milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

kızlar hamişim diye umutlanıp hüsrana uğrayan benim siz nereye kayboldunuz hani bana destek bidaha gazınıza gelipte test falan yapmıcam :)

haklısın cnm yaa ne diyeyim valla. benim için yoğun ve stresli bir gündü. iş yerinde çok sinirli bir gün geçirdim eve zor attım kendimi
hiçbirimiz inanmıyoruz galiba olumsuz olduğuna yaaa
sanki hala hepimizin umudu var senden yana.şimdi de pazartesiyi bekliyoruz

inşallah bir mucize olur hayatım ama ben umutlarımı bitirdim galiba

myhos ben sana ne didim
Senin karılar haldır haldır çalışıyolarmış
Maaşalllahhhhhhhhh

evet cnm kavacık çavuşbaşındayım ben çavuşbaşına taşınmayın derım mustakıllere bılhassa da çünkü evı ısıtamıyosun
şuda bir gerçekki kavacık bölgesındekı evler hep sorunlu neden dersen rutubetlenme oluyor bence kavacığa taşınmayın

evet uskudara beykoza gelebılırsınız çok guzel yerler ama benım oturduğum yerlermı aman amann sakınnnnn!!!

veee umudunuzun kanaması başlamış bulunmakta kızlar ben size perşembeyi beklicem diye boşa demedim :)

veee umudunuzun kanaması başlamış bulunmakta kızlar ben size perşembeyi beklicem diye boşa demedim :)

anam hastamı oldun yaaaaaaaaaaaa ya bebek düşündükçe aynısı bana da oluyor regl günüm sekiyor yaaa nasıl iş bu anlamadım benn

anam hastamı oldun yaaaaaaaaaaaa ya bebek düşündükçe aynısı bana da oluyor regl günüm sekiyor yaaa nasıl iş bu anlamadım benn

evet canım hasta oldum kısmet değimiş yine ben bu ay hiç düşünmedim ki bebek gözde çünkü hepi topu koskoca ayda 3 kere halvet olduk düşün o yüzden umudum yoktu kendimi sıkıntıyada sokmadım

Çokta pahalı nasıl yapacağız bilmiyorum cnm yaa sağol

Olmadı. hiiiiçççç beğenmedim ben bu sonucu:44::44:

O zaman hemn bitsin de çalışmalara devam diyelim

Aslında en azından çunu söylemeliyiz ki çok şükür hasta olabiliyoruz.bu da bizim için bir artı değil mi

evet canım hasta oldum kısmet değimiş yine ben bu ay hiç düşünmedim ki bebek gözde çünkü hepi topu koskoca ayda 3 kere halvet olduk düşün o yüzden umudum yoktu kendimi sıkıntıyada sokmadım

Ayrıca bence önce senin kocayı evde tutman lazım.kaynananla görümcen hep evde mi

Yani bıtanem o Allahın bileceği bir iş aslına bakarsan ayda 1 kere bile yapabilirsin sonra hamiş kalabilirsin demekki zamanı var

Bakarsın ayrı eve çıkacaksınız diye bebeğiniz olmuyaveriyodur yada başka guzel bı sebeb olabilir gün doğmadann neler doğar cnm benımm

evet demekki zamanı var önümüzdeki ay yeniden denersin :)
üzme sakın kendini

Herkes çok yoğun sanırım.kimsecikler gelmiyor:126::126:
Sıkılıyorum ama

myhos ben sana ne didim
Senin karılar haldır haldır çalışıyolarmış
Maaşalllahhhhhhhhh

canım onlar çalışsın dursun ben hastalıktan geberiyorum ne koca görecek halim var ne bebek düşünecek dermanım allahım önce sağlık versin herkese en önemli şey bu

hakkında hayırlısı olsun canım boşver sıkma canını

yemeğimi yedim geldim kahvemi de aldım:126::126:

Hala mı kimse yok

ben geldimmmm

kızlar listeden çıkartmayı düşündüğümüz isimler vardı katılımda bulunmadıkları için bunları size de sunayım ortak kararla silelim kimler gitsin?:44:

hoşgeldin cnm.hastasın sanırım salgın var her yerde zaten
dikkat et kendine

çok kötüyüm tatlım zor duruyorum dün dinlendim de bu gün işe gelmek zorunda kaldım yatmayınca da geçmiyo bu meret

saç diplerim bile ağrıyo abartmıyorum sen nasılsın ne var ne yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…