kızlar hamişim diye umutlanıp hüsrana uğrayan benim siz nereye kayboldunuz hani bana destek bidaha gazınıza gelipte test falan yapmıcam :)
haklısın cnm yaa ne diyeyim valla. benim için yoğun ve stresli bir gündü. iş yerinde çok sinirli bir gün geçirdim eve zor attım kendimi
hiçbirimiz inanmıyoruz galiba olumsuz olduğuna yaaa
sanki hala hepimizin umudu var senden yana.şimdi de pazartesiyi bekliyoruz
myhos ben sana ne didimslm hatuncuklaaaaaaaarrrrrrrrrr nasılsınız bakalım inşallah iyisinizdir ve inşallah hamile haberleri vermişsinizdir görüşmeyeli
Topikin kurul başkanı myhos karısı eğer senin topikteki hamile hatun sayısı, benim topikteki hamile hatun sayısını geçerse seni vururum:130::130::130::130::130::130::130::130::130::130::130::130:
Söyle hatunlarına halveti kessinler
inşallah bir mucize olur hayatım ama ben umutlarımı bitirdim galiba
morwenfb,
cnm ya sen kavacık tarafında otuyordun di mi??
eşimin işinin o tarafa taşınma durumu var. o bölgeye yakın yerleri söyleyebilir misin bana ev için??
mesela beykoz yakın biliyorum mesela üsküdar yakın mı ya da ne bileyim hangi semtler yakın yani??
İyi bir semt olsun ama pahalı olmasın
veee umudunuzun kanaması başlamış bulunmakta kızlar ben size perşembeyi beklicem diye boşa demedim :)
anam hastamı oldun yaaaaaaaaaaaa ya bebek düşündükçe aynısı bana da oluyor regl günüm sekiyor yaaa nasıl iş bu anlamadım benn
evet cnm kavacık çavuşbaşındayım ben çavuşbaşına taşınmayın derım mustakıllere bılhassa da çünkü evı ısıtamıyosun
şuda bir gerçekki kavacık bölgesındekı evler hep sorunlu neden dersen rutubetlenme oluyor bence kavacığa taşınmayın
evet uskudara beykoza gelebılırsınız çok guzel yerler ama benım oturduğum yerlermı aman amann sakınnnnn!!!
veee umudunuzun kanaması başlamış bulunmakta kızlar ben size perşembeyi beklicem diye boşa demedim :)
evet canım hasta oldum kısmet değimiş yine ben bu ay hiç düşünmedim ki bebek gözde çünkü hepi topu koskoca ayda 3 kere halvet olduk düşün o yüzden umudum yoktu kendimi sıkıntıyada sokmadım
myhos ben sana ne didim
Senin karılar haldır haldır çalışıyolarmış
Maaşalllahhhhhhhhh
yemeğimi yedim geldim kahvemi de aldım:126::126:
Hala mı kimse yok
ben geldimmmm
hoşgeldin cnm.hastasın sanırımsalgın var her yerde zaten
dikkat et kendine
hehh bende geldimmm hi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?