selam kizlar bugun esimle uzun uzun konustuk bu bebek olayini sanirim o da artik beklemek istemiyor o konusurken iyice duygusala bagladim oturup bir guzel agladimsu kilolari almasaydim keske hic ileri goruslu degilmisim zamaninda saldim cayira mevlam kayira.. gerci harc borc da coktu zaten beklememiz gerekecekti her turlu.. neyse sanirim artik korunmayi birakiyoruz biz de.. diyete spora devam tabi bir yandan ne kadar versem kar...
siz nasilsiniz hamisler ozellikle :))) nasil bir his acaba cok merak ediyorum
canlarım günaydııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn herkese
kandiliniz ve cumanız mübarek olsun herkes birbiri için dua etsin bugün
özellikle hamişler bizlerden dualarını esirgemezlerse sevinirim
günaydınlar
İnsanlığın kurtuluşu için gönderilen son ve en büyük peygamber, bizim Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.s.) 571 yılında Kameri aylardan Rebiü'l-evvel ayının 12.gecesi doğmuştur. Milâdî takvime göre ise bu, 571 yılı Nisan ayının yirmisine rastlamaktadır. Bu mübarek geceye "Mevlid Kandili" denir.
Bu geceyi nasıl ihya edelim?
Bütün insanlık âlemine bir hidayet tarihi açan ve âlemlere halis ilâhî rahmet olan böyle yüksek şanlı bir Peygamber'in ümmeti olmakla şereflenmiş bulunan biz müminlere ne mutlu! Bu geceyi vesile bilerek, O'na ümmet olmanın şuuruna erebilmek, Bu gecenin manevî zenginliğinden istifâde etmek için en azından bir Tesbih Namazı kılalım, bir de Hatm-i Enbiyâ yapalım, Kur'an-ı Kerim okuyalım.
O'na ümmet olan müminlere gevşeklik yakışmaz.
Unutmayalım...
Alemlere rahmet olarak gönderilen muazzez Peygamberimizin, doğumunu anarken, yalnız mevlid okumak, ilahiler söylemek ve kandil simidi dağıtmak yeterli değildir, sadece bu geceyi yaşamak yeterli değildir. Yüce Allah'ın sevgisine, hoşnutluğuna ve bağışlamasına ermenin yegâne yolu, Peygamberimizin yolundan gitmektir...
Kandilimiz mübarek olsun kızlar dualarım sizinle..
"De ki: Allah'ı seviyorsanız bana uyunuz ki, Allah da sizi sevsin ve günâhlarınızı bağışlasın..."
(Âl-i İmrân, 31)
kandiliniz mübarek olsun kızlar , bugün bol dualı bir gün olsun inşallah:) Sevgiler..
günaydın kızlar...
Bu gece peygamberimiz Hz Muhammed Mustafa SAV ‘in dünyaya şereflendirdiği gecedir. O peygamber ki insanların sapıklıkta sınır tanımadığı, cehalette en üst seviyelere ulaştığı, küfür ve şirkin kölesi olduğu bir zamanda dünyaya şeref vermiş ve dünyaya ilahi bir nur, rahmani bir şifa olmuştur. Dualarımız bu gece eksik olmasın, kalplerimiz imanla dolsun.Gül bahçesine girenler gül olmasalar da gül kokarlar. Kainatin en güzel gülünün kokusunun üzerinizde olması temennisiyle.
hepimize hayırlı kandiller.. tüm dualarımızın kabül olmasını diliyorum....
selam canım hoşgeldin bu kararı almanıza çok sevindim çünkü daha önce de dediğim gibi bebiş hemen gelmiyo vakit kaybetmemeniz iyi olmuş
kilolarını da verirsin merak etme dikkat et yediklerine hafif yürüyüş yap gerisi kolay ne zaman başlıyosunuz bakalım
kararınıza çok sevindim canım, bebiş geleceği zamanı kendi belirliyor çünkü. diyete ve spora devam etmen bebiş çalışmalarına engel olmaz ki.
hamileliğimi öğrendiğinden beri eşim güzel şımartıyor beni, gözlerindeki ışıltıyı görünce çok hoşuma gidiyor. ama tabii ben daha keseyi falan da görmediğim için tedirginim. sanırım göbişler şişmeye başlayınca daha iyi hissetcez.
Allah'ım isteyen herkese nasip etsin bu duyguları inşallah.
ben geldim ama kimse yok kızlar ne yapıyonuzzzzzzzzzzzzz hu hukızlaaaaaaar nerdesiniz bugünnn:18::18::18:
allah kabul ederse hepimize ettim dua kızlar nihat hatipoğlu ile beraber etmeyede devam
allah kabul ederse hepimize ettim dua kızlar nihat hatipoğlu ile beraber etmeyede devam
bende tüm bebek isteyen arkadaşlarım adına dua ettim. Rabbim inşallah kabul eder
acaba komşu topik için de etmiş miydinallah kabul ederse hepimize ettim dua kızlar nihat hatipoğlu ile beraber etmeyede devam
kızlar hepinizin agzına saglık kabul olsun inşallah öptümbende tüm bebek isteyen arkadaşlarım adına dua ettim. Rabbim inşallah kabul eder
acaba komşu topik için de etmiş miydin
hayırlı günler olsun kızlaaarrrrrr
evet tatlım mesela bende "bütün evlat isteyenler " diyorum hepininizi kapsıyor inşallahvalla ne yalan dıyım unuttum senın adını basakcım ama butun mumınlerı kapsadım sadece bellı baslı ısım soyledım :)
Iyi pazarlaaaaaaarrrrrrrrrr kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?