milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

ayyy inan cok sevindim canim silik de olsa cikmissa demek var birseyler dualarim seninle

kızlar heyecan yapalım ama heveslenmıyelım ne bılım ben oyle cok yıkıldım en azından cumaya kadar beklıyelım :)

dualrınızı eksık etmeyın yanımda olduğunuz ıcın cok tesekkurler sabah neşe küt diye gidecek herhalde

ayça geçen ay gebelık testındede cıkmadı kandada çarşamba sabh ıdrarda yaparım tekrarım baktım yıne 2.çizgi var cuma kar yağışı kötü olmazsa kan ıcın gıderım

geçen ay çıkmadı öyle mi böyle olunca insan heyecanlanmadan yapamıyor ki
çarşamba günü biraz daha belirginleşir. cuma da dedğin gibi kana gidersin cnm.şimdilik yapabileceğimiz tek şey dua
bence de neşe sabah çığlıklarla açacak sayfayı

canım ben cıkıyorum kociş geldi yemek hazırlıcam yarın buralarda ol

hayyyy maaşaallllaaaahhhhhh hamile patlaması yaşanıyo bu ay... hakkaten milat oldu çoğu kişiye.. hayırlı olsun demekte erken mi bilmiyorum ama inşallah devamındada mutlu haberler alırız..

günaydın arkadaşlar güzel haberlerinizi bekliyoruz buralarda hadi hemencik geliverin :)

günaydın kızlarrrr :):) dün herşey çok güzel geçti ense saydamlığımız normal burun kemiğimiz oluşmuş Allahıma şükürler olsun kan testimizin sonuçları da iyi çıkar inşallah :):):) mercimeğim tam 6 cm olmuş anneye el salladı dün kızlar... doktor amcamız hem çok inatçı hem de çok hareketli hiç yerinde durmuyor dedi :):):) kurban olduğum Allahımın mucizesi kızlar.. hepiniz bu güzel duyguyu tadın inşallah canlarım.....

hayyyy maaşaallllaaaahhhhhh hamile patlaması yaşanıyo bu ay... hakkaten milat oldu çoğu kişiye.. hayırlı olsun demekte erken mi bilmiyorum ama inşallah devamındada mutlu haberler alırız..

sağol arkadaşım ama ben şu anda şaşkın ördek gibiyim eminlik ve emin olamama arasında kaldım o sılık çizgi yuzunden en ıyısı cumaya kdr beklemek dıye dusundum
bu arada hepinize günaydın kızçeler

dualrınızı eksık etmeyın yanımda olduğunuz ıcın cok tesekkurler sabah neşe küt diye gidecek herhalde

vallah küt diye gittim kalbim yerinden çıkacak noldu lan anlat heleee saman altından su mu yürütüyon bizsiz testler mestler nolliiiiii

popom kaşınmıştı akşam demek isizin yüzünüzdenmiş herkeşşş beni çekiştirmişşşş

ama yalanda diiil haniiii gözlerim faltaşı gibi açıldııı yaffuuuuuuuuu sabah sabah ksizi gidi doğurgan gacılar sizi

ayyyy çok sevindim kıpırdakmış çok he bebişimiz bu da sağlıklı ve keyfinin yerinde olduğunun göstergesi işte

6 ayı da inşallah böyle sağ salim güzel haberlerle geçiririz canımcım

sen hareketlerini hissetmeye başladınmı miniğimizin??

ben daha hissetmiyorum canım ama öyle kıpırdak ki hiç yerinde durmuyor kuzum benim... :)

ben daha hissetmiyorum canım ama öyle kıpırdak ki hiç yerinde durmuyor kuzum benim... :)

ayyyy ne güzel yaa yüce rabbim bize de bu ay nasip eder inşallah bizde yaşarız bu güzel duyguyu

cinsiyeti için ne zaman gideceksiniz ne zaman görceksin yine miniğini insan özlüyor dimi??

neşem ne anlatayım dün akşam eve giderken şeytan dürttü aslında belim çok ağrıyo ya ilaç içemiyom korkudan belki bebek vardır diye gittim eczaneye erken gebelik testi aldım ve yaptım 5 dakıka bekledım silik 2.çizgi çıktı normal regl ye 9nda olursam 2 gün 11nde olursam 4 gun var en ıyısı cumaya kadar beklemek dıyorum bende saskınım işte bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…