milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

sibeellllllll sen soğan kürünü duydun mu??? bak çıkıyormuşsun. akşam evde bu konuyu araştır mutlaka

Son düzenleme:
sibeellllllll sen soğan kürünü duydun mu??? bak çıkıyormuşsun. akşam evde bu konuyu araştır mutlaka

duydum cnm ama içemem çünkü mide problemliyim ben soğan ve türevleri yasak cnm diğer topikte çörek otu tarçın bal konusuna yorum yaptım hani kız hemen hamile kalmıs ya ya bu arada sureklı bızımle yazısanlar adınızı soylesenıze boyle nickle hitap etmeyi sevmiyorum

Güzelim nerelerdesin sen yaaa oooo hg... maalesef bızde bı gwelişme yokkk ama hamişlerımız varrr

ugg olsaydı keşke bukadar vurmazdı çok sinirliyim şu an

nerelerdesin yafuuuuu gelişme derken nerde kalmıştın en son 2 tane hamiş var
Yahu İş Güç.. Uğraşıyorum Bende..
Çok SEvindim.. Hamişler Kimler ? :26:

anladım cnm şöyle bir göz gezdirmiştim de inanılmaz yorumlar vardı belki sende yaparsın dedim.
bana da kısaca Ayça diyiverin o zaman

Cnm benim aldığım her ayakkabı aynı şeyi yapıyor.markada olsa normal bir yerdende alsam aynı. bende kabullendim bu durumu ve ayağımın şeklini alıyor sonra da vurmuyor diye düşünüyorum

ben böyle feci bişey hiç yaşamadım desem yeridir manzara korkunç küçük parmağım kalınlığında ve uzunluğunda su toplamış ayaklarım yaa offf bidaha giyermiyim bilmem

kızlar ben kaçar akşam kuzey ve güneyi seyredeceğum kendinuze eyi bakin da

eyi seyirler balım görüşürükkk

anladım cnm şöyle bir göz gezdirmiştim de inanılmaz yorumlar vardı belki sende yaparsın dedim.
bana da kısaca Ayça diyiverin o zaman

sana sosyete ayça demiciz merak etme :) akşama yada yarın görüşürüz ayça neşe gözde diğerleri öptüm sizi neşe seni özel öptüm

Yahu İş Güç.. Uğraşıyorum Bende..
Çok SEvindim.. Hamişler Kimler ? :26:

serinserin ve çirkin ördek yavrusu ablamız (ay bu nikler beni öldürüciikk)

sana sosyete ayça demiciz merak etme :) akşama yada yarın görüşürüz ayça neşe gözde diğerleri öptüm sizi neşe seni özel öptüm

bende seni öptüm anam sosyetem benim muahh

anaaaaaa karıya bakkk neşeyı özel öpüyomuşş hahaha bende öptümm :)

hııııııııııı ses sıkış bazanın arasınaaaa toton bazaların arasında kalsın . bazalara sıkışasıcaaaaaaaaa

hahaha şeylere benzemiş başakk posta gazetesinde haydar dümene sorulan sorulara hahahhahaha ayyy ne güldummmm alem karıı yaaaaaaa
zatii myhosunda haydar dümenden farkı yok
başaktan da anca bu tarz sorular beklenir zaten

vakum özelliiğin var sanırsammmm

bu arada bazanın modelini anlamadım hatun amuda mı kalkıyomş:26::26::26::26::26::26:
yuuuuuuuuuuhhhhhhhh havlu koyup çamaşırınımı giydinnn tamm myhosa yakışır davranış

günaydınn kızlar
biliyosunuz doğum kontrol hapı kullanıyordum en son 20 ocakta adet oldum tabi ilacın etkisiyle normal bi adet değildi
dün akşam eve gittiğimde yumurta beyazı kıvamında bi akıntı gelmişti
bunu nasıl yorumlayabilirim ???

günaydın kızçeler plasebo yumurtlamış olamazsın gibime geliyo cunku daha regl 20 sinde görmüşün üşütmüş olabilirsin yada diğer ihtimal yumurtayı az pişirdin akları pişmedi

günaydınnn kızlarrrrrrrr

canım sanırım yumurtaların çatlamaya çalışıyor..:26:

Normal vajinal akıntının özellikleri nelerdir?

Vajinal akıntının içinde, salgı bezlerinden oluşan sıvı, dökülen hücreler, ve normal vajen mikropları bulunur. Normal bir vajinal akıntı beyaz, saydam ve kokusuzdur. Kaşınma, yanma veya herhangi bir rahatsızlığa neden olmaz. Adet gününe göre akıntının miktarı değişebilir. Örneğin yumurtlama günlerinde artar.

Anormal Akıntının Nedenleri Nelerdir?
Mikroplar vajen ve vulvanın iltihaplanmasına neden olur. Kaşıntı, yanma hissi, anormal kötü koku, akıntıda belirgin artış bu iltihabın belirtileridir.

alıntıdır..:26:

günaydın kızçeler plasebo yumurtlamış olamazsın gibime geliyo cunku daha regl 20 sinde görmüşün üşütmüş olabilirsin yada diğer ihtimal yumurtayı az pişirdin akları pişmedi

bende yumurtlama bu kadar çabuk olmaz die düşünüyorum
7 ay kullandım ilaç acaba bu kadar çabuk yumurtlama olabilir mi ki

vanilia bişey paylaşmış ama ben onun yumurtlama olmadığına eminim d.kontrol hapından hemen sonra yumurtladını analyamazsın cunku ben bliyorum yıllarca kullandım ama sana çörek otu tarçın bal tavsiye ederim bi mikrobik bişi olabilir üşütmüş olabilirsin dediğim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…