neşe şeytan drttü ovulasyon testi yaptım silik 2.çizgi çıktı yumurtlama zamanım değil idrarda gebelik için erken aklıma sadece o aptal ovulasyon testlerının yanlıs olması gelıyo
bebiş düşünen yokmu yahu
Anaaaam sendemi bebegimmmm
ben varım canım ama 9 aydır korunmuyoruz eşim keçi boynuzu kürü yapıyor ama halabişi yok 2012 istiyorum olsun artık 10/10/2010 evlendik 28 nisan 2011 hapı bıraktım veeeeeeeeeeeeeeeee üzücü bir o kadar da yorgun bi bekleyiş içindeyim
O zamaan yumurtluyosuunzannetmıyom nese daha regl var bır suru gun bu kdr erken cıkmazkı hemde ovulasyon testınde
,
O zamaan yumurtluyosuun
anaaammm kızlar burdaymış
neşe şeytan drttü ovulasyon testi yaptım silik 2.çizgi çıktı yumurtlama zamanım değil idrarda gebelik için erken aklıma sadece o aptal ovulasyon testlerının yanlıs olması gelıyo
hee mesai bitti ama burda devam
canim aynı gün evlenmisiz olur elbett allah büyük sorun varmı peki
canım şöyle kısaca anlatıyım 9 ay hap kullandım hapı bırakalıda 9 ay oldu kurban bayramında gögsümden süt gibi bişi geldi doktora gittik ilaç verdi prolaktinime baktı 19 çıktı bu ay yine ölçtürdüm 24 çıktı özelde muayene oldum kist bile yok doktor eşin yanındamı die sordu yani birarada olamadıgımızı düşünmüş sorun yok dedi ama bu ayda olmazsa eşimle karar verdik gidip detaylı muayene olcazzzz
adet düzensizliği falan yaşıyor musun cnm?
adet düzensizliği falan yaşıyor musun cnm?
canım şu an regl geldi ben ovülasyon testini ne zaman yapcam ve neye göre yumurtladıgın anlaşılıyo ben ilk defe test yapcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?