ben size küsüm.. yazmıcam dedim ya sadece okuyorum :)
oldu bil şekerim kesin benden böyle bişi olur
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/499959-iste-gariplik-yokmu.html
Kızlar allah için bı bakın gunlerdır nelerle uğraşıyorummmm bunaldımmm cıddennn
ben coktan gidip ağzına sıçmıştım
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/499959-iste-gariplik-yokmu.html
Kızlar allah için bı bakın gunlerdır nelerle uğraşıyorummmm bunaldımmm cıddennn
cnm yaaa aman uzak diyorum bak sana.kayınvalidene anlatsan:26::26:
anlattı eşim dunn kayınvalıde sorunlu ya bende ben çıkıp anlatmadım ben anlatsam orada ters bısey dese o kızı tutsa bana bende kotu bısey soylerım ıs buyur gıder ama ahdım kı onun kım olduğunu çıkarmazsam uyku yok bana solıyım
çok huzur bozucu bir durum cnm yaaaAllah yardımcın olsun
evet kızlar bir günün daha sonuna geldik yarın sıkı giyinin istanbulda kar var aman üşütmeyin hamileler evden cıkmasın şüphesi olanlar dikkat etsin öptüm hepiniziiii
günaydın kızlaaaaaaaar
herkese hayırlı cumalar
günaydııınnn kızlarr bembeyaz bir güne uyandık bugünn
sabah işe gelirken araçla kaya kaya geldik biraz stresliydi ama yineden güzel bir tablo var dışardaaa
bu arada hepinize hayırlı cumalar diliyorum dualarımız kabul olsun bu günn
günaydın kızlaaaaaaaar
herkese hayırlı cumalar
evett muhteşem bii manzara sabah camı bi açtım bembeyazz Allahımm bu görüntüyü seviyorum ben yaabide bu havada üşenmedim duş alıpta çıktımm inşallah hasta olmam bu arada ben dün geceyi değerlendiremedim kılar akşam çok yorgun gittim gözlerim kıpkırmızı olmuştu artık pc ekranına bakmaktan uyuya kalmışım benim oturduğum yer merkezede işimede uzakk tepe bi :yerde oturuyorum eşimde bu hafta çalışmıyor yanlız geliyorum o yüzden sabahlarıı açtım sonn sess müziğimiiii yavaşş yavaşş geldimm arada durdum karı seyrettim tadını çıkardımmm harikaydıııı aşka geldim uykudaki kocamı kaldırdım telefonla şarkı dinlettim ahhhhhh ahhhhh seninde cumann mübarekk olsunn kuzucan hepimizinn öylee dularda buluşalım inşallah.....
günaydınnnnnnnn günaydınnnnnn hepimizecumamız mübarekk olsunn
bu arada morwenin sayfasını okudumda evlerden uzakk o nasıll bişey öyle canım çok dikkat etde aile ilişkilerini etkilemesin bu senni bilen bilir ama şu yaptıklarıda kmsenin aklına gelemz yanii bellikii şeytana papucunu ters giydiren cinsten[/B]
günaydın kızlar...
bu sabah dün ki akıntıdan daha fazlası gelmişti sanırım gerçektne yumurtlamaya başlamış olabilirm
evett muhteşem bii manzara sabah camı bi açtım bembeyazz Allahımm bu görüntüyü seviyorum ben yaabide bu havada üşenmedim duş alıpta çıktımm inşallah hasta olmam bu arada ben dün geceyi değerlendiremedim kılar akşam çok yorgun gittim gözlerim kıpkırmızı olmuştu artık pc ekranına bakmaktan uyuya kalmışım benim oturduğum yer merkezede işimede uzakk tepe bi :yerde oturuyorum eşimde bu hafta çalışmıyor yanlız geliyorum o yüzden sabahlarıı açtım sonn sess müziğimiiii yavaşş yavaşş geldimm arada durdum karı seyrettim tadını çıkardımmm harikaydıııı aşka geldim uykudaki kocamı kaldırdım telefonla şarkı dinlettim ahhhhhh ahhhhh seninde cumann mübarekk olsunn kuzucan hepimizinn öylee dularda buluşalım inşallah.....
bu arada morwenin sayfasını okudumda evlerden uzakk o nasıll bişey öyle canım çok dikkat etde aile ilişkilerini etkilemesin bu senni bilen bilir ama şu yaptıklarıda kmsenin aklına gelemz yanii bellikii şeytana papucunu ters giydiren cinsten[/B]
çok keyifli bi sabah olmuş senn için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?