bu netten uzman bi hekimin yazısıdır şahsi görüşümü ise bi üstte bildirdim % 80 yumurta çatlama belirtisidir dönemine bağlı olarak değişir herr bünyedede aynı olacak diye bir kaide yok !
sen kendi bünyeni daha iyi bilirsin adet dönemindekii akıntıya benzemiyorsa üşütmüş olabilirsin özellikle ayaklarını sıcak tutmaya çalış !
en yakın arkadaşlarımdaan bir tanesi tam 1 sene korundu doğum kontrol hapı hamile kalmak istediğinde doktora gitti ve yumurtalıklarının çok yavaş çalıştığını söyledi doktor doğum kontrol hapınında etkisiyle hemen hamile kalamayacağını söyledi bir sonrakii ay hamile olduğunu öğrendi kendisini öyle hazırlamıştıki bi süre bekleyeceğine !!
gördüğün gibi bunların hepsi bi olasılık şimdi senin akıntının sebebii neden bir yumurtlama belirtisi olmasın olurmu olur Rabbim bilir doğrusunu ..
var hamileyim :)
ben geldim.....
dün eve giderken çok yağmur vardı. hastaneye gidemedim
eczanelerinde hepsi kapanmış.çok sinirlendim
rüyamda regl oldum.geliyorum hemen buraya "çirkin ördekyavrusu bak ben regl belirtilerine benziyor diyordum" diyorum
normalde o kadar üzülmem aslında ama rüyamda inanılmaz üzüldüm kızlar yaaa anlatamam.sanki senelerdir deniyormuşumda olmamış gibi yıkıldım
ama hala adet olmadın demi ??
aşk olsun ya siz benle dalga geçiyosunuz ama
Yok cnm olmadım.
yok cnm yaaçok güldüm ama hemen inanmışsın
kııııııııııııııızzzzzzzzz ayçaaaaaaaaa kırmızı kartı yemedin dimi
bugün test yapmayı planlıyo musn peki nekleyecek misin biraz daha
bugün test yapmayı planlıyo musn peki nekleyecek misin biraz daha
hayır yemedimmmmmmm
çok iyi tatlım ya hadi hayırlısı
daha beklemeyi düşünüyomusun peküüü ben çatlamak üzereyim de
rüyada bile tepkiler banaben artık küstüm konuşmuyorum
Bu arada tickerda boyoz yazdığını gördüm.bizde 13 sene izmirde yaşadık.çiğdem boyoz gevrek bilirim ve ben boyoz bulamıyorum hatta geçen sabah bir pastanede gördüm dedim boyoz mu ?? tuhaf tuhaf baktı kıymalı börek dedi:))
evet canımçenemiz düştü canım
seni de bekliyoruz izmire varınca daha sık gel topiğe
inşallah gitmez elektirik bir an önce halledersiniz taşınma mevzusunu
ahanda bitane daha çıktı allahhım sen affet:18::18::18:
yav dopru düzgün belirti yok kendimi hamile gibi hissetmiyom 2 gun daha bekliceme 109 lıra beta hcg parasımı vereyım gecen sefer florance hastanesinde o fiyatı ıstedilerde benden ama normal özel hastanede 20 tl :)
var hamileyim :)
,İzmir dışında kolay kolay kimse bilmez boyozu, adamın sana nasıl baktığını tahmin edebiliyorum ben ilk Muğla'ya okumaya gittiğimde öğrenmiştim İzmir dışında boyoz olmadığını, fırına girdim bir sürü şey var boyoz yok. dedim abi boyoz ne zaman çıkar, adam bana "o ne ki" dedi. sonra yanımdaki arkadaş söyledi İzmir dışında yok die. çok şaşırmıştım, şimdi İzmir dışında yaşayanlar böyle bir tattan mahrum mu yani dedim. inanamamıştım
İzmir'in neresinde yaşadın ayça?
neşecim dün itibariyle işten ayrıldım, artık evdeyim. daha sık uğrayabilirim, elektrik ve internet bağlantımız izin verirse. maalesef kktc 4. dünya ülkesi gibi, ne zaman hangisi kesilir bilemiyoruz.
bu ikisini arka arkaya okuyunca ben de yuttum ama sonradan dalga geçtiğinizi okudum109 lira neymiş ya bizim burda herşey pahalı olmasına rağmen kan testi o kadar pahalı değildir, gerçekten sen delüx hastaneye gitmişsin ya. o parayla kan testi yaptırılır, bebişin de ilk oyuncakları falan alınır normalde
,
SEN mevzuyu tam okumamısın anam benım adım sibel diğer deyişle SOSYETE SİBEL :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?