aminnn... Herkese günaydınlar....
neşemmmm bebegemmm sosyeten yer seni yavrumm samsuna gidiyom aksam bu havada dua edın kız bana sağ salim gidip döneyim kocacım diyokı gidip dönmemezlik yapma sakın dön dedi anam dedim özlermisin sen beni annem dedim
ben geldimmmm
zar zor geldim işe ama çook güzeldi.her yer bembeyazzzz
Akşam yine gidemdim kanaeczaneler de yine kapanmış
Sabah geç geldim tümeczaneler açıktı. eşimle çıktık evden. tam eczanenin önünden geçiyorduk.dur dedim ben test alacağım. aldırtmadı
Yaa daha erken umutlarımız suya düşmesin dedine ara umutlandı ki bu adam
cnm ne suya düşmesi sonuçta çok yeni başladık ne olacak sanki dedim yok yok dedi
ulen olmazsa bu adamı ben mi teselli edeceğimmeğer kendini ne kadar kaptırmış:44::44:
kızçeler hayırlı cumalar allah kalbimize göre versin napıyonuz bakim uzun zaman oldu yazmayalı haydi hayırlı haberleri burdan verinde sevinelim
aminnn... Herkese günaydınlar....
biliyorum cnm yaa kesinlikle öyle oluyor resmen birbirimizin batlarını takip ediyoruz.çok içten oluyor buradaki paylaşımben hastayım bu ay korunacağım dedin ben ona bile üzüldüm.korunmasaydın falan diye
benim de biraz senin gibi oldu biliyor musun?
Dün itibariyle sorumluluklarım inanılmaz arttı ve zam alacağımı öğrendimbebek fikrinden asla vazgeçmiş değilim ama müdürm bana inanılmaz bağlandı şu an hamileysem ona nasıl söylerim diye düşünmeye başladım. ama bir süre söylemem herhalde
hadi hayırlısı olsun senin için de zammın ne güzel ya çok sevindim canım insan moral olarak bomba gibi hissediyo kendini dimi
bebeiş mebiş rafa kalkıyo bir an için egolar havada uçuşuyooo bilirimm
ama yine ne de senin tabirinle ertelememe lazım zaten hemen de gelmiyo dimi bunu sen demiştin bana
canım ben aslen giresunluyumm samsunda amcam kuzenlerimm var ve çok seviyorumm ben samsunuu güzell bi şehirr en son geçtiğimiz ramazan bayramında samsundaydım bende eşimi götürdüm memleketime ilk kez gezdirdimm onuu sendee çok dikkatlii sağ sağlimm git gell inşallahh:13:
kıyamam ya erkekler bu konuda bizden daha hassas sanırım
aminn canım hayırlıı cumalarr sanadaa
günaydınn annelerin güzelii seninde cuman mübarekk olsun inşallah..
cnm bende bulancaklıyım aslen esım ordulu samsun da anne tarafım var nişanımız var o yuzden gidiyorum
cnm bende bulancaklıyım aslen esım ordulu samsun da anne tarafım var nişanımız var o yuzden gidiyorum
neeeeee bulancakmıı bende keşaplıyım forumda yıllardır aradığım hemşerimi bulmuş gibiyimmamcam 19 mayıs üniversitesinden emeklii bu yıl giresuna yerleşti oda ben çocukluğumdan beri hem giresuna hem samsuna gidip gelirim sıksıkk babamın iş sebebiyle geldikk bizde burda büyüdümm burayada evlenince ee artıkk buralıı oldumm eşimiii oralara bayıldıı benim çok beğendii onu yaylaya çıkardıkk miiss gibi temizz hava bizz yaşıyomuyuzz taşın yoprağınn arasında dedi ya senelikk iznimii aldığım gibiii oradayımm bendee
o ben oluyorum canım bızde esımle genelde samsundan başlıyoz geziye ordu bulancak giresun soluğu en son rizede aldık
kızlar sırketlerınız kar tatılı yapmıyomu
kuzum cumartesii günlerii çalışıyomusunn ben öğlene kadar çalışıyorum eğer hava şartları müsade ederse bende istiyorum kartepeye çıkmayı orada buluşuruzz kayarızzzama eşimm zorr diyoo bu havada araba çıkmazz diyoo gitmek istemediğii içinn bahanee arıyorrrrrrr öhhüüüüüüüüüüü neşeeeee beraberr gidelimm satt kocanııı nolarrr nolarrrrrr:78:
günaydın kızlar. dün eşimle benim doğum günümdü. aile arasında ufak bir kutlama yaptık. yaş oldu 28. inşallah bebişim çok bekletmeden katılır aramıza.
kız araba çıkmazsa neyle çıkıcaz oraya kocaları da satınca ayılar yer bizi yolda annem
günaydın kızlar. dün eşimle benim doğum günümdü. aile arasında ufak bir kutlama yaptık. yaş oldu 28. inşallah bebişim çok bekletmeden katılır aramıza.
sevdiklerinle beraber sağlıklı mutlu huzurlu nice nice yıllara cnminşallah yeni yaşında tüm dualrın gerçek olur
canımmmmm nice mutluu sağlıklıı ve huzurluu yıllaara eşinlee ve sevdiklerinle girmenn dileklerimle umarım bi sonrakiii doğum gününüzde 3. kişide aranızdaa olurrr
ben alırım arabayııı sabahtaa öylee kaçtım eşimm dikkat et tipii varr gitme ben bırakayım senii dedii sen bana güvenmiyosun dedim 2 dudakk büktümm kaçtımmama kartepe için doğru sölüyoo sanırım geçen hafta arkadaşlarımız çok zorlanmışlarr neyse kartepede karr mayısaa kadar duruyorr bende mayıs ayında evlendim bu arada geçen sene evlilik yıldönümümüzde orada bi otelde kaldık cumaartesi gittik pazar akşamıı döndükk belkii gene öylee yaparızzzz
kızlar ben kaçar kocalarınızla bol bol kar topu oynayın öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?