milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

Neşecim hayırlı olsun terfinn işlerin rast gitsin tabii bizimdee inşşş...

Hamiş ablamm resmini koysana göbişinin bi görelim sevelim büyüme varmı

Neşecim hayırlı olsun terfinn işlerin rast gitsin tabii bizimdee inşşş...

Hamiş ablamm resmini koysana göbişinin bi görelim sevelim büyüme varmı

saol gözdem teşekkür ederim balım darısı size olsunnnn

evet evet hamiş ablacımmm resim istiyoruuuzzzzz

başak karısı seni varyaaaaaaaaa............öperim heee

çatlak karı deli karı görüşemiyoz yaa nasıl işte çalışıyon sen balım yaaa yoksun hiççç sevmedim ben bu işi
sevmedinmi.
kuzum aslında sadece 4 saatlik bir iş. 14.30 a kadar evdeyim de sabah uynamıyorum uyanabilsem yine burda olurum bebişimm.
tembelliğimde gelemiyom yani.
ay çokmu uyuyorum yaa off uyanamıyorum myhosum napçam bilmiyom.
öğlen 1de gözümü zzor açıyorum. eee sen neler yapıyorsun bat ne zaman çalşmalara devammı nasıl gidiyor yumurtluyormusun:44:

uykucu karı sennniii 1 de uyanılırmı beeee

bat 31 ocak ama ben bu ay çok ağır grip geçirdim ya balım 10 gün filan hep ilaç kullandım yumurtlama günü kaçtı

ilaç kullandığım günlerde korunduk korktum ben

bikaç ilşki korunmasız oldu onlarda tutmaz zati yumurtlama bitti çünkü

biraz saldım bebek işini ne zaman gelirse artık kuşum yaa :18::18:

sizde çalışmalar ne alemde?:44:

ayy kuzumm bu rahatlıklaa kesin olurr önümüzde ayy terfinide aldınn bebiş fikrinide yok ettinn

ayy kuzumm bu rahatlıklaa kesin olurr önümüzde ayy terfinide aldınn bebiş fikrinide yok ettinn

aslında bikaç ay gelmezse hiç sorun etmem şu ara tatlım ya maaş nerdeyse iki katı oldu

sigorta desen öyle ben ertelesem mi bikaç ay acep

kuzum aslında benm de yumurta gelişimi sorunu var tedavi olmam lazım bende saldım 2 aydır gitmiyorum doktora.

kendim incir kürü yaptım, işte iltihap sökücü kürler yapmak istiyorum. şu an doktora gitmek istemiyorum.

biraz kendi haline bıraktım Allah'tan hayırlısı kuzum.

sen nasıl korundun peki ilaç alırken. ben korunmak nedir bilmiyomda

ilk evlendiğimde hemen çocuk olcak sandımdı bi kaç kez prez. kullandık sonra saldık gitti

hahahah deli karı seniii p..tifle korunduk neyle koruncaz ay ilahi varya öldürdün beni gülmekten

tatlışım sen tedavini ihmal etmesene niye gitmiyosun doktora

bu önemli bi konu bence yaşın da ilerlemeden tedavini ol bak çok kızdım şu anda sana

günaydın günaydın günaydıııııııııııııınnnnnnnn

cümletenn hayırlıı cumalarrr kızlarr cumamızz mübarek olsun inşallah boll boll dua edelim bu mübaarekk günde ALLAH kendisine çevirilen elleri gerii çevirmesin herkese gönlündekini versin inşallah.. geldii çattıı haftaa sonuu yuffii

sanada hayırlı cumalar canım.. ewettt hafta sonu geldi ve cabuk gecer genelde.. artık gelsin pazartesi..

kızzllaaarrrrr herkese merhabalarrrr

Hayırlı cumalar herkese

Çirkinördek yavrusu senin kiraz için dua ettim.
Hmssft senin için de dua ettim.
Ve tabii hepimiz için
Myhoş seni de tebrik ediyorum cnm. bu terfinin tadını çıkar ama çalışmaları çok erteleme bence. biliyorsun hiç bir sorun olmasada istediğin zaman gelmiyor bu bebişler

Gelelim bana:) genelde 28 gün olur döngüm ama bu sefer 30 olarak hesaplayayım dedim ve 23 ünde bekliyorum benimkileri.
Bekliyorum diyorum. çünkü hiç bir değişiklik yok bende.göğüslerim 3 haftadır falan çok hassas ama onun dışında da bir şey yok.uyumak istiyorum sürekli ama bu benim genel halim.uykuyu çoookkk seviyorum:)))halsizlik var ama inanılmaz yoğunum ondan kaynaklanıyordur.onun dışında da birşey yok.

hafta sonu biraz kendime bakım yapayım kuaföre falan gideyim biraz kendime gelirim diye düşünüyorum...

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…