milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

valla bende merak içinde bekliyorum ya bakalım artık hayırlısı ben yine de bu günleri boş geçirmeyeyim bari :)

ben geldim.....
dün eve giderken çok yağmur vardı. hastaneye gidemedim
eczanelerinde hepsi kapanmış.çok sinirlendim
rüyamda regl oldum.geliyorum hemen buraya "çirkin ördekyavrusu bak ben regl belirtilerine benziyor diyordum" diyorum
normalde o kadar üzülmem aslında ama rüyamda inanılmaz üzüldüm kızlar yaaa anlatamam.sanki senelerdir deniyormuşumda olmamış gibi yıkıldım

ama hala adet olmadın demi ??

kııııııııııııııızzzzzzzzz ayçaaaaaaaaa kırmızı kartı yemedin dimi

bugün test yapmayı planlıyo musn peki nekleyecek misin biraz daha

dün eczane açık olsaydı idrar testi alacaktım aslında.oturduğum yerde bir dünya eczane var ama yağmurluydu trafiğe takıldım dolayısıyla kapanmış sanırım hepsi.
çookk merak ediyorum ama daha erken gibi geliyor bana. dün ebe arkadaşımla konuştum. kanda hemen çıkar ama bekle biraz daha dedi.idrarda net olarak 10 gün sonra tam belli olur dedi.10gün bekleyemem gerçi ama

İzmir dışında kolay kolay kimse bilmez boyozu, adamın sana nasıl baktığını tahmin edebiliyorum ben ilk Muğla'ya okumaya gittiğimde öğrenmiştim İzmir dışında boyoz olmadığını, fırına girdim bir sürü şey var boyoz yok. dedim abi boyoz ne zaman çıkar, adam bana "o ne ki" dedi. sonra yanımdaki arkadaş söyledi İzmir dışında yok die. çok şaşırmıştım, şimdi İzmir dışında yaşayanlar böyle bir tattan mahrum mu yani dedim. inanamamıştım

İzmir'in neresinde yaşadın ayça?

neşecim dün itibariyle işten ayrıldım, artık evdeyim. daha sık uğrayabilirim, elektrik ve internet bağlantımız izin verirse. maalesef kktc 4. dünya ülkesi gibi, ne zaman hangisi kesilir bilemiyoruz.

yav dopru düzgün belirti yok kendimi hamile gibi hissetmiyom 2 gun daha bekliceme 109 lıra beta hcg parasımı vereyım gecen sefer florance hastanesinde o fiyatı ıstedilerde benden ama normal özel hastanede 20 tl :)

var hamileyim :)

bu ikisini arka arkaya okuyunca ben de yuttum ama sonradan dalga geçtiğinizi okudum 109 lira neymiş ya bizim burda herşey pahalı olmasına rağmen kan testi o kadar pahalı değildir, gerçekten sen delüx hastaneye gitmişsin ya. o parayla kan testi yaptırılır, bebişin de ilk oyuncakları falan alınır normalde

,

SEN mevzuyu tam okumamısın anam benım adım sibel diğer deyişle SOSYETE SİBEL :)

,

SEN mevzuyu tam okumamısın anam benım adım sibel diğer deyişle SOSYETE SİBEL :)

ay evet onu okumuştum ya, alıntı yapmayınca unutmuşum kusura bakma bu arada benim adım da ayşe. arada gidip geliyorum ama bundan sonra daha sık sizinleyim inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…