bende sonunda eklendim listeye :)
kızlar ya bu aralar aclığa hıc dayanamıyorum elim ayağım titrıyo şimdi yemek yedım ama hala titriyorum ya
soğığunda bünyeye çok etkisi var canım
belki onla alakalıdır
selam millet. Birkaç saat sonra yolculuğumuz var. Bana ve minişime şans dileyin olur mu? En kısa sürede görüşmek üzere
önceden yanı 1 ay var yada yok sabah söylemesi ayıptır 1 simit ve öğlen yemek yersem yiyodum ertesi gun sabah kadar daha bısı yemıyodum şimdi sabah yiyom öğlen yiyom akşama bidaha acıkıyom
hayırlı yolculuklar ayşecim allah işinizi rast getirsin
kızım sosyete sen ancak antrikot biftekle doyarsın simit ne alaka
kızlar ya bu aralar aclığa hıc dayanamıyorum elim ayağım titrıyo şimdi yemek yedım ama hala titriyorum ya
az önce kocaman bir pasta yedim..bide cips yedim.hala açımmmmmmm....))
onlar karınmı doyurur kız
ben bugün giremedim
hepiniz iyisiniz çok şükürben iyiyim ama şu şişkinlik çok fena. resmen göbeğim var
ışılcığım seni de çok merak ettim. inşallh hayırlı hbrlerle dönersin
evet cnm yapmıştım bak bunlar benim
daha günüme var ama bu erken gebelik testlerınden aldım aksam eve gelırken yaptım sılık 2.çizgi çıktı su anda aptal gıbıyım yarın aksam gelırken bı tane daha alacagım ertesı sabah kalkınca tekrar yapcam regl normal hesaba gore 3 gun var anormal hesaba gore 5 6 gun
gerçekten mi???? nasıl silik çıktı yanikeşke 2 tane alsaydın sabah yapardın. senin için çok dua edeceğim bu akşam
kız valla çok heyecanlandım ben yaa
valla bende cok heyecanlıyım hıc gecen aylarda silikte olsa 2.çizgi çıkmazdı bıde oyle 3 5 lıralık testten almadım 15 lıra verdım 5 dakıka ıcınde 2.çizgi silik çıktı resımde net gozukmuyo yoksa koycam buraya ama duanı eksık etme cnm
cnm zaten erken gebelik testleri o yüzden var. regli tarihinden önce hemen belli oluyor diye biliyorum ama ben cesaret edememiştim almaya belirtilerim yok diye.
evet cnm resimde net belli olmuyor biliyorum benim mesela bu koyduğum resimlerden bile daha koyuydu ama burda çok net görünmüyor.
edeceğim cnm hiç merak etme.inşallah çok güzel haberler alırız senden
göğüslerin ne durumda? benim yumurtlama gününden itibaren bi acımaya başladı hala devam ediyor.. dokunamıyorum.
benım göğüsler hafıf ağrıyor ama damarlarım bellı oldu ve belım kasıklarım cok fecı agrıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?