Normal vajinal akıntının özellikleri nelerdir?
Vajinal akıntının içinde, salgı bezlerinden oluşan sıvı, dökülen hücreler, ve normal vajen mikropları bulunur. Normal bir vajinal akıntı beyaz, saydam ve kokusuzdur. Kaşınma, yanma veya herhangi bir rahatsızlığa neden olmaz. Adet gününe göre akıntının miktarı değişebilir. Örneğin yumurtlama günlerinde artar.
Anormal Akıntının Nedenleri Nelerdir?
Mikroplar vajen ve vulvanın iltihaplanmasına neden olur. Kaşıntı, yanma hissi, anormal kötü koku, akıntıda belirgin artış bu iltihabın belirtileridir.
alıntıdır..:26:
vanilia bişey paylaşmış ama ben onun yumurtlama olmadığına eminim d.kontrol hapından hemen sonra yumurtladını analyamazsın cunku ben bliyorum yıllarca kullandım ama sana çörek otu tarçın bal tavsiye ederim bi mikrobik bişi olabilir üşütmüş olabilirsin dediğim gibi
bu karışımı hergün mü kullanıcam bugün kullanmaya başlasam mesela olur mu ?
yok cnm adetin 2.günün başlayıp 12.gününe kadar içicen
plasebo dün senin için doğum kontrol hapları hakkında birşeyler okudum ve bak sorunun cevabı bu sanırım :):)
*İlaç Bırakıldıktan Sonra Gebe Kalabilirliğin Gecikmesi
Doğum kontrol haplarının gebe kalabilirliği kalıcı olarak ortadan kaldırması teorik olarak mümkün değildir. Ancak hap kullanımı bırakıldıktan sonra yumurtlamanın devreye girmesi 3 aya kadar gecikebilir
***alıntı
evet canım en az 3 ay diolar ama forumlarda araştıdım 7 sene kullanıpda ilk aydan hamile kalanlar bile var
ne biliiim belki benmde öle mi olur acaba die umutlanıyorum sanırım :)
çok teşekkür ederim bu arada
olabilir diyo zaten kesin demiyor.. lütfen kendini stress yapmaaa.. oluruna bırak....bu arada umutluaydan bi haber var mı??
günaydın arkadaşlar.benim bugün transferden sonraki 8. günüm. transferin 5. gününde 1/3 çatlatma iğnesi yaptım. bu yüzden evde yaptığım gebelik testlerimin hepsi pozitif çıkıyor. 1/3 oranında uyguladığımız çatlatma iğnelerinin süresi ne zaman geçer ?sonucu pazartesi günü öğrenicem. offf nasıl geçer bilmiyorum
Kızlar günaydın aksamki yogun yagmur sebebi ile şirketin internet hatlarinda sorun oluşmuş tamir etmeye calisiyolar bende cepten baglandim nasilsiniz güzel haberler varmi
vanilia bişey paylaşmış ama ben onun yumurtlama olmadığına eminim d.kontrol hapından hemen sonra yumurtladını analyamazsın cunku ben bliyorum yıllarca kullandım ama sana çörek otu tarçın bal tavsiye ederim bi mikrobik bişi olabilir üşütmüş olabilirsin dediğim gibi
yani benmki hangisi anlamadım :26:
plasebo dün senin için doğum kontrol hapları hakkında birşeyler okudum ve bak sorunun cevabı bu sanırım :):)
*İlaç Bırakıldıktan Sonra Gebe Kalabilirliğin Gecikmesi
Doğum kontrol haplarının gebe kalabilirliği kalıcı olarak ortadan kaldırması teorik olarak mümkün değildir. Ancak hap kullanımı bırakıldıktan sonra yumurtlamanın devreye girmesi 3 aya kadar gecikebilir
***alıntı
evet canım en az 3 ay diolar ama forumlarda araştıdım 7 sene kullanıpda ilk aydan hamile kalanlar bile var
ne biliiim belki benmde öle mi olur acaba die umutlanıyorum sanırım :)
çok teşekkür ederim bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?