herkese günaydınlar kızlar nasılsınız
ayyyy ne güzel yaa yüce rabbim bize de bu ay nasip eder inşallah bizde yaşarız bu güzel duyguyu
cinsiyeti için ne zaman gideceksiniz ne zaman görceksin yine miniğini insan özlüyor dimi??
neşem ne anlatayım dün akşam eve giderken şeytan dürttü aslında belim çok ağrıyo ya ilaç içemiyom korkudan belki bebek vardır diye gittim eczaneye erken gebelik testi aldım ve yaptım 5 dakıka bekledım silik 2.çizgi çıktı normal regl ye 9nda olursam 2 gün 11nde olursam 4 gun var en ıyısı cumaya kadar beklemek dıyorum bende saskınım işte bu kadar
günaydın kızlarrrr :):) dün herşey çok güzel geçti ense saydamlığımız normal burun kemiğimiz oluşmuş Allahıma şükürler olsun kan testimizin sonuçları da iyi çıkar inşallah :):):) mercimeğim tam 6 cm olmuş anneye el salladı dün kızlar... doktor amcamız hem çok inatçı hem de çok hareketli hiç yerinde durmuyor dedi :):):) kurban olduğum Allahımın mucizesi kızlar.. hepiniz bu güzel duyguyu tadın inşallah canlarım.....
martın 5 inde gideceğim canım hem cinsiyet hem üçlü test için... inşallah canım benim sizede bu ay nasip olur canlarım benim... insan nasıl özlüyor anlatamam size...bir ay nasıl geçecek diyorum şimdiden miniğimi görmeden :):) ama doktor amcamız bu ay ki ultrason görüntülerini verdi bize özledikçe izleriz artık :):):)
günaydın iyiyiz canım sen nasılsın?
hadi tatlım benim hayırlısı inşallah bekliyelim cumaya kadar garanti olsun zaten kaç gün kaldı şunun şurasında dimi
çok güzel haber verdin sabah sabah ya allahım yüzümüzü kara çıkarmasın mubarek günde beklediğimiz haberi versin inşallah
dularım seninle canımcım
bitanem sana dua edicem kız hadi cumaya hayırlı haberlerini bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzneşem ne anlatayım dün akşam eve giderken şeytan dürttü aslında belim çok ağrıyo ya ilaç içemiyom korkudan belki bebek vardır diye gittim eczaneye erken gebelik testi aldım ve yaptım 5 dakıka bekledım silik 2.çizgi çıktı normal regl ye 9nda olursam 2 gün 11nde olursam 4 gun var en ıyısı cumaya kadar beklemek dıyorum bende saskınım işte bu kadar
ayyy canım yaaa maşallah diyelim çok mutlu oldum gerçekten
sağol bitanem ınsallah vardır ama ilk defa idrar testınde silik çizgiyi gördüm ben hayırlısıyla inşallah iyi haberler alırız teyzesi gelsin artık
günaydınnn kızlarrr yoğunum katılamıyorumokuduğum kadarıyla özet geçeyimm çirkinördeğim bebeğinin iyi olmasına çok sevindim Allahım nasıl güzel bi duygudur o kıpırtıları hissetmekk bi sonraki sefere sanırım artık cinsiyetinide öğreniyosun inşallah sibelcim hadii hayırlısı umarım test yanıltmıyordurr senin içinnde bi kutlama yaparızz burda hepberaber diğerr kuzular hepinizi öpüyorumm ara ara burdayımm bana kolayy gelsinn
plasebo kız senin sesin nie çıkmıyo hadi hadi unutmadık seni neler yapıyosun
günaydınnn kızlarrr yoğunum katılamıyorumokuduğum kadarıyla özet geçeyimm çirkinördeğim bebeğinin iyi olmasına çok sevindim Allahım nasıl güzel bi duygudur o kıpırtıları hissetmekk bi sonraki sefere sanırım artık cinsiyetinide öğreniyosun inşallah sibelcim hadii hayırlısı umarım test yanıltmıyordurr senin içinnde bi kutlama yaparızz burda hepberaber diğerr kuzular hepinizi öpüyorumm ara ara burdayımm bana kolayy gelsinn
ay canım çok sevindim alah nazarlardan korusun seni ve bebişini
iyidir canım bende işteyim yogunum ara ara giriyorum koşturuyorum bitanemdün dedim ya 20lik dişerimi çektirdim ağrım var işteyim öğle ağrı kesiciyle ancak duruyorum ondan herhalde sesim çıkmıyo :)
sen napıyosun
saol canım benim darısı senin başına inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?