milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

cnm ovulasyon testıne reglının 1.gununden basla 10 gun say ve her gun yap testi o zmn daha rahat gorursun

bitanem 10 gün başlıycam dimi peki çizgiler belirgin oluncamı yumurtladıgım anlaşılıyo nasıl oluyo ve test ücreti ne kadar temin edilebilicek yerler neresi:26:

yok canım adet düzensizligi yasamıyorum ama reglim çak kısa sürüyo 6 gün sürerdi 4 gün sürmeye başladı nie sordun canım:26:

korunmayı bıraktıktan sonra düzensizlikler oluyor cnm.bu da rahmin gebeliğe hazırlandığının göstergesiymiş.
adetlerin kaç günde bir oluyor cnm ama adet olduğun günden itibaren saymaya başlıyorsun 14. gün yumurtlama günü.+3 ve -3 olarak düşün ama sen.
o günlerde yap ovulasyon testlerini.
bir de akıntıda farklılık diyorlar o zaman yap testi diyeceğim ama mesela ben de akıntı olmadı.:44:

bitanem 10 gün başlıycam dimi peki çizgiler belirgin oluncamı yumurtladıgım anlaşılıyo nasıl oluyo ve test ücreti ne kadar temin edilebilicek yerler neresi:26:

canım silik yada net 2.çizgi çıkar aynı gebelik testi gibi gitti gidiyordan sipariş verebilirsin hem gönderilen sayı fazla hemde cabuk gelır ve hemde ucuz

listenize beni eklermisinizzzzzzzzzzzzzzzz

28 günde bir adet görüyorum ilk zamanlar bir kaç defa düzensiz geldi tabi ama şimdi problem yok tamam canın testi alıyım bu ay deniycem bakalım olcak mı akıntım olur biraz o dönemde

28 günde bir adet görüyorum ilk zamanlar bir kaç defa düzensiz geldi tabi ama şimdi problem yok tamam canın testi alıyım bu ay deniycem bakalım olcak mı akıntım olur biraz o dönemde

tamam cnm 14. gün senin. ama dedğim gibi -3 + 3 bu testleri yap.bu testlerde gebelik testi gibi.çift çizgi olunca o gün yumurtluyoorsun.
o hafta gün aşırı ilşkiye gir sen

tamam cnm 14. gün senin. ama dedğim gibi -3 + 3 bu testleri yap.bu testlerde gebelik testi gibi.çift çizgi olunca o gün yumurtluyoorsun.
o hafta gün aşırı ilşkiye gir sen

canım benn geldim yumurtlama günü ortalama ne kadar sürer biliyomusun

günaydınnn kızlarrrrrrrr bu gün erkenciyim hava yine buzzzzz

güzel bir gün olsun hepimiz için hamişler üşütmeyin kendinize dikkat edin

günaydın kızlarrrr...

canım çok sevindim tebrik ederim.. sağlıcakla al kucağına bebeğini :):):)

kızlarrrrrrr hepiniz çalışmalara hız verinn.. inşallah bu topikte herkes hamiş olacakkkk :):):):)

teşekkürler canım, inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarız bebişlerimizi.

öyle gibi görünüyor baksana 1 haftada 2 hamiş haberi aldık canım yaaa

nasıl mutluyum anlatamam ne hissediyor acaba şu anda çok heyecanlı olmalı

bütün gün ağzım kulaklarımda gezdim kızlar. ablamlara ve annemlere haber verdim. eşim akşam öpüp öpüp durdu beni, çok heyecanlıydı o da. Allah'ım herkese nasip etsin bu güzel duyguyu inşallah.

Tebrik ederim canım:)

teşekkürler canım, darısı sizlerin başına inşallah.

canlarım çok sevindim bu güzel haberlere yalnız benim bat değişti 18 şubat düzeltirmisin bebikim

teşekkürler canım, darısı başınıza.

selam kizlar ben de 2012de hamile kalmak isteyenlerdenim :26: yasim 28, yalniz su an kilo verme asamasindayim, 75 civari oldugumda asil calismalara baslicaz simdilik bir sureligine askiya aldik

hayırlısı olsun tatlım, umarım en kısa sürede istediğin kiloya ve bebişine kavuşursun.

çok mu mide bulantısı yaşadın canım sen? bebiş sağlıkla gelsin de kilolarla ben baş edebilirim

saol tatlım. ben de senin güzel haberlerine sevindim. keseyi görmen çok iyi, tam olarak için rahatlatmıştır seni sanırım. ekran sana dönük değil miydi ya? ablamın gittiği yerde yattığın yerden görebiliyorsun ekranı. ben de haftaya İzmir'de gitcem doktora. sata göre bugün 4+4'üm, İzmir'e gidene kadar 5+2 olcam umarım ben de keseyi görürüm içim rahatlar.

harikaymış canım ya, bayıldımmmm ben eşime telefonda laf arasında söyledim bi süre kendine gelemedi. bekleyemedim akşama kadar yüzünü göreyim

canım hayırlısı olur inşallah.Allah'ım biran önce kondursun bebişini göbişine.

bu arada yarın kandilmiş kızlar. yarın hep beraber en azından bir Yasin okuyarak birbirmiz için dua edelim. Allah duayla kendine dönen elleri boş çevirmez.

ayşecim sen nekadar süredir bebek için korunmuyordun canım??? sıpamız kaçıncı ayda geldi??:26::26:

günaydın canımcım burda da kar yok buz kesiyo noldu neden kötüsün sosyetem taksi itmedin diye mi kötüsün acep??

neşem benim işe gidip geldiğim yolar hep dik rampa yani rampa aşağa rampa yukarı karlar erimeden boyle soğuk olur buzlanırsa cok zor yuruyorum daha gidip o dediğim botuda alamadım o yuzden yağması daha çok işime geliyo :)

günaydınnnlarrrrrrr kızlarrrr nasılsınızzzzzz bakalım dün işe gelemedim yollarımız kapalıydıı:18: felçç olmuş durumda buralarr sabahta rötarlıı geldikk işe Allah sonumuzu hayırr etsinn :18: dün kar yağışı bütün günn devam ettii evden izlemesi harikaydı
bu arada hamilelerimiz çoğalmışş tabrikk ediyorumm Allah sağ sağlim sağlıklı bi şekilde kucaklarını almayı nasip etsin inşallah darısııı başımızaaa olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn böyle giderse bunlar kucağına alırr ikinciye kalırr bizz hala burda ha yumurtladım ha yumurtlicam hesap yaparızz

anladım canımcım botu al öyleyse haftasonu ihmal etme mazallah kırma biyerlerini düşüpte

günaydın canımcımmmm bomba gibiyimm valla ne güzel tatil yapmışsın dün iyi gelmiştir

hamişlerimiz çoğaldı valla dediğin gibi oluciiikkk galiba millet ikinciyi alıcak kucağına biz ateş artmışmı yumurta çatlamışmı bakarız garii

hhahahahhaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…