milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

günaydın kızlar, kandiliniz ve cumanız mübarek olsun.

kararınıza çok sevindim canım, bebiş geleceği zamanı kendi belirliyor çünkü. diyete ve spora devam etmen bebiş çalışmalarına engel olmaz ki.

hamileliğimi öğrendiğinden beri eşim güzel şımartıyor beni, gözlerindeki ışıltıyı görünce çok hoşuma gidiyor. ama tabii ben daha keseyi falan da görmediğim için tedirginim. sanırım göbişler şişmeye başlayınca daha iyi hissetcez.

Allah'ım isteyen herkese nasip etsin bu duyguları inşallah.

dualarımız sizinle, siz de bizden esirgemeyin dualarınızı. hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza bebişlerimizi inşallah.

Allah'ım hiç birimizi yolundan ayırmasın, ışığını ve elini üzerimizden çekmesin. bu mübarek gecede tüm dualarımız kabul olur inşallah.

kandiliniz mübarek olsun kızlar , bugün bol dualı bir gün olsun inşallah:) Sevgiler..

sağol tatlım senin de kandilin mübarek olsun bizim için dua et sizin duanız kabul olur biliyosun ki

ahh ne güzel dilekler yazılar bunlar canımcım amiiinnnn senin de kandilin mubarek olsun kalbinden geçenler gerçek olsun

evet simdi spor salonuna gidiyorum yarim saat icinde, durmak yok spora devam edicem.. yani eger hamis kalirsam sadece yuruyus yapicam korkarim cunku dusukten diger turlu...
bilemiyorum ne zaman baslariz, dun basliyorduk neredeyse ama ben aglayinca bozuldu butun romantik ortam :26:

bu arada folik asit vb ne zaman kullanmaya baslamak gerekir? burada sistem turkiye'deki gibi degil malesef doktor kontrolunde gitmiyor benim de tecrubem veya pek bilgim yok bu konularda.. hamis kalana kadar doktora gitmicem oncesinde (yani hazirlik asamasinda) yapilacak birsey varsa bana da bilgi verirseniz sevinirim..

amin canim...
ayy ne guzel bir histir eminim.. tedirginligini de iyi anliyorum ama yakinda goreceksin nasil olsa keseyi, sonra da bebisin 3D fotograflarini gosterirsin artik bize artik nerede bir hamis veya bir bebek gorsem ic geciriyorum o kadar cok istiyorum ki anlatamam.. sizi de cok tebrik ederim canim darisi bizlerin basina

Hayırlı cumalar ve hayırlı kandiller herkeze allah bir dahaki yıllara nasip etsin ins. Hava biraz kötü elektrikler olmadığı için giremedim sabahtan beri aksilik ya laptopun sarjida yokmus. Evde bisi yapamıyorum catladim sıkıntıdan elektrik ne kadar kiymetli birsey.artık vınn ın kartını tele taktım baktım oldu hemmencecik koştum geldim..

kızlar şu an iş yerindeyim şefim yanımda oldugu için bugün pek bişi yazamıycam myhoş listeye ekledigin için teşekkürler canım kendinize iyi bakın öptüm nanaktannnnnnnnnn

karılar siz ne partisi yaptınız bakim maaşallah iyi döktürmüşsünüz ama kimse ikramlık bişi yapmamış.

partiye gelsek aç kalcaktık demekki. ama yine de insan bi davet ederdi dimi

ben burdayım...bugün kocişle gezdik..eve yeni düştük daha..ne var ne yok?koçiş kendine keçi boynuzu özü almış..şurup gibi bişi.günde 2 defa 2 kaşık ondan içiçek gerci bu ay çalışmalar bitti ama diğer aya hazırlık olur

valla ne yalan dıyım unuttum senın adını basakcım ama butun mumınlerı kapsadım sadece bellı baslı ısım soyledım :)
evet tatlım mesela bende "bütün evlat isteyenler " diyorum hepininizi kapsıyor inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…