senden habersizmi haşa ne haddime yok kızım ya nerdeee bende hamiş kalacak şans baksana hatuna 2 ay once korunmayı bırakmış hoooppp 2.ay gelmiş sıpa bizde daha tık yok kafamada vurma birdaha aptal etcen beni
oh ohh uslandı artık yaramazımız desene kavuşucaksın bak az kaldı pazartesiye umarım herşey yolundadır canım
ben akşamı bekliyorum eşimi nasıl özledim anlatamam regl de bitti ah bir akşam olsa
2 aydır korunmuyoruz canım, 2. ayda geldi. çok korkutmadı sağolsun, bundan sonra da korkutmaz inşallah
bilmiyorum ki... Pek birşey hissedemiyorum :):) kaçıncı haftada öğreneceğim bakalım cinsiyetini mercimeğimin :):)
valla cnm ben de tek başıma gittim hastaneye.eşimi götürmemiştim. ne yapacağımı sapıttım ne ağlayabildim ne gülebildim ne heyecanlanabildim. gözlerim dolu ama ağlayamıyorum. çünkü tahliller için hemen laborotuara gitmem gerekiyordu.öyle koşuşturmaca oldu yani
Allahım en kısa zamanda sizlere de nasip etsin
valla gönlümden birşey geçirip mercimeğimi gücendirmek istemiyorum :):):) onun için allahım hayırlısını versin :)) sen ne hissediyorsun peki??? :)
senden habersizmi haşa ne haddime yok kızım ya nerdeee bende hamiş kalacak şans baksana hatuna 2 ay once korunmayı bırakmış hoooppp 2.ay gelmiş sıpa bizde daha tık yok kafamada vurma birdaha aptal etcen beni
bnde 15-16 hafta die biliyorum tabi aceleci olursa 14 tede görünüyo kimisinin..bilmiyorum ki... Pek birşey hissedemiyorum :):) kaçıncı haftada öğreneceğim bakalım cinsiyetini mercimeğimin :):)
aman öyle de çok yorucu olur beee canım ahım gider vahım kalır
açma sen arayı açma bence sen gelince hamiş haberi geliyo sık sık gel kız spor nasıl gidiyo:18:
vallah öle ama napiimmm sizden mi saklıycam gözüm döndü yawrum
valla cnm ben de tek başıma gittim hastaneye.eşimi götürmemiştim. ne yapacağımı sapıttım ne ağlayabildim ne gülebildim ne heyecanlanabildim. gözlerim dolu ama ağlayamıyorum. çünkü tahliller için hemen laborotuara gitmem gerekiyordu.öyle koşuşturmaca oldu yani
Allahım en kısa zamanda sizlere de nasip etsin
seninki erkek gibi hissediyorum ben nedense. biz ailecek kızcıyız, kendim için gönlümden geçen de kız:))) tabii ki herşeyden önce sağlıklısı
canım bu iş birazda bünye meselesi bende de porblem ya da herhangi sorun çıkmadı kontrolde ama hhooopppp diye hamile kalamadım işte kıyaslamamak lazım
çok vurdum galiba kelleye gel seveyim balımm
sev tabi beni benim sevgiye ihtiyacım var bak midemde bulanıyo zaten
babam evlendiğimden beri torun hayali kuruyor özellikle de kız torun...
ama benim içime de hamiş kalırsam oğlum olcakmış gibi doğuyoo nedense...
bunda bişey yok ki ışıl ablacım niye küssün ki sana meleğin
ya ne bileyim öyle düşünüyorum işte :):):) meleğim gücenmesin doktor amcası söyleyene sabredelim :):):)
düzeltirim tabi balım sen çalışmalara başladınmı 2 kilo vardı vereceğin verdinmi kız bu arada yaşını da söle bakiiim onu da ekliyelim liteye
valla gönlümden birşey geçirip mercimeğimi gücendirmek istemiyorum :)şekerim allah hayırlısını versin ama senin bencedeoğlun olcak gibi geliyor ama yinede allah bilir
canım benim yaş 24 çalışmaya başlamama çok az kaldı bu hafta bişiler olacaktı kocişkom bronşit oldu 15 gün iyileşmez bu demek oluyor kişubat sonu başlıyorum amam canım kocam iyileşsinde mahvoldu adamcağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?