milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

senden habersizmi haşa ne haddime yok kızım ya nerdeee bende hamiş kalacak şans baksana hatuna 2 ay once korunmayı bırakmış hoooppp 2.ay gelmiş sıpa bizde daha tık yok kafamada vurma birdaha aptal etcen beni

kızlar sağlıklı bir çiftin hamile kalma şansı %25'miş her ay. o yüzden hangi ay tutacağı belli olmaz. aslında çok zor birşey, çok saliselik zamanlama gerektiriyor hamilelik. Allah'ım en hayırlı zamanı bekliyordur hepimiz için. bu arada yarını kaçırmayın, kandiller meleklerin tüm duaları kabul ettiği günler. hayırlısını dileyin Allah'tan, herşeyin hayırlısını O bilir.

oh ohh uslandı artık yaramazımız desene kavuşucaksın bak az kaldı pazartesiye umarım herşey yolundadır canım

ben akşamı bekliyorum eşimi nasıl özledim anlatamam regl de bitti ah bir akşam olsa

Allah iyiliğini versin kuzum ya

2 aydır korunmuyoruz canım, 2. ayda geldi. çok korkutmadı sağolsun, bundan sonra da korkutmaz inşallah

umarım bizde senin kadar şanslı oluruz dicem ama tık yokk

bilmiyorum ki... Pek birşey hissedemiyorum :):) kaçıncı haftada öğreneceğim bakalım cinsiyetini mercimeğimin :):)

15 yada 16 . haftadan sonra diye biliyorum bende çok az kaldııı benimde içime oğluşun olacak gibi geliyorr :26:

aminnn canım benim aminnn

valla gönlümden birşey geçirip mercimeğimi gücendirmek istemiyorum :):):) onun için allahım hayırlısını versin :)) sen ne hissediyorsun peki??? :)

seninki erkek gibi hissediyorum ben nedense. biz ailecek kızcıyız, kendim için gönlümden geçen de kız:))) tabii ki herşeyden önce sağlıklısı

senden habersizmi haşa ne haddime yok kızım ya nerdeee bende hamiş kalacak şans baksana hatuna 2 ay once korunmayı bırakmış hoooppp 2.ay gelmiş sıpa bizde daha tık yok kafamada vurma birdaha aptal etcen beni

canım bu iş birazda bünye meselesi bende de porblem ya da herhangi sorun çıkmadı kontrolde ama hhooopppp diye hamile kalamadım işte kıyaslamamak lazım

çok vurdum galiba kelleye gel seveyim balımm

bilmiyorum ki... Pek birşey hissedemiyorum :):) kaçıncı haftada öğreneceğim bakalım cinsiyetini mercimeğimin :):)
bnde 15-16 hafta die biliyorum tabi aceleci olursa 14 tede görünüyo kimisinin..

tmm bebiş acmam arayı elimden geldiğince.. valla spor iyi şimdilik daha 4 gün bugün... birazdan cıkıcam..

ahhh ahhh öyle oluyor sormaa bnde kimyasal gebelik yasadığımda ilk tahlilim pozitif cıktı hastanenin koridorunda çömeldim kaldım ağladım olduğum yerde napıcamı bilemedim elim ayağım saldı.. ama sonrasındada güzel ağladım.. oofff aklıma geldi bak şimdii.. bnmki 2 günlük sevinçti..

canım bu iş birazda bünye meselesi bende de porblem ya da herhangi sorun çıkmadı kontrolde ama hhooopppp diye hamile kalamadım işte kıyaslamamak lazım

çok vurdum galiba kelleye gel seveyim balımm

sev tabi beni benim sevgiye ihtiyacım var bak midemde bulanıyo zaten

babam evlendiğimden beri torun hayali kuruyor özellikle de kız torun...

ama benim içime de hamiş kalırsam oğlum olcakmış gibi doğuyoo nedense...

bunda bişey yok ki ışıl ablacım niye küssün ki sana meleğin

ya ne bileyim öyle düşünüyorum işte :):):) meleğim gücenmesin doktor amcası söyleyene sabredelim :):):)

düzeltirim tabi balım sen çalışmalara başladınmı 2 kilo vardı vereceğin verdinmi kız bu arada yaşını da söle bakiiim onu da ekliyelim liteye

canım benim yaş 24 çalışmaya başlamama çok az kaldı bu hafta bişiler olacaktı kocişkom bronşit oldu 15 gün iyileşmez bu demek oluyor kişubat sonu başlıyorum amam canım kocam iyileşsinde mahvoldu adamcağız

aynen canım iyileşsin sonra sağ salim başlarsınız bende bu ay 15 gün ilaç aldım hastalıktan öldüm bilirim insanın kolu kanadı kırılıyor sanki geçmiş olsun canım

yaşını da ekledim bu arada

kızlar yemekten sonra toplanalım ayça ve ayşe için bir parti yapalım yeni hamişlerimiz için

benn yemekteyimmm fırsatt bulmuşkenn hemen yiyeyim yemeğimii işş bitmezzzzz

canlarım ya gelemedim öenmli bir müşterimiz geldi onlarla ilgilendim ziyarete gelmişler saolsunlar

partiyi ne zaman yapıcaz sizler nirdesiniz ben gidiyom yok oluyosunuz yafuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…