çok neşelisiniz kızlarrrrrrr
inşallah canım inşallah....
günler geçmek bilmiyor..daha çok gün var yaniii
inşallah en kısa zamanda senin haberinide alır kutlarız cnm.
sen hiç doktora gittin mi peki?? adetlerin nasıl??
kızlar ya benım gıbı reglısıne 1 hafta kala mide bulantısı olan oluyomu ya buda yenı çıktı
bence bu kadar stres yapma canım ya gün dediğin nedir geçer elbet sen geri sayım yapıyorsan çok kafaya takıyorsun demektir yapma böylee
ay inşallah...bi hamiş olayım şu oynayan amcalardan ben de eklicem..gerçekten de oynıcam hehee
adetlerim düzenli gibi..yani ovulasyon testini ilk yaptığım aylarda 11-12. günlerde çift çizgiyi görüyordum.şimdi 19. günümde gördüm..son 5 adet tarihimi yazıyım..ben sürekli tutuorum da..
15 ocak
15 aralık
15 kasım 18 ekim
20 eylül
26 ağustos
yani önceleri 28-29 günde bir oluyordu şimdi 31 günde oluyo..sabitledi gibi bişi...
3 ay ateş ölçme yöntemini kullandım..ov testi zaten sürekli kullanıyoruz..böle işteee
benim geçen ay olmuştu cnm. hatta başım da çok dönüyordu
ama sen inşallah hamilesindir. bunu o kadar çok istiyorum ki:)
yarın çooookkkk dua edeceğim herkes için
ovulasyon testi kullanıyorsan zaten yumurtlama günlerin bellidir.
hiç doktora gidip test falan yaptırdınız mı peki??
ben daha doktora gitmemiştim. bu 2. ayımdı ve hamileyim.
ilk ay olmadı hemen bal-tarçın yaptım kendimebu ayda olmasaydı kendime yine bal tarçın kocamada keçi boynuzu yapacaktım nedense ben bu kürlere çok inanmıştım
bir de ışıl öylemişti. ilişkiye girerken besmele çek.
canım tebrik ederim seni..bebişini sağ salim al kucagına..ben doktora gittim.bi sorun yok dedi..eşim gitmedi henüz.şu bal tarcın karışımı ne bana bi anlatırmısın?eşime de keçiboyunuzu tozu içiriyordum bi ara ama tam içemedi.toplam 2 hafta içti..ovulasyon testi kullanıyorsan zaten yumurtlama günlerin bellidir.
hiç doktora gidip test falan yaptırdınız mı peki??
ben daha doktora gitmemiştim. bu 2. ayımdı ve hamileyim.
ilk ay olmadı hemen bal-tarçın yaptım kendimebu ayda olmasaydı kendime yine bal tarçın kocamada keçi boynuzu yapacaktım nedense ben bu kürlere çok inanmıştım
bir de ışıl öylemişti. ilişkiye girerken besmele çek.
kızlar ya benım gıbı reglısıne 1 hafta kala mide bulantısı olan oluyomu ya buda yenı çıktı
ay evet kafaya çok takıyorum ne yazık ki..önceden hiç istemiyorduk şimdi de olsun die parçalıyoruz kendimizi...
yapacak bişi yok zaten.bekliyip görcez..döngüm çok uzun..23-24 günde bir olsam iyi de...uzadıkça uzuyooooo
1 haftan kaldı bebişim hadi inşallah hayırlı olur bu mide bulantıları hayra alamettir
sayma canım sayma rahat ol boşver kastıkça olmuyor inan ki akışına bırak ve hayırlısı olsun diye dua et bol bol
kendimi odaklamak istemıyorum ayça ama midem bulanıyo belime bugün ağrı girdi dün bide o aptal ovulasyon testınden yaptım 2.çizgi silik çıktı bilemiyorum umutlanmak istemıyorum malum gecen ayı beraber yasadık
inşallah canım ama bak bu sefer gazınıza gelmem günüm geçerse ona göre :)
sen de benim gibi 2. ayda kalmışsın canım, ben de hiç doktora gitmedim. hala da bekliyorum İzmir'e gitmeyi. şimdi İzmir için heyecanım ikiye katlandı. birşey sorcam sana ya doktor folik asit yazdı mı sana? aldıysan adı ne? benim de yarın almam lazım, başlayım hemen.
cirkinordekyavrusu__YAŞ/31_____BAT/10 ARALIK_____BEBİŞ GELİYOOOOO
serinserin_________YAŞ/23______BAT/6-8 ARALIK____BEBİŞ GELİYOOOOO
umutluay__________YAŞ/25_____BAT/23 OCAK______BEBİŞ GELİYOOOOO
yarenay__________YAŞ/28______BAT/30 OCAK______BEBİŞ GELİYOOOOO
morwenfb_________YAŞ/25______BAT/10 ŞUBAT______BEKLEMEDE
gelartik___________YAŞ/27______BAT/9-11 ŞUBAT____BEKLEMEDE
naz034___________YAŞ/30______BAT/15 ŞUBAT______BEKLEMEDE
vanillia____________YAŞ/26_____BAT/16 ŞUBAT_______BEKLEMEDE
nannen1__________YAŞ/24______BAT/18 ŞUBAT_______BEKLEMEDE
MyHoS___________YAŞ/25______BAT/25 ŞUBAT_______BEKLEMEDE
hmfsst___________YAŞ/21______BAT/?????????_______BİR SÜRELİĞİNE TATİLDE
SIRA GÖZDEDE VE SİBELDE ALLAHIM GETİRMESİN KIRMIZILARRRRIIIIIIIIIII
siz hanımefendı kendinizi kadından saymıyonuzmu gözde terk etti gitti zaten bizi
canım tebrik ederim seni..bebişini sağ salim al kucagına..ben doktora gittim.bi sorun yok dedi..eşim gitmedi henüz.şu bal tarcın karışımı ne bana bi anlatırmısın?eşime de keçiboyunuzu tozu içiriyordum bi ara ama tam içemedi.toplam 2 hafta içti..
ovulasyon testinde günlerim .çok degişik çıkıyo tutturamıyorum bir türlü..dün mesela pozitifti dedim..18. günüm.bugün testi tekrarladım.ikinci çizgi birinciye göre çok daha koyu çıktı.asıl pozitif bugünmuş yani..ama hi çbu kadar gec görmemiştim çizgiyi...bu işler hiç belli olmuyor.bal tarçın karışımını bende denicem.bir de incir dedileri.onu yicem.ceviz hergün yiyorum..karışım hakkında bilgi verirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?