selam kizlar bugun esimle uzun uzun konustuk bu bebek olayini sanirim o da artik beklemek istemiyor o konusurken iyice duygusala bagladim oturup bir guzel agladimsu kilolari almasaydim keske hic ileri goruslu degilmisim zamaninda saldim cayira mevlam kayira.. gerci harc borc da coktu zaten beklememiz gerekecekti her turlu.. neyse sanirim artik korunmayi birakiyoruz biz de.. diyete spora devam tabi bir yandan ne kadar versem kar...
siz nasilsiniz hamisler ozellikle :))) nasil bir his acaba cok merak ediyorum
yaş 27 bat 29 şubat pek vaktim olmuyo koşturuyorum canım bügün bişiler yazdım sen o sırada çıkmışsın bide ben vardiyalı çalışıyorum
selam kizlar bugun esimle uzun uzun konustuk bu bebek olayini sanirim o da artik beklemek istemiyor o konusurken iyice duygusala bagladim oturup bir guzel agladimsu kilolari almasaydim keske hic ileri goruslu degilmisim zamaninda saldim cayira mevlam kayira.. gerci harc borc da coktu zaten beklememiz gerekecekti her turlu.. neyse sanirim artik korunmayi birakiyoruz biz de.. diyete spora devam tabi bir yandan ne kadar versem kar...
siz nasilsiniz hamisler ozellikle :))) nasil bir his acaba cok merak ediyorum
selam canım hoşgeldin bu kararı almanıza çok sevindim çünkü daha önce de dediğim gibi bebiş hemen gelmiyo vakit kaybetmemeniz iyi olmuş
kilolarını da verirsin merak etme dikkat et yediklerine hafif yürüyüş yap gerisi kolay ne zaman başlıyosunuz bakalım
canlarım günaydııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn herkese
kandiliniz ve cumanız mübarek olsun herkes birbiri için dua etsin bugün
özellikle hamişler bizlerden dualarını esirgemezlerse sevinirim
günaydın kızlarr....yoğunlaşmadan yazayım dedim.kandiliniz mübarek olsun ve hayırlı cumalarr
günaydııııııııııııııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaaaar
herkese hayırlı kandiller gönünüzden geçen tüm dilekleriniz hayırlı kılınarak kabul olsun inşallah
herkese hayırlı kandiller gönünüzden geçen tüm dilekleriniz hayırlı kılınarak kabul olsun inşallah
müsait oldukça yazz beklerizz
en doğru kararı vermişsin myhoş haklı bebek hemen gelmiyorumarım çok bekletmez seni kilolarını çok fazla dert etme yeterkii hamile kalalım bi çocuk sahibii olalım kilolarıı hepberaberr veririzz
sanadaa günaydınnnnn canımm kandilin mübarek cumaya gününe denk gelmesi çok güzel bugünn bolboll dua edelimm
günaydın kızlarr....yoğunlaşmadan yazayım dedim.kandiliniz mübarek olsun ve hayırlı cumalarr
canlarım günaydııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn herkese
kandiliniz ve cumanız mübarek olsun herkes birbiri için dua etsin bugün
özellikle hamişler bizlerden dualarını esirgemezlerse sevinirim
sanadaa günaydınnnnn canımm kandilin mübarek cumaya gününe denk gelmesi çok güzel bugünn bolboll dua edelimm
hepiniz için sağlık sıhhat mutluluk huzup diliyorum bu mubarek günde bir de bebişi olmayanlar için bebeiş evi olmayanlar için ev nasip etsin allahım....
günaydın canımcım ne bu yoğunluk yahuuu boşver boşa al biraz vitesii senin mazeretin var
bu arada cuman ve kandilin mubarek olsun senin de bizler için kalpten bir dua rica ediyorum
sara ablam senin de cuman ve kandilin mübarek olsun allahım yumuk yumuk bir pamuk göndersin inşallah
hepiniz için sağlık sıhhat mutluluk huzup diliyorum bu mubarek günde bir de bebişi olmayanlar için bebeiş evi olmayanlar için ev nasip etsin allahım....
günaydın canımcım ne bu yoğunluk yahuuu boşver boşa al biraz vitesii senin mazeretin var
bu arada cuman ve kandilin mubarek olsun senin de bizler için kalpten bir dua rica ediyorum
merhaba kizlar cumamiz ve kandiliniz mubarrk olsun rabbim tekrarina nasip etsin tellden giriyorum seviyrumm sizleri
canlarım benım hepiniz cuması ve kandili mübarek olsun rabbime açtığımız ellerimiz yaptığımız dualarımız kabul olsun unutmayın ki Müminin Mümine ettiği dua kadar makbul bişey yoktur.Edeceğimiz dualarımızda birbirimizi unutmayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?