milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

ayyyy ne güzel yaa yüce rabbim bize de bu ay nasip eder inşallah bizde yaşarız bu güzel duyguyu

cinsiyeti için ne zaman gideceksiniz ne zaman görceksin yine miniğini insan özlüyor dimi??

martın 5 inde gideceğim canım hem cinsiyet hem üçlü test için... inşallah canım benim sizede bu ay nasip olur canlarım benim... insan nasıl özlüyor anlatamam size...bir ay nasıl geçecek diyorum şimdiden miniğimi görmeden :):) ama doktor amcamız bu ay ki ultrason görüntülerini verdi bize özledikçe izleriz artık :):):)

hadi tatlım benim hayırlısı inşallah bekliyelim cumaya kadar garanti olsun zaten kaç gün kaldı şunun şurasında dimi

çok güzel haber verdin sabah sabah ya allahım yüzümüzü kara çıkarmasın mubarek günde beklediğimiz haberi versin inşallah

dularım seninle canımcım

ay canım çok sevindim alah nazarlardan korusun seni ve bebişini

bebeğinin görüntülerinden izledikçe alacağın zevk ve haz izlediğin oskarlık filmde bile olmaz şimdi senin

en değerli en güzel kısa metrajlı filmin tadını çıkar

sağol bitanem ınsallah vardır ama ilk defa idrar testınde silik çizgiyi gördüm ben hayırlısıyla inşallah iyi haberler alırız teyzesi gelsin artık

bitanem sana dua edicem kız hadi cumaya hayırlı haberlerini bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

günaydınnn kızlarrr yoğunum katılamıyorum okuduğum kadarıyla özet geçeyimm çirkinördeğim bebeğinin iyi olmasına çok sevindim Allahım nasıl güzel bi duygudur o kıpırtıları hissetmekk bi sonraki sefere sanırım artık cinsiyetinide öğreniyosun inşallah sibelcim hadii hayırlısı umarım test yanıltmıyordurr senin içinnde bi kutlama yaparızz burda hepberaber diğerr kuzular hepinizi öpüyorumm ara ara burdayımm bana kolayy gelsinn

günaydın melekçimmmmm ne güzel haberler alıyoruz dimi bu aralar inşallah bize de nasip olsun bitanem

bende bu hafta yoğunum sayfa açık ama yazamıycam yine sanırım hadi bize kolay gelsin boş vakitlerde görüşrüzz

ınsallah canım rabbim hiçbirimizi eksik bırakmasın hepimize birer birer versin inşallah

saol bitanem... o kıpırtıları inşallah en kısa zamanda sende hisedersin kuzum :):) kolay gelsin öpüyorum seni melekcim :)

herkesler günaydınlar:)

anca gelebildim ben yaa şöyle bir geçmişe baktım. ışılcığım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.çok şükür bir problem yok mercimekte
sibelcim cumaya kadar dikkat et kendine.

buralardayım ama ben de yoğunum ara ara katılırım sohbete

hepinizi çokk öpüyorum

dün dedim ya 20lik dişerimi çektirdim ağrım var işteyim öğle ağrı kesiciyle ancak duruyorum ondan herhalde sesim çıkmıyo :)
sen napıyosun
iyidir canım bende işteyim yogunum ara ara giriyorum koşturuyorum bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…