evet cnm ben şöyle düşünüyorum. takmadığın zaman, durumun kötü olduğunda yani maddi açıdan sıkıntıda olduğunda, işten çıktığında, zaten başında bir dünya dert olduğunda, hiç ummadığın zamanlarda geliyor.
Kuzenim 7 sene bebek için uğraştı. Sonra tüp bebekle bir kızı oldu. kızı daha yaşına yeni mi girmişti ne bir baktı hamile doğal yollardan yani
ama dikkat ederseniz planlı gebelikler gecikiyor. bu da sürekli aklımızda olmasının ve istemeden de olsa hatta belki bilmeyerek strese girmemizin nedeni diye düşünüyorum
eltimdee öyle ilk kızıı hemen olmuşş ikincii kızı 8 sene sonra 3. cüyüü sormayın küçük kızı daha yaşına girmemiştii bilebana gelince plansız yaşamaya başladım artık olmadığına kendimi öyle alıştırdımkii arabamızı değiştirdik ve 24 ay full kredii ödiicem
aslında en önemlisi kafamızdan silip atmak bu fikrii ama işte hiçç kolayy değill biliyorummpsikolojikk olduğununda farkındayım bi sürüü şeyin en kötüsü hiç kimseye bundan bahsedememek hayırr düşünmüyorum değilll evet istiyorum ama olmuyorr demek ne zorrr kızlarr iyikii sizz varsınızz bee :116:
kızzzz senin olur bu ayyy gör bak sen
borca girmişsin sen. bu ay senin ayın olacak
İnşallah hepimizin ayı olur
bende işten çıkayım. kocamda çıksın. bizimde olurya da dur ev bakayım ben
Sende sizde iyiki varsınız kızlar opuyorum sızıııııııııııı
kızzzz senin olur bu ayyy gör bak sen
borca girmişsin sen. bu ay senin ayın olacak
İnşallah hepimizin ayı olur
bende işten çıkayım. kocamda çıksın. bizimde olurya da dur ev bakayım ben
kız benim de ev kredi borcum var ama olmiyiiiii
olurr olurr bebişş ya sabırr
bizde seni mıncırdık
girmez girmezz ne gircekkkkk biz de girmicez ıns oda gırmıcekkk o değilde bugun patronun 8de toplanısı varmış en bugun burdayım kımbılır kaçta çıkarım yaaaaaa
günaydın herkese.
yaa benm bi sorum arkadaşlar
son iki gündür ilişkiden sonra tuvalete girdiğimde çok aşırı derecede yanma hissi oluyo yaa
çok acı çekitim
dortora gidicem ama kadın doğuma mı yoksa ürolojiye mi gitsem
geçen aynsı bana da olmuştu 2 gn sonra hasta olmuştum cnm regl yani yaklaştımı günün ondan olabiliyor
günaydın kızlar kum döküyorum dün erken gittim eve meraklanmayın bunalıma girmedim
Günaydın kızlar... Dön çok kötüydüm bulantı bulantı şiddetli baş ağrısı mahvoldum resmen... Sizler neler yapıyorsunuz bakalım... Gelartik canım benim hiç üzme kendini hayırlı zamanda gelecek inşallah sana bebeğin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?