milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

ama insann nasıl seviniyoo dimii böyle haberlerr alıncaa bi sonrakii ayy inşallah bizlerde veririzz burda müjdelii haberlerimiziii :13:

ama insann nasıl seviniyoo dimii böyle haberlerr alıncaa bi sonrakii ayy inşallah bizlerde veririzz burda müjdelii haberlerimiziii :13:

kesinlikle canım ben başıma gelmiş kadar heyecanlanıyorum onların sevinçlerini tahmin edebiliyorum çünkü doğru zaman ne zamansa gelsin diye dua ediyorum ben

umarım da öyle olur canım doğru zamanda gelsin ve sağ salim gelsin bebeklerimiz

gggüüüüüüünnnnaaaaayyyddııııınnnnnn nasılsın canımcım bebeğimiz nasıl

iyiyim canım mide bulantılarım iki gündür birazcık azaldı sanırım 12. Haftanın kerameti :):):) bebeğimde umuyorum ki iyi ve sağlıklıdır teyzesi.. Pazartesi günü göreceğim inşallah.. Nasıl özledim görmeyi anlatamam size :):)

sen nasılsın?? Nasıl gidiyor???

anladım canımcım botu al öyleyse haftasonu ihmal etme mazallah kırma biyerlerini düşüpte

alcam canım ctesi ilk hedefim bot :) midem cok bulanıyor 2 gundur ama hemen hamişliğe yormayın cunku gecen ayda bulanıyodu 2 aydır regl yakın zamanlarda midem bulanıyo

oh ohh uslandı artık yaramazımız desene kavuşucaksın bak az kaldı pazartesiye umarım herşey yolundadır canım

ben akşamı bekliyorum eşimi nasıl özledim anlatamam regl de bitti ah bir akşam olsa

alcam canım ctesi ilk hedefim bot :) midem cok bulanıyor 2 gundur ama hemen hamişliğe yormayın cunku gecen ayda bulanıyodu 2 aydır regl yakın zamanlarda midem bulanıyo

senin zati akşam ovulasyon testin de pozitif çıktı midende bulanıyo kızım benden habersiz hamişmi kaldın yoksa

ayşecim sen nekadar süredir bebek için korunmuyordun canım??? sıpamız kaçıncı ayda geldi??:26::26:

2 aydır korunmuyoruz canım, 2. ayda geldi. çok korkutmadı sağolsun, bundan sonra da korkutmaz inşallah

aminnnnnnnnnnnn inşallahh canımmm

canımmm cinsiyetinii öğrenmene çok az kalmışş ne hissediyorsun senn ? :26:

oh ohh uslandı artık yaramazımız desene kavuşucaksın bak az kaldı pazartesiye umarım herşey yolundadır canım

Ben akşamı bekliyorum eşimi nasıl özledim anlatamam regl de bitti ah bir akşam olsa

evet ya yaramazım uslanmaya başladı:) eeee baktı ki annesi çok yıpranıyo :):):)

hımm.. Hadi bakalım.. Bu ayı çok iyi değerlendirin.. Bir gün mola bir gün halvet :):):):):)
hissediyorum bu ay sende hayırlı haberi alacaksın kuzum ama regl bitiminden bir sonraki regliye kadar bir gün dur bir gün koş :):):)

GÜNAYDINNNN CANLARRRRR.... ya valla dün yine girmedim neler olmuş öyle yaaa maşşallahhh bn bir gün topikte olup ertesi gün gelmedim mi mutlaka biri hamiş kalıyo valla bn arada arayı açıyım diorum..

kızlarrrrr ben hamileyimmmm saat 10,15'te test yaptım, gayet belirgin 2. çizgi çıktı
canım cok ama cooookkk sevindim allahım tamamına erdirsin inşallah...

sonuç olarak tebrik ederimmm TATLIIMMMM ohh görmüşsünde cok güzel birşey bnde arkadasımla gitmiştim ilk görmeye o şuanda 16 haftanın içinde valla o değil bn ağlamıştım sevinçten...

canım benn geldim yumurtlama günü ortalama ne kadar sürer biliyomusun

ortalama 1 hafta sürüyor cnmama kişiye göre de değişiyor.cnm dediğim gibi 14. gün senin yumurtlama. adetin başladığı günden başla saymaya 14.gün aha da senin yumurtlama günün.regl olduğun günü 1 diye başlıyorsun saymaya.
14. günden 3 gün önce ve 3 gün sonra da yumurtlama günlerine dahildir.yani 10. günden 17. güne kadar

ben akşamı bekliyorum eşimi nasıl özledim anlatamam regl de bitti ah bir akşam olsa

allah iyiliğini versin

aman öyle de çok yorucu olur beee canım ahım gider vahım kalır

GÜNAYDINNNN CANLARRRRR.... ya valla dün yine girmedim neler olmuş öyle yaaa maşşallahhh bn bir gün topikte olup ertesi gün gelmedim mi mutlaka biri hamiş kalıyo valla bn arada arayı açıyım diorum..

açma sen arayı açma bence sen gelince hamiş haberi geliyo sık sık gel kız spor nasıl gidiyo
:18:

allah iyiliğini versin

vallah öle ama napiimmm sizden mi saklıycam gözüm döndü yawrum

çok teşekkürler canım, darısı başınıza inşallah.

bilmiyorum ki... Pek birşey hissedemiyorum :):) kaçıncı haftada öğreneceğim bakalım cinsiyetini mercimeğimin :):)

16. haftada gösteriyor diye biliyorum canım, gönlünden geçen birşey yok mu?

valla cnm ben de tek başıma gittim hastaneye.eşimi götürmemiştim. ne yapacağımı sapıttım ne ağlayabildim ne gülebildim ne heyecanlanabildim. gözlerim dolu ama ağlayamıyorum. çünkü tahliller için hemen laborotuara gitmem gerekiyordu.öyle koşuşturmaca oldu yani
Allahım en kısa zamanda sizlere de nasip etsin

senin zati akşam ovulasyon testin de pozitif çıktı midende bulanıyo kızım benden habersiz hamişmi kaldın yoksa

senden habersizmi haşa ne haddime yok kızım ya nerdeee bende hamiş kalacak şans baksana hatuna 2 ay once korunmayı bırakmış hoooppp 2.ay gelmiş sıpa bizde daha tık yok kafamada vurma birdaha aptal etcen beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…