milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

Güzelyalıdaydım cnm ben

afiyett olsun canımm bende şimdi geldimm fazla kaçırmışım kıvranıyorummm bu arada 26 sı ve 31 i benim takvimime göre iyi değrrlendirmem gereken bi tarihh çokk çalışmam lazım çooook

afiyett olsun canımm bende şimdi geldimm fazla kaçırmışım kıvranıyorummm bu arada 26 sı ve 31 i benim takvimime göre iyi değrrlendirmem gereken bi tarihh çokk çalışmam lazım çooook

çalış annemmm çalışşşş rabbim emeklerinizi boşa çıkarmaısn bu ayy inşşş

saol canımcım sana da afiyet olsun bende biraz fazla kaçırdım soda içiyorum şimdi ne işe yarıycaksa

26-31 arası her gece çalış kusum sen

çalış annemmm çalışşşş rabbim emeklerinizi boşa çıkarmaısn bu ayy inşşş

amin inşallahhh hem boş duranı Allah sevmezz dimiii

saol canımcım sana da afiyet olsun bende biraz fazla kaçırdım soda içiyorum şimdi ne işe yarıycaksa

26-31 arası her gece çalış kusum sen

çok gözlüyüm ben yemekhanede ayrı yedim kızlar dışarıdan tatlı söylemiş onlarada eşlikk ettim üzerinede bi bardak kola merdivenleri çıkarken nefess darlığı yaşadım resmenn tabisiii çalışacağım her gece her gece

bacaklarımın üst kısmında çok ağrı var neden acaba romatizmalarım azdı heralde

soğuklar herkesi etkiledi ya
artık havalar ısınsa bahar gelse keşke

sorma ya ben her kış grip nezle ve üşüme üçlüsü ile yaşamaya alıştım

ama biliyomusun 3 ünden de hiç hazetmiyorum yazı seviyorum bende sıcak olsun soğuktansa

olabilirr kuşumm yarın yağmurr geliyo romantizma belirtisii bundan sonra meteoroloji haberlerimizz senden

acill çıkışş yetiştirmem gerek evrakalr var akşama kadar öpüyorum hepinizii gelmeye çalışırım vakit bulabileceğimi sanmıyorum

ben size küsüm.. yazmıcam dedim ya sadece okuyorum :)

sensiz olumu hocam yaaa aşk olsunn

olabilirr kuşumm yarın yağmurr geliyo romantizma belirtisii bundan sonra meteoroloji haberlerimizz senden

hiç sorma tatlım ya off yaşlandık belim bacaklarım başım her gün bi yerim ağrıyooo hava durumu için beni takip edin

acill çıkışş yetiştirmem gerek evrakalr var akşama kadar öpüyorum hepinizii gelmeye çalışırım vakit bulabileceğimi sanmıyorum

tamam canım kolay gelsin sana ara ara gel bizi yalnız bırakma

sorma ya ben her kış grip nezle ve üşüme üçlüsü ile yaşamaya alıştım

ama biliyomusun 3 ünden de hiç hazetmiyorum yazı seviyorum bende sıcak olsun soğuktansa

aynen bende yazı sıcağı seviyorum en sevdiğim bahar ayları

aynen bende yazı sıcağı seviyorum en sevdiğim bahar ayları

en azından sıcağın çaresi var klimayı açıyorsun duşunu alıyorsun serinliyosun

soğuğa çare bulamadım lahana misali kat kat giyiniyorum oda termostatı şu anda odamın derecesini 23-24 arası gösteriyor

aynı zamanda ayaklarımın altında minik bir ısıtıcı var ama yok yok hala ısınabilmiş değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…