çok kötüyüm tatlım zor duruyorum dün dinlendim de bu gün işe gelmek zorunda kaldım yatmayınca da geçmiyo bu meret
saç diplerim bile ağrıyo abartmıyorum sen nasılsın ne var ne yok
ben iyiyim çok şükür.2 gün feci bir baş ağrısı çektim ama sonrasında hasta olmadan atlattım.sen de atlatırsın inşallah bir an önce
bebişe gelince yumurtlama günlerini yoğun geçirdim ( geçen hafta)ama valla bu hafta sürekli uyku modundaydık yorucu bir haftaydı ondan sanırım..
Geçen hafta neyse o işte.
üşenenin çocuğu olmaz derler ama ne yapayım çok uyku bastırıyor dayanamıyorum
selam arkadaşalr
gözdeeeeeeee nereye kayboldunnnnnn
geldım anam geldım kaknem karının tekı tepemdeydıı anam sana ben çorba yapmam mı bırak tavuk suyunu mısssss gibi elceğızlarımlaa süzme mercimek yapam sana
benim yumurtlama günlerim de bu gün itibarı ile yeni yeni başlıyor canım ateşim de sürekli 36,3 devam ederken bu sabah 36,6 ölçtüm başlıyorum gıdaklamaya
sizin de geçen hafta verimli geçmesine sevindim ama ben hala şu çalışmalara başlama konusunda tereddütlüyüm şu an antibyotik alıyorum çünkü iş yerimdeki hemşire arkadaş hiçbirşey olmaz diyor
başka bi doktor abimiz var o da etkilemez diyor ne yapacağımı bilemedim korunsam mı bu ay korunmasam mı kaldım öyle gerçi kendimi hiç güçlü de hissetmiyorum ilişki için kolum kanadım kırık zatiii
ben buralardayım aslında hep ama bi türlü sohbete giremiyorum bazen ama tüm yazdılarınızı okuyorum :)
bende 24 yaşındayım 6 aylık evliyim dk haplarımın bitmesine 4-5 gün kaldı ve sonra korunmamaya karar verdik
zaten ne kadar zamn sonra bebiş olacağı belli olmaz die :)
başka ne sölesem bilemedim :)
iyi de cnm senin antibiyotikler kaç gün sürecek?7 günse falan zaten 3 günü geçti bende çok problem olacağını düşünmüyorum açıkçası.korunma konusunda kararsız kaldım:26: çok etkiler mi diyorsun ?akışına bıraksan.bilemedim ki şimdi.:18:
Evet ben yoğun geçirdim şöyle söyleyeyim hesaplamalara göre yumurtlama günümdü.öncesi ve sonrası da yoğundu.
ama hesapla vücudum aynı anda tepki vermedi. yani öyle kasıklarım ağrımadı yada öyle akıntı falan olmadı o günlerde. hala da öyle akıntı durumum yok.
o tarihler kesin diye bir şey var mı??:44::44:
ilaç bittikten sonra korunmasan. ama yine de senin kararınönemli tabii4 gün daha içicem canım ilacın bittiği gün benim 16.günüm oluyor yani şu aralar çalışmalarımı yapmam gereken zamanlarım antibyotiğin dozu biraz fazla o yüzden korktum açıkçası 2-3 kişiye sordum (hemşire doktor) bişey olmaz dediler ama ben yine de riske atmıycam sanırım korunucam hayırlısı artık bu ayda çalışmayız bişey olmaz zaten iyice gevşedim ben bu bebek konusunda hevesim kırıldı sanki ne bilim
başka planlar da oluşmaya başladı hayatımızda hayırlısı artık bakalım
senin yumurtlama günlerinde hiç akıntın ya da kasık ağrın olmaz mı canım çok ilginç su gibi sıvı akışkan bi akıntı gelir şaşırdım açıkçası
siklus döngün yani adet döngün 28 günde bir ise mutlaka 14.gün yumurtlama gerçekleşir
emin olamazsan bir sonraki ay ovulasyon testi alırsın yada ateş ölçersin canım
gözdeeeeeeee nereye kayboldunnnnnn
o karının saçını başını yolarım seni rahat bıraksın söle ona
yap işte mercimek olur ezo gelin olur tavuk suyu olur bol limonlu olsun sıcak sıcak içeyim ya offf annem işte kocam işte babam iştee ben işteee bana bi şevkat gösterecek kimse yokk öhömmm öhömmm
ilaç bittikten sonra korunmasan. ama yine de senin kararınönemli tabii
evet cnm sizden duymuştum zaten akıntın olacak kasık ağrın olacak diye ama yok yani olmadı.çok dikkat ettim
aynen bu ay olmazsa öyle yaparım.çok sağol. aslında ovulasyon ve ateş ölçümü hiç aklıma gelmiyordu.olmazsa öyle yapayım.
son 3 adet dönemini yazarak hesap yapan siteler var. onlarda ve benim hesaplamama göre gün olarak belli, hafta olarak belli ama vücudum sapıttı mı ki?
hayırlısı bakalım
Ben gösteririm annemmm sana gel bağrıma yasla kafanı kıyamammmtelefon trafiği yaşıorum bakamadım yaaaaaaaaaaaaa
en azından yumurtlama gerçekleşmiyorsa bilirsin canım gerçekleşiyorsa da akıntısız gerçekleştiğini bilirsin vucudunu tanırsın aklında soru işareti kalmaz
herkesin vucudu aynı tepkiyi vermek zorunda değil internetten de araştırırsan yumurtlama günlerinden bahsedilirken bizim anlattığımız şeylerin yazdığını göreceksin
şaşırdım açıkçası o günlerinin tepkisiz geçmesine takipte ol
hahhahaha umutluay cnm ne guldum dediğine
Vücudum sapıttımı ki ilahiii sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün
tamam çok teşekkür ederim doğru söylüyorsun.ben şimdi bir araştırma yapayım şu günlerle ilgili
canım niye hemen ağlak moda geçtin ki kötü bişey demedim ki senin vucudun tepkisiz kalabilir her vucut aynı tepkiyi gösterecek diye bişey yok balım
sadece araştırmanı yap testlerini yap bilinçli ol demek istedimdi ağlama kız kıyamam
tamam cnm şimdi feci bir araştırma içindeyim. yaz bakayım son 3 adet tarihini sana da bakacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?