milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

eltimdee öyle ilk kızıı hemen olmuşş ikincii kızı 8 sene sonra 3. cüyüü sormayın küçük kızı daha yaşına girmemiştii bile bana gelince plansız yaşamaya başladım artık olmadığına kendimi öyle alıştırdımkii arabamızı değiştirdik ve 24 ay full kredii ödiicem

kızzzz senin olur bu ayyy gör bak sen
borca girmişsin sen. bu ay senin ayın olacak
İnşallah hepimizin ayı olur
bende işten çıkayım. kocamda çıksın. bizimde olur ya da dur ev bakayım ben

Sende sizde iyiki varsınız kızlar opuyorum sızıııııııııııı

kız benim de ev kredi borcum var ama olmiyiiiii

Sende sizde iyiki varsınız kızlar opuyorum sızıııııııııııı

bizde seni mıncırdık

ağzınn ball yisinn kuzucan :116:

kız benim de ev kredi borcum var ama olmiyiiiii

olurr olurr bebişş ya sabırr

bizde seni mıncırdık

mesainin bitmesine tam 28 dakika kaldıı bu arada çıkınca kayınvalideme gidiyorum diyet yapıyorum umarım zorla ağzıma tıkamazlarr

girmez girmezz ne gircekkkkk biz de girmicez ıns oda gırmıcekkk o değilde bugun patronun 8de toplanısı varmış en bugun burdayım kımbılır kaçta çıkarım yaaaaaa

canımm sana kolayy gelsinn cümletenn hayırlıı akşamlarr ben masamıı toparlayıp kaçıyorumm

Günaydın kızçelerimmmmmmmmmmm Cumamız Mübarek olsunnnn...

günaydın herkese.
yaa benm bi sorum arkadaşlar
son iki gündür ilişkiden sonra tuvalete girdiğimde çok aşırı derecede yanma hissi oluyo yaa
çok acı çekitim
dortora gidicem ama kadın doğuma mı yoksa ürolojiye mi gitsem

geçen aynsı bana da olmuştu 2 gn sonra hasta olmuştum cnm regl yani yaklaştımı günün ondan olabiliyor

günaydın kızlar kum döküyorum dün erken gittim eve meraklanmayın bunalıma girmedim

cümleten günaydınn cumamızz mübarekk olsun bugün hepimizz dua edelimm birbirimize plasebo canım ara ara bnada oluyor ama ara ara olduğu için ben önemseyip doktora gitmedim bazen ilişkilerimdede canım yandığı için ona bağladımm eskilerr derkii doğum yapınca rahatlarsınn

bu arada gelartik cidden yok ortalarda :26:

benim adetime tam 7 gün varr göğüslerim inanılmaz derecede hassass ve acıyor kasıklarımda arar ara ağrılar oluyo ama soğuğa bağlıyorum ayaklarım üşütmüş olabilirim

herkese güzel bi mesai günü diliyorum ara sıra dedikoduya kaçarım yanınıza

Günaydın kızlar... Dön çok kötüydüm bulantı bulantı şiddetli baş ağrısı mahvoldum resmen... Sizler neler yapıyorsunuz bakalım... Gelartik canım benim hiç üzme kendini hayırlı zamanda gelecek inşallah sana bebeğin...

şidetli başağrısı ve bulantı migrene de benziyo sanki bu varmı migrenin senn gerçetne zor ya öle ağrıyı çekmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…