milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

selam kizlar bugun esimle uzun uzun konustuk bu bebek olayini sanirim o da artik beklemek istemiyor o konusurken iyice duygusala bagladim oturup bir guzel agladim su kilolari almasaydim keske hic ileri goruslu degilmisim zamaninda saldim cayira mevlam kayira.. gerci harc borc da coktu zaten beklememiz gerekecekti her turlu.. neyse sanirim artik korunmayi birakiyoruz biz de.. diyete spora devam tabi bir yandan ne kadar versem kar...
siz nasilsiniz hamisler ozellikle :))) nasil bir his acaba cok merak ediyorum

selam canım hoşgeldin bu kararı almanıza çok sevindim çünkü daha önce de dediğim gibi bebiş hemen gelmiyo vakit kaybetmemeniz iyi olmuş

kilolarını da verirsin merak etme dikkat et yediklerine hafif yürüyüş yap gerisi kolay ne zaman başlıyosunuz bakalım

canlarım günaydııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn herkese

kandiliniz ve cumanız mübarek olsun herkes birbiri için dua etsin bugün

özellikle hamişler bizlerden dualarını esirgemezlerse sevinirim

günaydınlar

İnsanlığın kurtuluşu için gönderilen son ve en büyük peygamber, bizim Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.s.) 571 yılında Kameri aylardan Rebiü'l-evvel ayının 12.gecesi doğmuştur. Milâdî takvime göre ise bu, 571 yılı Nisan ayının yirmisine rastlamaktadır. Bu mübarek geceye "Mevlid Kandili" denir.

Bu geceyi nasıl ihya edelim?

Bütün insanlık âlemine bir hidayet tarihi açan ve âlemlere halis ilâhî rahmet olan böyle yüksek şanlı bir Peygamber'in ümmeti olmakla şereflenmiş bulunan biz müminlere ne mutlu! Bu geceyi vesile bilerek, O'na ümmet olmanın şuuruna erebilmek, Bu gecenin manevî zenginliğinden istifâde etmek için en azından bir Tesbih Namazı kılalım, bir de Hatm-i Enbiyâ yapalım, Kur'an-ı Kerim okuyalım.

O'na ümmet olan müminlere gevşeklik yakışmaz.

Unutmayalım...

Alemlere rahmet olarak gönderilen muazzez Peygamberimizin, doğumunu anarken, yalnız mevlid okumak, ilahiler söylemek ve kandil simidi dağıtmak yeterli değildir, sadece bu geceyi yaşamak yeterli değildir. Yüce Allah'ın sevgisine, hoşnutluğuna ve bağışlamasına ermenin yegâne yolu, Peygamberimizin yolundan gitmektir...

Kandilimiz mübarek olsun kızlar dualarım sizinle..

"De ki: Allah'ı seviyorsanız bana uyunuz ki, Allah da sizi sevsin ve günâhlarınızı bağışlasın..."
(Âl-i İmrân, 31)

yaş 27 bat 29 şubat pek vaktim olmuyo koşturuyorum canım bügün bişiler yazdım sen o sırada çıkmışsın bide ben vardiyalı çalışıyorum

müsait oldukça yazz beklerizz

en doğru kararı vermişsin myhoş haklı bebek hemen gelmiyor umarım çok bekletmez seni kilolarını çok fazla dert etme yeterkii hamile kalalım bi çocuk sahibii olalım kilolarıı hepberaberr veririzz

sanadaa günaydınnnnn canımm kandilin mübarek cumaya gününe denk gelmesi çok güzel bugünn bolboll dua edelimm

günaydın kızlarr....yoğunlaşmadan yazayım dedim.kandiliniz mübarek olsun ve hayırlı cumalarr

günaydııııııııııııııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaaaar
herkese hayırlı kandiller gönünüzden geçen tüm dilekleriniz hayırlı kılınarak kabul olsun inşallah

günaydın kızlarr....yoğunlaşmadan yazayım dedim.kandiliniz mübarek olsun ve hayırlı cumalarr

günaydınn canımmm seninde kandilin ve cuman mübarek olsunn

günaydınnn aminn inşallah cümlemizin dileklerini Rabbim kabul eder bu mübarek günde

seninde cuman ve kandilin mübarek olsun canım

seninde cuman ve kandilin mübarek olsun canım

günaydın canım seninde cuman ve kandilin mübarek olsun

sanadaa günaydınnnnn canımm kandilin mübarek cumaya gününe denk gelmesi çok güzel bugünn bolboll dua edelimm

hepiniz için sağlık sıhhat mutluluk huzup diliyorum bu mubarek günde bir de bebişi olmayanlar için bebeiş evi olmayanlar için ev nasip etsin allahım....

günaydın canımcım ne bu yoğunluk yahuuu boşver boşa al biraz vitesii senin mazeretin var

bu arada cuman ve kandilin mubarek olsun senin de bizler için kalpten bir dua rica ediyorum

sara ablam senin de cuman ve kandilin mübarek olsun allahım yumuk yumuk bir pamuk göndersin inşallah

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım bana isteyen herkese inşallah

aminnn cnm.. ederim cnm etmem mi hiç. zaten kendi duandan ziyade başkasının sana yaptığı dua daha makbuldür
vakit buldukça ediyorum ama akşaam eve gidince yoğunlaşacak dualarım....

canlarım benım hepiniz cuması ve kandili mübarek olsun rabbime açtığımız ellerimiz yaptığımız dualarımız kabul olsun unutmayın ki Müminin Mümine ettiği dua kadar makbul bişey yoktur.Edeceğimiz dualarımızda birbirimizi unutmayalım

Merhaba kizlar cumamiz ve kandiliniz mubarrk olsun Rabbim tekrarina nasip etsin tellden giriyorum seviyrumm sizleri

merhaba kizlar cumamiz ve kandiliniz mubarrk olsun rabbim tekrarina nasip etsin tellden giriyorum seviyrumm sizleri

amin canım benim seninde cuman ve kandilin mübarek olsun bizde seni seviyoruz

Ama o internetini kapattıran kadını hiç sevmiyorum gıcık şey

canımcım senin de kandilin ve cuman mubarek olsun evet hepimiz birbirimiz için el açalım dua edelim

ölmüşlerimiz varsa onların ruhuna da değer bizler için de kabul olur inşallah

günaydın kızlar...
Bu gece peygamberimiz Hz Muhammed Mustafa SAV ‘in dünyaya şereflendirdiği gecedir. O peygamber ki insanların sapıklıkta sınır tanımadığı, cehalette en üst seviyelere ulaştığı, küfür ve şirkin kölesi olduğu bir zamanda dünyaya şeref vermiş ve dünyaya ilahi bir nur, rahmani bir şifa olmuştur. Dualarımız bu gece eksik olmasın, kalplerimiz imanla dolsun.Gül bahçesine girenler gül olmasalar da gül kokarlar. Kainatin en güzel gülünün kokusunun üzerinizde olması temennisiyle.

hepimize hayırlı kandiller.. tüm dualarımızın kabül olmasını diliyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…