milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

kızlar ben kaçıyom eve gidince yine dün geceki gibi burada olursanız görüşürüz bye

bende kaçıyorum bebişler birazdan görüşrükkk YEMEĞİM VAR NE DE OLSA

Son düzenleme:

ben de öyle biliyorum canım o yüzden biran önce başlamak istedim. eşime söyleyim yol üstünde bulabilirse açık eczane alsın folik asit. bebişlerimizin temeli sağlam olsun değil mi

canım çok saol..inş gerek kalmaz ama sanmıyorum.hiç ama hiç umudum yok...

............................................

Son düzenleme:

bu karışımı ilk kez duydum ben inciri ve havucu duymuştum bu ay reglim bitti ama hala bebeiş olmazsa yaparım

canım benide ekliycen mi

Yaaa kızlarrrrrrrrrrrrrr çokkkk özürr dilerim giremıyorummmmm sizi kesinlikle terk etmedim deeeeeeeeee

Inanın hepınızı çok ozledımmmmmmmmmmmm çokkkkkkkkkkkkkkkkkk buynumda tutuyosunuzzzzz

İş yerınde ınternetımızı kapattı uyuz karı yaaaaaaaaaaa çok gırıyomusuz falannn telefona yukledım kk nu ama gıremıyorumm forumumuza gırıcem edıcem ama bıraz daha kurcalamam lazımm

sizleri çokk sevıyorum sakın unutmayınnn

kızlar bende izindeyim yaa bu hafta bi uğradım beni eklememişsiniz listeye aşk olsun (((
pazartesi yine buralardayım
unutmayın beni sakın :)

canlarım benimde pazar günü tatilim diger günler iş yerinde girebiliyorum beni de unutmayın ama am hala listeye eklenmemişim myhoş benide eklermisin

canlarım benimde pazar günü tatilim diger günler iş yerinde girebiliyorum beni de unutmayın ama am hala listeye eklenmemişim myhoş benide eklermisin bak valla aglarım ama

kızlar bende izindeyim yaa bu hafta bi uğradım beni eklememişsiniz listeye aşk olsun (((
pazartesi yine buralardayım
unutmayın beni sakın :)

Nerdesin kız sen yasini ve batını yaz da yarın ekliyeyim cepten giriyorum şu an

canlarım benimde pazar günü tatilim diger günler iş yerinde girebiliyorum beni de unutmayın ama am hala listeye eklenmemişim myhoş benide eklermisin bak valla aglarım ama

Bu gun hiç gemedin yaşını ve batını soylesene canim yarın ekliycem ok

Ama ama ama nasıl olur yaaaaaa biz sensiz napçazzzzz canım

Bu gun hiç gemedin yaşını ve batını soylesene canim yarın ekliycem ok

yaş 27 bat 29 şubat pek vaktim olmuyo koşturuyorum canım bügün bişiler yazdım sen o sırada çıkmışsın bide ben vardiyalı çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…