cnm ovulasyon testıne reglının 1.gununden basla 10 gun say ve her gun yap testi o zmn daha rahat gorursun
yok canım adet düzensizligi yasamıyorum ama reglim çak kısa sürüyo 6 gün sürerdi 4 gün sürmeye başladı nie sordun canım:26:
bitanem 10 gün başlıycam dimi peki çizgiler belirgin oluncamı yumurtladıgım anlaşılıyo nasıl oluyo ve test ücreti ne kadar temin edilebilicek yerler neresi:26:
listenize beni eklermisinizzzzzzzzzzzzzzzz
Eveeeeeeeeeettt yeni yılda bebek düşleyen tüm arkadaşlarım
sevinçlerimizi,hüzünlerimizi,adım adım gelişmelerimizi paylaşmak adına hepinizi bekliyorum...
Meleklerimiz bizi üzmez ve tez zamanda gelirler inşallahh...
yeni yıl bize uğur getirsin tüm arkadaşlarımızın göbişleri kocamaaaan kocamaaann olsun
(listemiz sürekli güncellenecek ve aktif katılım göstermeyen arkadaşlar silinecektir)
cirkinordekyavrusu__yaş/31_____bat 10 aralık_____bebiş geliyooooo
Serinserin_________yaş/23______bat/6-8 aralık____bebiş geliyooooo
Umutluay__________yaş/25_____bat/23 ocak______bebiş geliyooooo
Yarenay__________yaş/28______bat/30 ocak______bebiş geliyooooo
Morwenfb_________yaş/25______bat/10 şubat______beklemede
gelartik___________yaş/27______bat/9-11 şubat____beklemede
vanillia____________yaş/26_____bat/16 şubat_______beklemede
nannen1__________yaş/?______bat/18 şubat_______beklemede
myhos___________yaş/25______bat/25 şubat_______beklemede
hmfsst___________yaş/21______bat/?????????_______bir süreliğine tatilde
korunmayı bıraktıktan sonra düzensizlikler oluyor cnm.bu da rahmin gebeliğe hazırlandığının göstergesiymiş.
Adetlerin kaç günde bir oluyor cnm ama adet olduğun günden itibaren saymaya başlıyorsun 14. Gün yumurtlama günü.+3 ve -3 olarak düşün ama sen.
O günlerde yap ovulasyon testlerini.
Bir de akıntıda farklılık diyorlar o zaman yap testi diyeceğim ama mesela ben de akıntı olmadı.:44:
canım silik yada net 2.çizgi çıkar aynı gebelik testi gibi gitti gidiyordan sipariş verebilirsin hem gönderilen sayı fazla hemde cabuk gelır ve hemde ucuz
çizgiler net çıkarsa yumurtlama gününümü gösterir
28 günde bir adet görüyorum ilk zamanlar bir kaç defa düzensiz geldi tabi ama şimdi problem yok tamam canın testi alıyım bu ay deniycem bakalım olcak mı akıntım olur biraz o dönemde
tamam cnm 14. gün senin. ama dedğim gibi -3 + 3 bu testleri yap.bu testlerde gebelik testi gibi.çift çizgi olunca o gün yumurtluyoorsun.
