milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

ayyy sonuç olarak hala test yapılmadı DDDD
insan böyle şeyler düşünmeye başlayınca ne olursa olsun umutlanıyo hevesleniyo eşininde öyle olmuş :)
kaç gün oldu ama hala ırmızılar yok ortada :)
bi kan testi yaptırsan artık en güzeli olacak

hg güzelimmm boşver bekle bakalım belkı kocanın içine bişeyler doğmuştur hee ne dersin :))

belki de... ama bu kar böyle devam ederse erken çıkarım evden çalışırım.erken çıkarsam da eczaneye uğrarım. kocama da söylemem. beklesin dursun

aynen cnm. böyle olursa ondan gizli gidip kan testi yaptıracağım zaten

ben bu yazının üzerinde daha bişi demiyciiiiiiiiiiiiimmmm

yok yok söyle içinde kalmasın

fikir beyan etmiycem canım siz nasıl daha uygun olacağını düşünüyorsanız öyle hareket edin

çünkü görüyorum ki umutlar oluşmuş yeşermeye bile başlamış

sizi gaza getirip hayal kırıklığı yaşamanızı istemem

hakkınızda hayırlısı olsun tatlım

kızçeler hayırlı cumalar allah kalbimize göre versin napıyonuz bakim uzun zaman oldu yazmayalı haydi hayırlı haberleri burdan verinde sevinelim

çirkin ördeğim hoşgeldin özledim seni hayuuuu yazmıyosun bize şimdi de ben sana küsücem hee

dün akşamdan beri baş ağrısıyla cebelleşiyorum

yorulmuşumdur diye saat 9 da uymaya çalıştım ağrıdan zar zor uyudum

sabah da baş ağrısıyla uyandım hatta dünkünden bile fazlaydı sen nasıl cebbeleşiyosun ağrıyla

doğal bi yöntemin vaarmııı söylermisin

özellikle başımı çok hızlı hareket ettirdiğim an sanki beynim içerden oynuyo kafa tasıma çarpıyo ay tarif bile edemedim fecii

ilaç içmek istemiyorum bu ay zaten yeterince ilaç içtim

kızçeler hayırlı cumalar allah kalbimize göre versin napıyonuz bakim uzun zaman oldu yazmayalı haydi hayırlı haberleri burdan verinde sevinelim

nerdesiz kız sennn kaç gündür terki diyar eyledin buralarııı

naptın son 2 kilonu da verdinmi??

sağol cnm inşallah. test yapıncaya kadar size birşey söylemeyeyim en iyisi

hgg cnmm cıdden nerelerdesın aısl sen anlattt neler yaptın ettınn :)

sünüzit mi var acaba sende

sağol cnm inşallah. test yapıncaya kadar size birşey söylemeyeyim en iyisi

ayyy senin ağlak gözlerini yerim ben

yanlış anlama tatlım benimm bizde umutlanıyoruz ve heyecanlanıyoruz senin bu halinden :18:

o yüzden fikir beyan etmek istemiyorum anladınmı inşallah müjde verirsin bize tüm kalbimle diliyorumm

Lailahe illallah selalar duası için, Muhammedün Resullullah arşı ala gölgesi için hastalara şifa, dertlilere deva, borçlulara edalar ihsan eyle Ya Rabbim.

Lailahe illallah ve cellehü edası ile, Rabbim muradımızı ver melekler duası ile.

Lailahe illallah kalbimizi karartma, rızkımızı azaltma, kabrimizi, daraltma, senden başka kapı aratma, muhannete muhtaç etme.

İlahi Yarabbi son nefesimde kendime malik olmadığım zaman bu duamı sana emanet ederim.

Selatü selaya yolladım Mevlaya, sen cümlemizin muradını ver gelecek Cuma’ya.

Allahım şeytanın şerrinden, kabirdeki yılanlardan, çıyanlardan, ölümün dehşetinden, kabirin azabından, sıratın zulmetinden muhafaza eyle Allahım.

Ölümün hayırlısını, üç ayların birisini, Yasinin yarısını okurken ölmeyi nasip eyle Yarabbi.

AMİN..

dualarımızz kabull dileklerimiz tez zamanda gerçekk olsun inşallahh kızlarrrrrrrrrr

biliyorum cnm yaa kesinlikle öyle oluyor resmen birbirimizin batlarını takip ediyoruz.çok içten oluyor buradaki paylaşım ben hastayım bu ay korunacağım dedin ben ona bile üzüldüm.korunmasaydın falan diye
benim de biraz senin gibi oldu biliyor musun?
Dün itibariyle sorumluluklarım inanılmaz arttı ve zam alacağımı öğrendim bebek fikrinden asla vazgeçmiş değilim ama müdürm bana inanılmaz bağlandışu an hamileysem ona nasıl söylerim diye düşünmeye başladım. ama bir süre söylemem herhalde

aminnn... Herkese günaydınlar....

aminnnnnnnnnnnn canım ağzına sağlık

aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…