kızlar ben kaçıyom eve gidince yine dün geceki gibi burada olursanız görüşürüz bye
başka topiklerde kendine başka kankeytolar buldu işte sende anca benimle yetıneceksin
kızlar ben kaçıyom eve gidince yine dün geceki gibi burada olursanız görüşürüz bye
yazdı cnm adı FOLBİOL 5 mg. sabah akşam 1 tane dedi. başka da birşey vermedi. tahlil sonuçlarını görmeden verdi zaten bunu da.
başlamaklazım cnm zaten 12. haftaya kadar kullanılıyor diye biliyorum.ama bunun yanında bol yeşillik tüket bir de kuru bakliyat
balık yemek lazım bir de.
cnm inşallah kullanmana gerek kalmaz bunu ve bu ay hamile kalırsın
ama yine de fikrin olsun
adetin 2. günü başlayıp 12. günü bırakıyorsun.
12 tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu, 10 çay kaşığı toz tarçın, 10 yemek kaşığı saf bal karıştırlır. Sabah akşam bir tatlı kaşığı yenir.yumutaların çatlamasına yardımcı oluyor.
çörekotunu evde havanda dövüp ilave edebilirsin. aktardan alacaksan öğütmesini iste ama hemen eve gelip karışımı yap.çünkü içinde uçucu yağlar var.bir de ilişkiden önce sert bir türk kahvesi içir senin kocişe ama sen içme
ben çörekotunu pek sevmem. ama zar zor yedim valla
dediğim gibi inşallah sana gerek kalmaz bu karışıma
cnm inşallah kullanmana gerek kalmaz bunu ve bu ay hamile kalırsın
Ama yine de fikrin olsun
Adetin 2. Günü başlayıp 12. Günü bırakıyorsun.
12 tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu, 10 çay kaşığı toz tarçın, 10 yemek kaşığı saf bal karıştırlır. Sabah akşam bir tatlı kaşığı yenir.yumutaların çatlamasına yardımcı oluyor.
çörekotunu evde havanda dövüp ilave edebilirsin. Aktardan alacaksan öğütmesini iste ama hemen eve gelip karışımı yap.çünkü içinde uçucu yağlar var.bir de ilişkiden önce sert bir türk kahvesi içir senin kocişe ama sen içme
Ben çörekotunu pek sevmem. Ama zar zor yedim valla
Dediğim gibi inşallah sana gerek kalmaz bu karışıma
Eveeeeeeeeeettt 2012 yılında bebek düşleyen tüm arkadaşlarım
sevinçlerimizi,hüzünlerimizi,adım adım gelişmelerimizi paylaşmak adına hepinizi bekliyorum...
Meleklerimiz bizi üzmez ve tez zamanda gelirler inşallahh...
yeni yıl bize uğur getirsin tüm arkadaşlarımızın göbişleri kocamaaaan kocamaaann olsun
(listemiz sürekli güncellenecek ve aktif katılım göstermeyen arkadaşlar silinecektir)
[ı]koca göbeklilerimiz[/ı]
cirkinordekyavrusu__yaş/31_____bat/10 aralık_____bebiş geliyooooo
Serinserin_________yaş/23______bat/6-8 aralık____bebiş geliyooooo
Umutluay__________yaş/25_____bat/23 ocak______bebiş geliyooooo
Yarenay__________yaş/28______bat/30 ocak______bebiş geliyooooo
[ı]koca göbekli olma yolundakiler[/ı]
morwenfb_________yaş/25______bat/10 şubat______beklemede
gelartik___________yaş/27______bat/9-11 şubat____beklemede
naz034___________yaş/30______bat/15 şubat______beklemede
vanillia____________yaş/26_____bat/16 şubat_______beklemede
nannen1__________yaş/24______bat/18 şubat_______beklemede
myhos___________yaş/25______bat/25 şubat_______beklemede
hmfsst___________yaş/21______bat/?????????_______bir süreliğine tatilde
kızlar bende izindeyim yaa bu hafta bi uğradım beni eklememişsiniz listeye aşk olsun(((
pazartesi yine buralardayım
unutmayın beni sakın :)
canlarım benimde pazar günü tatilim diger günler iş yerinde girebiliyorum beni de unutmayın ama am hala listeye eklenmemişimmyhoş benide eklermisin bak valla aglarım ama
Yaaa kızlarrrrrrrrrrrrrr çokkkk özürr dilerim giremıyorummmmm sizi kesinlikle terk etmedim deeeeeeeeee
Inanın hepınızı çok ozledımmmmmmmmmmmm çokkkkkkkkkkkkkkkkkk buynumda tutuyosunuzzzzz
İş yerınde ınternetımızı kapattı uyuz karı yaaaaaaaaaaa çok gırıyomusuz falannn telefona yukledım kk nu ama gıremıyorumm forumumuza gırıcem edıcem ama bıraz daha kurcalamam lazımm
sizleri çokk sevıyorum sakın unutmayınnn
Bu gun hiç gemedin yaşını ve batını soylesene canim yarın ekliycem ok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?