günaydın canımcımmmm bomba gibiyimm valla ne güzel tatil yapmışsın dün iyi gelmiştir
hamişlerimiz çoğaldı valla dediğin gibi oluciiikkk galiba millet ikinciyi alıcak kucağına biz ateş artmışmı yumurta çatlamışmı bakarız garii
hhahahahhaha
ama insann nasıl seviniyoo dimii böyle haberlerr alıncaa bi sonrakii ayy inşallah bizlerde veririzz burda müjdelii haberlerimiziii :13:
gggüüüüüüünnnnaaaaayyyddııııınnnnnn nasılsın canımcım bebeğimiz nasıl
anladım canımcım botu al öyleyse haftasonu ihmal etme mazallah kırma biyerlerini düşüpte
günaydınn annem
iyiyim canım mide bulantılarım iki gündür birazcık azaldı sanırım 12. Haftanın kerameti :):):) bebeğimde umuyorum ki iyi ve sağlıklıdır teyzesi.. Pazartesi günü göreceğim inşallah.. Nasıl özledim görmeyi anlatamam size :):)
sen nasılsın?? Nasıl gidiyor???
alcam canım ctesi ilk hedefim bot :) midem cok bulanıyor 2 gundur ama hemen hamişliğe yormayın cunku gecen ayda bulanıyodu 2 aydır regl yakın zamanlarda midem bulanıyo
ayşecim sen nekadar süredir bebek için korunmuyordun canım??? sıpamız kaçıncı ayda geldi??:26::26:
kesinlikle canım ben başıma gelmiş kadar heyecanlanıyorum onların sevinçlerini tahmin edebiliyorum çünkü doğru zaman ne zamansa gelsin diye dua ediyorum ben
umarım da öyle olur canım doğru zamanda gelsin ve sağ salim gelsin bebeklerimiz
iyiyim canım mide bulantılarım iki gündür birazcık azaldı sanırım 12. Haftanın kerameti :):):) bebeğimde umuyorum ki iyi ve sağlıklıdır teyzesi.. Pazartesi günü göreceğim inşallah.. Nasıl özledim görmeyi anlatamam size :):)
sen nasılsın?? Nasıl gidiyor???
oh ohh uslandı artık yaramazımız desene kavuşucaksın bak az kaldı pazartesiye umarım herşey yolundadır canım
Ben akşamı bekliyorum eşimi nasıl özledim anlatamam regl de bitti ah bir akşam olsa
canım cok ama cooookkk sevindim allahım tamamına erdirsin inşallah...kızlarrrrr ben hamileyimmmmsaat 10,15'te test yaptım, gayet belirgin 2. çizgi çıktı
biraz geçmişe takıldım geldimmmm
ne güzel haberler var topicte
ben hastaneden geldim işlere bir giriştim yeni toparladım. daha da var ama önce size yazayım dedim. inanır mısnız hastanede bile gideyim kızlara haber vereyim diyorum. eşimden önce sizi düşündüm. nasıl bir bağ oluşmuş böyle
kızlar gittim işte dedim idrarda pozitif 10 gün geçti falan. yat bakalım dedi hemen. ultrasonla bir baktı."hmmm kesemiz görünüyor. 5+1"dedi. insan azcık heyecanlı söyler. ekranı bile göstermedibende nasıl yanikese görünüyor mu dedim. evet evet görünüyor dedi.o heyecanla başka hiçbirşey soramadım. hemen tahlile gönderdi.bir dünya şey istedi. bazıları bugün çıktı. bazıları da yarın çıkacakmış. baktım az önce ama beta daha bugünkilerde yok.bugün çıkan değerlerim iyi. sadece su içmem gerekiyormuş bol bol
sonuç olarak 5+1 günlük hamileyimmmmmmmm
canım benn geldim yumurtlama günü ortalama ne kadar sürer biliyomusun
ben akşamı bekliyorum eşimi nasıl özledim anlatamam regl de bitti ah bir akşam olsa
aminnnnnnnnnnnn inşallahh canımmm
canımmm cinsiyetinii öğrenmene çok az kalmışş ne hissediyorsun senn ? :26:[/B]
canımmm cinsiyetinii öğrenmene çok az kalmışş ne hissediyorsun senn ? :26:[/b]
evet ya yaramazım uslanmaya başladı:) eeee baktı ki annesi çok yıpranıyo :):):)
hımm.. Hadi bakalım.. Bu ayı çok iyi değerlendirin.. Bir gün mola bir gün halvet :):):):):)
hissediyorum bu ay sende hayırlı haberi alacaksın kuzum ama regl bitiminden bir sonraki regliye kadar bir gün dur bir gün koş :):):)
GÜNAYDINNNN CANLARRRRR....ya valla dün yine girmedim neler olmuş öyle yaaa maşşallahhh bn bir gün topikte olup ertesi gün gelmedim mi mutlaka biri hamiş kalıyo valla bn arada arayı açıyım diorum..
allah iyiliğini versin
GÜNAYDINNNN CANLARRRRR....ya valla dün yine girmedim neler olmuş öyle yaaa maşşallahhh bn bir gün topikte olup ertesi gün gelmedim mi mutlaka biri hamiş kalıyo valla bn arada arayı açıyım diorum..
canım cok ama cooookkk sevindim allahım tamamına erdirsin inşallah...
sonuç olarak tebrik ederimmm TATLIIMMMM ohh görmüşsünde cok güzel birşey bnde arkadasımla gitmiştim ilk görmeye o şuanda 16 haftanın içinde valla o değil bn ağlamıştım sevinçten...
bilmiyorum ki... Pek birşey hissedemiyorum :):) kaçıncı haftada öğreneceğim bakalım cinsiyetini mercimeğimin :):)
GÜNAYDINNNN CANLARRRRR....sonuç olarak tebrik ederimmm TATLIIMMMM ohh görmüşsünde cok güzel birşey bnde arkadasımla gitmiştim ilk görmeye o şuanda 16 haftanın içinde valla o değil bn ağlamıştım sevinçten...
senin zati akşam ovulasyon testin de pozitif çıktı midende bulanıyo kızım benden habersiz hamişmi kaldın yoksa
16. haftada gösteriyor diye biliyorum canım, gönlünden geçen birşey yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?