o hafta gün aşırı ilşkiye gir sen
canım çok sevindim tebrik ederim.. sağlıcakla al kucağına bebeğini :):):)
kızlarrrrrrr hepiniz çalışmalara hız verinn.. inşallah bu topikte herkes hamiş olacakkkk :):):):)
öyle gibi görünüyor baksana 1 haftada 2 hamiş haberi aldık canım yaaa
nasıl mutluyum anlatamam ne hissediyor acaba şu anda çok heyecanlı olmalı
Tebrik ederim canım:)
canlarım çok sevindim bu güzel haberlere yalnız benim bat değişti 18 şubat düzeltirmisin bebikim
selam kizlar ben de 2012de hamile kalmak isteyenlerdenim :26: yasim 28, yalniz su an kilo verme asamasindayim, 75 civari oldugumda asil calismalara baslicaz simdilik bir sureligine askiya aldik
aynen kızlar.. bende 65 kilo idim sanırım boyumda 1.60... 12. haftayı bitirdim ve üzeine 1,5 kilo kaybettim.. kiloya takılmamak lazım.. beyninizi neye şartlarsanız başınıza geliyor :):) hem alınan kilolar emzirme döneminde birazda azimle gider diye düşünüyorum :)
gel bir sarılayım sana yaaaa. ne güzel bir haber .Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
biraz geçmişe takıldım geldimmmm
ne güzel haberler var topicte
ben hastaneden geldim işlere bir giriştim yeni toparladım. daha da var ama önce size yazayım dedim. inanır mısnız hastanede bile gideyim kızlara haber vereyim diyorum. eşimden önce sizi düşündüm. nasıl bir bağ oluşmuş böyle
kızlar gittim işte dedim idrarda pozitif 10 gün geçti falan. yat bakalım dedi hemen. ultrasonla bir baktı."hmmm kesemiz görünüyor. 5+1"dedi. insan azcık heyecanlı söyler. ekranı bile göstermedibende nasıl yanikese görünüyor mu dedim. evet evet görünüyor dedi.o heyecanla başka hiçbirşey soramadım. hemen tahlile gönderdi.bir dünya şey istedi. bazıları bugün çıktı. bazıları da yarın çıkacakmış. baktım az önce ama beta daha bugünkilerde yok.bugün çıkan değerlerim iyi. sadece su içmem gerekiyormuş bol bol
sonuç olarak 5+1 günlük hamileyimmmmmmmm
eşim zaten kaç gündür kesin hamilesin diyordu.öpüp duruyordu. hatta dün akşam bir koli süt almış küçük kutu sütlerden. iş yerine götür kahvaltıda iç diye. sütü pek sevmem. büyük paketlerden alsam içmezdin bunu içersin diyor
neyse bugünde hastanedeb gelince şu mesajı attım.daha önce okumuştum ve çok etkilenmiştim.hatta şu an bile direkt gözlerim doluyor okuyunca
Bir bebeğimiz oLacak .. Erkek oLursa çok iyi Laf yapacak ağzı babası gibi, kız oLursa ağzı değiL gözLeri konuşacak annesi gibi.KavgaLarımız oLacak seninLe hayır önce anne dedi, yok yok baba dedi.Erkek oLursa annesini daha çok sevecek herkes gibi, kız oLursa sen oLacaksın sanırım iLk aşık oLacağı adam tipi.İsmini ben vereceğim, soyadını senin verdiğin gibi : ))
sonra aradı işte.çoookkk mutlu bir şekilde.eminim ağlamıştır ama belli etmedi.mesajdan bir süre sonra aradı çünkü:) geçen idrar yaptım falan dedim resimi gösterdim ozaman bile dolmuştu gözleri
ben varım canım ama 9 aydır korunmuyoruz eşim keçi boynuzu kürü yapıyor ama halabişi yok 2012 istiyorum olsun artık 10/10/2010 evlendik 28 nisan 2011 hapı bıraktım veeeeeeeeeeeeeeeee üzücü bir o kadar da yorgun bi bekleyiş içindeyim
günaydın kızçeler nasılsınız karda yağmıyo ben kötüyüm :)
günaydın canımcım burda da kar yok buz kesiyo noldu neden kötüsün sosyetem taksi itmedin diye mi kötüsün acep??
neşem benim işe gidip geldiğim yolar hep dik rampa yani rampa aşağa rampa yukarı karlar erimeden boyle soğuk olur buzlanırsa cok zor yuruyorum daha gidip o dediğim botuda alamadımo yuzden yağması daha çok işime geliyo :)
günaydınnnlarrrrrrr kızlarrrrnasılsınızzzzzz bakalım dün işe gelemedim yollarımız kapalıydıı:18: felçç olmuş durumda buralarr sabahta rötarlıı geldikk işe Allah sonumuzu hayırr etsinn :18: dün kar yağışı bütün günn devam ettii evden izlemesi harikaydı
bu arada hamilelerimiz çoğalmışş tabrikk ediyorumm Allah sağ sağlim sağlıklı bi şekilde kucaklarını almayı nasip etsin inşallahdarısııı başımızaaa olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn böyle giderse bunlar kucağına alırr ikinciye kalırr bizz hala burda ha yumurtladım ha yumurtlicam hesap yaparızz
günaydın şekerlerrr :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?