milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

selamm kızlarr ben geldimmmm görüşmeyeli ne varr ne yokk bi gelişmee yada değişiklikk varmııı :26:

[sıze=3][/sıze]selamm kızlarr ben geldimmmm görüşmeyeli ne varr ne yokk bi gelişmee yada değişiklikk varmııı :26:

gel canım gel hoşgeldin sefalar getirdin ne değişikliği olsun balım aynı işte sen nasılsın

Son düzenleme:
5 kasım 5 aralık 2 şubat

neye bakçan hatun?

Regl kanamalarınız 29 günde bir oluyor.

Gelecek regl kanamanız muhtemelen 31/1/2012 tarihinde başlayacak.

Ovulasyon / Yani yumurtlama gününüz 17/01/2012 tarihi.

Hamile kalmak için şansınızın en yüksek olduğu günler ise;12/1/2012 - 17/01/2012 tarihleri arasındadır

2 şubat yazmışım pardon 2 ocak olcaydı anladın sen onu neyse

biliyom zati hatunum dedim ya bu gün ateşim 36,3 den 36,6 ya yükseldi bu gün başladı yumurtacıklar olmaya gıdaklamaya başladım 12 si bu gün doğru hesaplıyo

ama ben hala ilaç kullanıyorum dolayısı ile korunucamm sanırım bu ay

canım geçen ay benimde sırtım tutuldu sabah yataktan kalkamadım eşimde koştur koşturr hastaneye gittik hemen ne olduğunu anlamadım çünküü ağrı desem ağrı değill değişik bi sızı kalbime kadar hissettim sancısını ve nefes kesen bi ağrıydı dediler film çekmemizz lazımm bende kararsız kaldım olmazz olmaz bi bakarsın o ay bişe olacağı tutarr doktorumu aradımm hemen bi sakıncasıı olmadığını söyledii :26: bende çektirdimm nitekim o ayda adet oldum zatenn biz böyle dikkat ede edee kendimizi hamileymiş gibii nazlıyoruzz gerçi tedbiri elden bırakmamakta fayda varr biliyorum ama ona görede bazı şeylerii takıntı haline getirmek ne bileyimm

doğru hesaplıyorsa ben verimli geçirdim o günlerimi
ama bu ovu testi ve ateş ölçme aklıma yattı. hadi bakalım kolay gele.
içimden hiç korunma diye geçmiyor değil yalan yok ama işime sağlama alayım diyorsun sanırım:44:

haklısın canımcım takıntı haline getirmemek lazım tabiki ama benim bahsettiğim olay farklı biraz biz bu ay çalışmalara henüz başlamadık

etraftan kulak dolgunluğu olan bilgiler kafamı kurcaladı antibyotik alımı yumurta oluşumunu engeller oluşan yumurtayı bozar gibi...

bende şu anda feci şekilde gribim ve 1000 miligramlık antibyotik+soğuk algınlığı ilaçları içiyorum

bu sebeple henüz çalışmalara başlamamışken bu ay korunalım diye düşündüm ben hani hamile olduğumu düşünüp ilaç içmiyor değilim ilaç içiyorum diye korunayım ilişkiye girerken diyenlerdenim

yok anammm nerdeeeeeeee hg cnm bu aradaaaaa

hoşbulldukkk canımm

hoş geldin cnm
sen de ne var ne yok?? var mı gelişmeler değişiklikler?? çalışmalar ne durumdaydı?

hoşbuldukk canım diyetee başladımm çooook mutsuzummm süreklii yemek istiyorumm çalışmalarr tamm gaz devamm tabikisiii ayın 18 ile 19 gibi adet olmam gerekiyorr bakalım nolucakk bu arada yumurtlama günelrimi iyi değerlendirdim bu ayy

Hadi bakalım inş. cnm
yumurtlama günlerini bende verimli geçirdim ama sonra saldım. bu hafta hiç birşey olmadı mesela
senin de öyle oldu mu:44: ( yanıma arkadaş arıyorum da )

Hadi bakalım inş. cnm
yumurtlama günlerini bende verimli geçirdim ama sonra saldım. bu hafta hiç birşey olmadı mesela
senin de öyle oldu mu:44: ( yanıma arkadaş arıyorum da )

inanmayacaksın ama aynen öylee canımm o dönemde adamın peşinden ayrılmıyorum ( o akşamlar misafirr kabul etmiyorum bende gitmiyorum bi yere)3 4 gün sonra ben 90 derece dönüyorumm o isteklii hatunn gidiyoo

redbull + vodka yanında da güzel bi meyve salatası ohh misss

bu arada doğru söylüyo redbull çok işe yarıyo ama dikkat et fazla kaçırmaa fazlasıdaa zarar redbulunn benim çok sık tükettiğim bi içecektirr çokda severim

inanmayacaksın ama aynen öylee canımm o dönemde adamın peşinden ayrılmıyorum ( o akşamlar misafirr kabul etmiyorum bende gitmiyorum bi yere)3 4 gün sonra ben 90 derece dönüyorumm o isteklii hatunn gidiyoo

myhooşşşşşş duydun mu baakkk yanıma arkadaş buldum işte

Bacım yoruluyoruz biz o yüzden.yoksa oooooo

sizi gidi mart kedileri sizi köprüyü geçene kadar ayıya dayı hesabı heee

bu arada doğru söylüyo redbull çok işe yarıyo ama dikkat et fazla kaçırmaa fazlasıdaa zarar redbulunn benim çok sık tükettiğim bi içecektirr çokda severim

yok kız birer duble enerjiye ihtiyaç duyulan zamanlarda

myhooşşşşşş duydun mu baakkk yanıma arkadaş buldum işte

Bacım yoruluyoruz biz o yüzden.yoksa oooooo

ahanda yıllardır aradığın kardeşin buldun bak sonunda öpüşün koklaşın sarılın hadeee

sarılalım sıkı sıkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…