ben geldimmmm
zar zor geldim işe ama çook güzeldi.her yer bembeyazzzz
Akşam yine gidemdim kanaeczaneler de yine kapanmış
Sabah geç geldim tümeczaneler açıktı. eşimle çıktık evden. tam eczanenin önünden geçiyorduk.dur dedim ben test alacağım. aldırtmadı
Yaa daha erken umutlarımız suya düşmesin dedine ara umutlandı ki bu adam
cnm ne suya düşmesi sonuçta çok yeni başladık ne olacak sanki dedim yok yok dedi
ulen olmazsa bu adamı ben mi teselli edeceğimmeğer kendini ne kadar kaptırmış:44::44:
hg güzelimmm boşver bekle bakalım belkı kocanın içine bişeyler doğmuştur hee ne dersin :))
ayyy sonuç olarak hala test yapılmadıDDDD
insan böyle şeyler düşünmeye başlayınca ne olursa olsun umutlanıyo hevesleniyo eşininde öyle olmuş :)
kaç gün oldu ama hala ırmızılar yok ortada :)
bi kan testi yaptırsan artık en güzeli olacak
ben geldimmmm
zar zor geldim işe ama çook güzeldi.her yer bembeyazzzz
Akşam yine gidemdim kanaeczaneler de yine kapanmış
Sabah geç geldim tümeczaneler açıktı. eşimle çıktık evden. tam eczanenin önünden geçiyorduk.dur dedim ben test alacağım. aldırtmadı
Yaa daha erken umutlarımız suya düşmesin dedine ara umutlandı ki bu adam
cnm ne suya düşmesi sonuçta çok yeni başladık ne olacak sanki dedim yok yok dedi
ulen olmazsa bu adamı ben mi teselli edeceğimmeğer kendini ne kadar kaptırmış:44::44:
ben bu yazının üzerinde daha bişi demiyciiiiiiiiiiiiimmmm
yok yok söyle içinde kalmasın
kızçeler hayırlı cumalar allah kalbimize göre versin napıyonuz bakim uzun zaman oldu yazmayalı haydi hayırlı haberleri burdan verinde sevinelim
fikir beyan etmiycem canım siz nasıl daha uygun olacağını düşünüyorsanız öyle hareket edin
çünkü görüyorum ki umutlar oluşmuş yeşermeye bile başlamış
sizi gaza getirip hayal kırıklığı yaşamanızı istemem
hakkınızda hayırlısı olsun tatlım
kızçeler hayırlı cumalar allah kalbimize göre versin napıyonuz bakim uzun zaman oldu yazmayalı haydi hayırlı haberleri burdan verinde sevinelim
çirkin ördeğim hoşgeldin özledim seni hayuuuu yazmıyosun bize şimdi de ben sana küsücem hee
dün akşamdan beri baş ağrısıyla cebelleşiyorum
yorulmuşumdur diye saat 9 da uymaya çalıştım ağrıdan zar zor uyudum
sabah da baş ağrısıyla uyandım hatta dünkünden bile fazlaydı sen nasıl cebbeleşiyosun ağrıyla
doğal bi yöntemin vaarmııı söylermisin
özellikle başımı çok hızlı hareket ettirdiğim an sanki beynim içerden oynuyo kafa tasıma çarpıyo ay tarif bile edemedim fecii
ilaç içmek istemiyorum bu ay zaten yeterince ilaç içtim
sağol cnm inşallah. test yapıncaya kadar size birşey söylemeyeyim en iyisi
sağol cnm inşallah. test yapıncaya kadar size birşey söylemeyeyim en iyisi
ayyy senin ağlak gözlerini yerim ben
yanlış anlama tatlım benimm bizde umutlanıyoruz ve heyecanlanıyoruz senin bu halinden :18:
o yüzden fikir beyan etmek istemiyorum anladınmı inşallah müjde verirsin bize tüm kalbimle diliyorumm
lailahe illallah selalar duası için, muhammedün resullullah arşı ala gölgesi için hastalara şifa, dertlilere deva, borçlulara edalar ihsan eyle ya rabbim.
Lailahe illallah ve cellehü edası ile, rabbim muradımızı ver melekler duası ile.
Lailahe illallah kalbimizi karartma, rızkımızı azaltma, kabrimizi, daraltma, senden başka kapı aratma, muhannete muhtaç etme.
Ilahi yarabbi son nefesimde kendime malik olmadığım zaman bu duamı sana emanet ederim.
Selatü selaya yolladım mevlaya, sen cümlemizin muradını ver gelecek cuma’ya.
Allahım şeytanın şerrinden, kabirdeki yılanlardan, çıyanlardan, ölümün dehşetinden, kabirin azabından, sıratın zulmetinden muhafaza eyle allahım.
ölümün hayırlısını, üç ayların birisini, yasinin yarısını okurken ölmeyi nasip eyle yarabbi.
Amin..
Dualarımızz kabull dileklerimiz tez zamanda gerçekk olsun inşallahh kızlarrrrrrrrrr
Lailahe illallah selalar duası için, Muhammedün Resullullah arşı ala gölgesi için hastalara şifa, dertlilere deva, borçlulara edalar ihsan eyle Ya Rabbim.
Lailahe illallah ve cellehü edası ile, Rabbim muradımızı ver melekler duası ile.
Lailahe illallah kalbimizi karartma, rızkımızı azaltma, kabrimizi, daraltma, senden başka kapı aratma, muhannete muhtaç etme.
İlahi Yarabbi son nefesimde kendime malik olmadığım zaman bu duamı sana emanet ederim.
Selatü selaya yolladım Mevlaya, sen cümlemizin muradını ver gelecek Cuma’ya.
Allahım şeytanın şerrinden, kabirdeki yılanlardan, çıyanlardan, ölümün dehşetinden, kabirin azabından, sıratın zulmetinden muhafaza eyle Allahım.
Ölümün hayırlısını, üç ayların birisini, Yasinin yarısını okurken ölmeyi nasip eyle Yarabbi.
AMİN..
dualarımızz kabull dileklerimiz tez zamanda gerçekk olsun inşallahh kızlarrrrrrrrrr
lailahe illallah selalar duası için, muhammedün resullullah arşı ala gölgesi için hastalara şifa, dertlilere deva, borçlulara edalar ihsan eyle ya rabbim.
Lailahe illallah ve cellehü edası ile, rabbim muradımızı ver melekler duası ile.
Ilahi yarabbi son nefesimde kendime malik olmadığım zaman bu duamı sana emanet ederim.
Selatü selaya yolladım mevlaya, sen cümlemizin muradını ver gelecek cuma’ya.
Allahım şeytanın şerrinden, kabirdeki yılanlardan, çıyanlardan, ölümün dehşetinden, kabirin azabından, sıratın zulmetinden muhafaza eyle allahım.
ölümün hayırlısını, üç ayların birisini, yasinin yarısını okurken ölmeyi nasip eyle yarabbi.
Amin..
Dualarımızz kabull dileklerimiz tez zamanda gerçekk olsun inşallahh kızlarrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?