milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

ben coktan gidip ağzına sıçmıştım

yavrum elimde kanıtımın olmasını bekliyorum açıkçasıı şu telefon numaralarının bi çıktısını alsakk bırde yakalasak onu oradan ıste cumle aleme rezıl edıcem deee iştee ahh ahh daha çıkmadııı

kanıtımın olmasını beklıyorum canımm bende yaparım yapıcam da ınss ama Rabbım yardım etsınde bana kuvvet akıl fıkır versınnn dımdık durabıleyım ayakta

bı kanıtlayabılsemm

cnm yaaa aman uzak diyorum bak sana.kayınvalidene anlatsan:26::26:

anlattı eşim dunn kayınvalıde sorunlu ya bende ben çıkıp anlatmadım ben anlatsam orada ters bısey dese o kızı tutsa bana bende kotu bısey soylerım ıs buyur gıder ama ahdım kı onun kım olduğunu çıkarmazsam uyku yok bana solıyım

çok huzur bozucu bir durum cnm yaaa Allah yardımcın olsun

çok huzur bozucu bir durum cnm yaaa Allah yardımcın olsun

evetttttt yani ne yapmaya çalışıyor çözemedım bak görüşmuyorum senınle kestım alakamı ne arıyorummm ne soruyorummm yanı nedır yaaaaa ınsanların derdı gerçektennn çözemıyorummm

evet kızlar bir günün daha sonuna geldik yarın sıkı giyinin istanbulda kar var aman üşütmeyin hamileler evden cıkmasın şüphesi olanlar dikkat etsin öptüm hepiniziiii

evet kızlar bir günün daha sonuna geldik yarın sıkı giyinin istanbulda kar var aman üşütmeyin hamileler evden cıkmasın şüphesi olanlar dikkat etsin öptüm hepiniziiii

güle güle sosyetem yarın görüşürükkk bizde seni mıncırdık öptüm hadi baş baş

günaydııınnn kızlarr bembeyaz bir güne uyandık bugünn

sabah işe gelirken araçla kaya kaya geldik biraz stresliydi ama yineden güzel bir tablo var dışardaaa

bu arada hepinize hayırlı cumalar diliyorum dualarımız kabul olsun bu günn

günaydın kızlar...
bu sabah dün ki akıntıdan daha fazlası gelmişti sanırım gerçektne yumurtlamaya başlamış olabilirm

evett muhteşem bii manzara sabah camı bi açtım bembeyazz Allahımm bu görüntüyü seviyorum ben yaa bide bu havada üşenmedim duş alıpta çıktımm inşallah hasta olmam bu arada ben dün geceyi değerlendiremedim kılar akşam çok yorgun gittim gözlerim kıpkırmızı olmuştu artık pc ekranına bakmaktan uyuya kalmışım benim oturduğum yer merkezede işimede uzakk tepe bi :yerde oturuyorum eşimde bu hafta çalışmıyor yanlız geliyorum o yüzden sabahlarıı açtım sonn sess müziğimiiii yavaşş yavaşş geldimm arada durdum karı seyrettim tadını çıkardımmm harikaydıııı aşka geldim uykudaki kocamı kaldırdım telefonla şarkı dinlettim ahhhhhh ahhhhh seninde cumann mübarekk olsunn kuzucan hepimizinn öylee dularda buluşalım inşallah.....

günaydın kızlaaaaaaaar
herkese hayırlı cumalar

günaydınnnnnnnn günaydınnnnnn hepimize cumamız mübarekk olsunn

bu arada morwenin sayfasını okudumda evlerden uzakk o nasıll bişey öyle canım çok dikkat etde aile ilişkilerini etkilemesin bu senni bilen bilir ama şu yaptıklarıda kmsenin aklına gelemz yanii bellikii şeytana papucunu ters giydiren cinsten

çok keyifli bi sabah olmuş senn için :)

günaydın kızlar...
bu sabah dün ki akıntıdan daha fazlası gelmişti sanırım gerçektne yumurtlamaya başlamış olabilirm

bu günlerini değerlendir canım günaydın bu arada

kız kapçan şifayı duş alınırmı yaa -3 derece gösteriyodu sabah arabanın derecesi burda donucaksın :2::2::2: seni gidi aşk böcüüüğü seniii hem akşamı değerlendirme hemide kocana şarkı dinlet bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diyesim geliyooo sana da bacım yaaa bu akşamı da es geç sorarım ben sana hesabını bunun

gözde için bende üzüldüm ya durduk yere stres sıkıntı kızcağız zaten bebek yapmaya çalışıyo sakin ve stressiz olması gerek günlerdir neyle uğraşıyomuş meğer canım yaaa

ben böyle insanlardan korkarım tabiki elinden geleni ardına koymasın ama çok tehlikeli bu tipler ruh hastası baksana şeytanın aklına gelmeyecek şey onun aklına gelmiş allah korusun böylelerinden
:18::18::18::18::18:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…