milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

neşe şeytan drttü ovulasyon testi yaptım silik 2.çizgi çıktı yumurtlama zamanım değil idrarda gebelik için erken aklıma sadece o aptal ovulasyon testlerının yanlıs olması gelıyo

bebiş düşünen yokmu yahu

ben varım canım ama 9 aydır korunmuyoruz eşim keçi boynuzu kürü yapıyor ama halabişi yok 2012 istiyorum olsun artık 10/10/2010 evlendik 28 nisan 2011 hapı bıraktım veeeeeeeeeeeeeeeee üzücü bir o kadar da yorgun bi bekleyiş içindeyim

Canim aynı gün evlenmisiz olur elbett allah büyük sorun varmı peki

neşe şeytan drttü ovulasyon testi yaptım silik 2.çizgi çıktı yumurtlama zamanım değil idrarda gebelik için erken aklıma sadece o aptal ovulasyon testlerının yanlıs olması gelıyo

canım şu an regl geldi ben ovülasyon testini ne zaman yapcam ve neye göre yumurtladıgın anlaşılıyo ben ilk defe test yapcam bilmiyorum

canim aynı gün evlenmisiz olur elbett allah büyük sorun varmı peki

canım şöyle kısaca anlatıyım 9 ay hap kullandım hapı bırakalıda 9 ay oldu kurban bayramında gögsümden süt gibi bişi geldi doktora gittik ilaç verdi prolaktinime baktı 19 çıktı bu ay yine ölçtürdüm 24 çıktı özelde muayene oldum kist bile yok doktor eşin yanındamı die sordu yani birarada olamadıgımızı düşünmüş sorun yok dedi ama bu ayda olmazsa eşimle karar verdik gidip detaylı muayene olcazzzz

adet düzensizliği falan yaşıyor musun cnm?

canım şu an regl geldi ben ovülasyon testini ne zaman yapcam ve neye göre yumurtladıgın anlaşılıyo ben ilk defe test yapcam bilmiyorum

cnm ovulasyon testıne reglının 1.gununden basla 10 gun say ve her gun yap testi o zmn daha rahat gorursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…