milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

yani benmki hangisi anlamadım :26:

bu karışımı hergün mü kullanıcam bugün kullanmaya başlasam mesela olur mu ?

plasebo dün senin için doğum kontrol hapları hakkında birşeyler okudum ve bak sorunun cevabı bu sanırım :):)

*İlaç Bırakıldıktan Sonra Gebe Kalabilirliğin Gecikmesi

Doğum kontrol haplarının gebe kalabilirliği kalıcı olarak ortadan kaldırması teorik olarak mümkün değildir. Ancak hap kullanımı bırakıldıktan sonra yumurtlamanın devreye girmesi 3 aya kadar gecikebilir
***alıntı

evet canım en az 3 ay diolar ama forumlarda araştıdım 7 sene kullanıpda ilk aydan hamile kalanlar bile var
ne biliiim belki benmde öle mi olur acaba die umutlanıyorum sanırım :)
çok teşekkür ederim bu arada

evet canım en az 3 ay diolar ama forumlarda araştıdım 7 sene kullanıpda ilk aydan hamile kalanlar bile var

olabilir diyo zaten kesin demiyor.. lütfen kendini stress yapmaaa.. oluruna bırak....bu arada umutluaydan bi haber var mı??

günaydın arkadaşlar.benim bugün transferden sonraki 8. günüm. transferin 5. gününde 1/3 çatlatma iğnesi yaptım. bu yüzden evde yaptığım gebelik testlerimin hepsi pozitif çıkıyor. 1/3 oranında uyguladığımız çatlatma iğnelerinin süresi ne zaman geçer ?sonucu pazartesi günü öğrenicem. offf nasıl geçer bilmiyorum

benim bu konuda bilgim yok.. allahım yardımcın olsun umarım güzel haberler alırsın arkdaşım...

aynen cnm maalesef benımde bir bilgim yokkk umarımm hakkında hayırlısı olur

Kızlar günaydın aksamki yogun yagmur sebebi ile şirketin internet hatlarinda sorun oluşmuş tamir etmeye calisiyolar bende cepten baglandim nasilsiniz güzel haberler varmi

bu netten uzman bi hekimin yazısıdır şahsi görüşümü ise bi üstte bildirdim % 80 yumurta çatlama belirtisidir dönemine bağlı olarak değişir herr bünyedede aynı olacak diye bir kaide yok !

yani benmki hangisi anlamadım :26:

sen kendi bünyeni daha iyi bilirsin adet dönemindekii akıntıya benzemiyorsa üşütmüş olabilirsin özellikle ayaklarını sıcak tutmaya çalış !

en yakın arkadaşlarımdaan bir tanesi tam 1 sene korundu doğum kontrol hapı hamile kalmak istediğinde doktora gitti ve yumurtalıklarının çok yavaş çalıştığını söyledi doktor doğum kontrol hapınında etkisiyle hemen hamile kalamayacağını söyledi bir sonrakii ay hamile olduğunu öğrendi kendisini öyle hazırlamıştıki bi süre bekleyeceğine !!

gördüğün gibi bunların hepsi bi olasılık şimdi senin akıntının sebebii neden bir yumurtlama belirtisi olmasın olurmu olur Rabbim bilir doğrusunu ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…