ay evet onu okumuştum ya, alıntı yapmayınca unutmuşum kusura bakmabu arada benim adım da ayşe. arada gidip geliyorum ama bundan sonra daha sık sizinleyim inşallah.
rüyada bile tepkiler banaben artık küstüm konuşmuyorum
İzmir dışında kolay kolay kimse bilmez boyozu, adamın sana nasıl baktığını tahmin edebiliyorum ben ilk Muğla'ya okumaya gittiğimde öğrenmiştim İzmir dışında boyoz olmadığını, fırına girdim bir sürü şey var boyoz yok. dedim abi boyoz ne zaman çıkar, adam bana "o ne ki" dedi. sonra yanımdaki arkadaş söyledi İzmir dışında yok die. çok şaşırmıştım, şimdi İzmir dışında yaşayanlar böyle bir tattan mahrum mu yani dedim. inanamamıştım
İzmir'in neresinde yaşadın ayça?
afiyett olsun canımm bende şimdi geldimm fazla kaçırmışım kıvranıyorummmbu arada 26 sı ve 31 i benim takvimime göre iyi değrrlendirmem gereken bi tarihh çokk çalışmam lazım çooook
afiyett olsun canımm bende şimdi geldimm fazla kaçırmışım kıvranıyorummmbu arada 26 sı ve 31 i benim takvimime göre iyi değrrlendirmem gereken bi tarihh çokk çalışmam lazım çooook
çalış annemmm çalışşşş rabbim emeklerinizi boşa çıkarmaısn bu ayy inşşş
saol canımcım sana da afiyet olsun bende biraz fazla kaçırdım soda içiyorum şimdi ne işe yarıycaksa
26-31 arası her gece çalış kusum sen
bacaklarımın üst kısmında çok ağrı var neden acaba romatizmalarım azdı heralde
soğuklar herkesi etkiledi ya
artık havalar ısınsa bahar gelse keşke
ablaaaaaaaaaaaaaa sen neden bu gün bişey yazmıyosuuunnnnn:44:
ben size küsüm.. yazmıcam dedim ya sadece okuyorum :)
olabilirr kuşumm yarın yağmurr geliyo romantizma belirtisii bundan sonra meteoroloji haberlerimizz senden
acill çıkışş yetiştirmem gerek evrakalr var akşama kadar öpüyorum hepinizii gelmeye çalışırım vakit bulabileceğimi sanmıyorum
sorma ya ben her kış grip nezle ve üşüme üçlüsü ile yaşamaya alıştım
ama biliyomusun 3 ünden de hiç hazetmiyorum yazı seviyorum bende sıcak olsun soğuktansa
aynen bende yazı sıcağı seviyorum en sevdiğim bahar ayları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?