milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

kızlar birşey soracağım...
eşinizin sizi hayal kırıklığına uğrattığı
yada hiç yapmaz diye düşündüğüniz birşeyi geçmişte yaptığını öğrendiğiniz oldu mu ?

yada hiç yapmaz diye düşündüğüniz birşeyi geçmişte yaptığını öğrendiğiniz oldu mu ?

ben eşimi ilkokul 1.sınıftan beri tanıdığım için öyle bir durumum olmadı canım birçok şeyini biliyorum

misal çok yaramazdı haylazdı birsürü kız arkadaşı vardı fırlama bi öğrencilik hayatı vardı ama askere bir gitti geldi zımba gibi oldu

şimdi maşallah güzel bi işi var haylazlığın h si yok aklı başında herşeyde bana yardımcı olan ailemi çok seven saygılı düşünceli bir ev erkeği oldu (adamı iyi terbiye etmişim dimi)

hayırdır bişey mi öğrendin sen?:26::26:

benm eşimde öyle tam istediğim gibi biri ama ben geçmişe çok takılıyorum malesef ya
eski kız arkadaşı yada eskiyle ilgili duyduğum birşey beni çılgına çeviriyor kendimi frenleyemiyorum bu konuda
geçmiş olmuş bitmiş herşey ama nedense aklımdan i türlü çıkaramıyorum ara arada böyle depreşiyor işte

canım bende 4 yıllık bir sevgililik ddöneminin arkasından evlendim yaklaşık 2 sene olucak henüz hayal kırıklığı yaşamadım umarım yaşamamda eşimin oldukça sakin ağır bi yapısı var benim aksime dışarıdan bakıldığında ilgi çeken yakışıklıda bi adam sevgiliyken nelerr duydummm nelerrr kızlardan onunla ilgilii ama onu o kadar iyi tanıyorumki hiç kez bile kafam karışmadıı yanlızz bazen beni çok şaşırtıyorr hiç farkında olmadığını düşündüğüm konularda öyle bişey sölüyokii kalıyosun ne demek istedi bu şimdi diye sessiz insanlar hep böyle olurlarmış ya

senin hayırmıı canım neden sordun bakalımm ?

sorun eşimde değil aslında bende ya
geçmişe çok takılıyorum ya aklımdan çıkaramıyorum bazen geçmişte olna şeylerini
bu da hem beni hem onu üzüyo ama durduramıyorum kendimi

senin hayatında daha önce hiç erkek arkadaşın olmadımı canım kendini eşinin yerine koy sürekli kurcalasa hoş olurmu

bunlar hastalıklı fikirler canım boşver at kafandan geçmiş geçmişte kalmış seni seviyor ki evlenmiş

huzurunuzu bozmaya değermi?

sorun eşimde değil aslında bende ya
geçmişe çok takılıyorum ya aklımdan çıkaramıyorum bazen geçmişte olna şeylerini
bu da hem beni hem onu üzüyo ama durduramıyorum kendimi

bak adı üstünde geçmiş canım takılı kalmayacaksın ya senın gecmısınde esının kafasına takılıyosa o zmn ne olacak takılı kalmayacaksın saplantılı yasarsan hem kendıne hem esıne evlılıgı zehır edersın erkekler bızım gıbı değil onlara cok sıkboğaz ettiğimiz konularda evlilikten soğuyabilirler sana klasık bir cumle ile lafımı bıtereceğim YUVAYI DİŞİ KUŞ YAPAR VE DEVAM ETTİRİR eskiye takılı kalıp eşini kendini ve evliliğini yıpratma

ayçayı merak ediyorum çirkin ördeğimiz de gelmediii nerdesiniz kızlaaaaaaaaaaaaarrrr

kankeytom da şimdi gemiş hoşgelmiş

neler yaşamışsın kanleytom sen öle yaaaa
:18::18::18:

Bn geldim canlarımmm umarım hayırlı bir gün olur gerçekler beım için su yuzune çıkar ne olur dua edin meselem için çok huzursuzum sıkıntılıyım..

Ama sizleri görüyorum ya o yetiyo bana görmesem bile dostlarım var benim diyebiliyorum

evet bak sosyetem doğru söylüyor afferin kız sana:13::13:

neşemmmm bebegemmm sosyeten yer seni yavrumm samsuna gidiyom aksam bu havada dua edın kız bana sağ salim gidip döneyim kocacım diyokı gidip dönmemezlik yapma sakın dön dedi anam dedim özlermisin sen beni annem dedim

ahhh canım benimm inşallah hayırlı bir gün olur canım cumanın hatrına dua edicem hepimiz için bol bol ne aşamaya geldi şimdi durum telefon dökümlerini bulanbildinizmi

sıkma canını lütfen elbet ortaya çıkacak allaha havale ediyorum böyle insanları huzur bozarak besleniyorlar yazıkkk

neşemmmm bebegemmm sosyeten yer seni yavrumm samsuna gidiyom aksam bu havada dua edın kız bana sağ salim gidip döneyim kocacım diyokı gidip dönmemezlik yapma sakın dön dedi anam dedim özlermisin sen beni annem dedim

ottöbüslen mi gidicen yavrum gerçi sen sosyetesin jetin filan vardır senin şimdi rahat rahat 5 dakkada gidersinnn

şaka bi yana dualarım seninle canım ama hava şartları çok fena başka zaman ertelesen salıya kadar karlı görünüyor
:18::18:

saol kankeytooo sevıyorum senııııııııııııııı

Huzur bozmaya değmez tabi ona yansıtmasamda benm kafama takılıyo işte yaa
bazen de böyle depreşiyo kendimi kötü hissettiyor.
çok şükür mutlu huzurluyuz bebek istiyoruz ama nerden geliyosa bunlar aklıma

herhalde ama bu havada jeti çıkarmıyorum halk uçağı ile gideceğim sabiha gökçenden burdan kalkış sorun samsunda bişi yok

ben bu konuda takıntılıyım sanırım biraz neyse ben en iisi hiç düşünmeyeyim bunları

ben geldimmmm
zar zor geldim işe ama çook güzeldi.her yer bembeyazzzz
Akşam yine gidemdim kana eczaneler de yine kapanmış
Sabah geç geldim tümeczaneler açıktı. eşimle çıktık evden. tam eczanenin önünden geçiyorduk.dur dedim ben test alacağım. aldırtmadı
Yaa daha erken umutlarımız suya düşmesin dedi ne ara umutlandı ki bu adam
cnm ne suya düşmesi sonuçta çok yeni başladık ne olacak sanki dedim yok yok dedi
ulen olmazsa bu adamı ben mi teselli edeceğim meğer kendini ne kadar kaptırmış:44::44:

herhalde ama bu havada jeti çıkarmıyorum halk uçağı ile gideceğim sabiha gökçenden burdan kalkış sorun samsunda bişi yok

iyi hadi bakalım sağ salim gidersin kuşum gör annecini özlemişsindir

benim eşim de askerliğini samsun kapalı cezaevinde yapmış anlatır durur mahkumlarıı ve hikayelerini

hg güzelimmm boşver bekle bakalım belkı kocanın içine bişeyler doğmuştur hee ne dersin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…