valla bende cok heyecanlıyım hıc gecen aylarda silikte olsa 2.çizgi çıkmazdı bıde oyle 3 5 lıralık testten almadım 15 lıra verdım 5 dakıka ıcınde 2.çizgi silik çıktı resımde net gozukmuyo yoksa koycam buraya ama duanı eksık etme cnm
geçen ayki gibi olmaz inşallah cnm. bence de bekleyelim.
ayça geçen ay gebelık testındede cıkmadı kandada çarşamba sabh ıdrarda yaparım tekrarım baktım yıne 2.çizgi var cuma kar yağışı kötü olmazsa kan ıcın gıderım
geçen ay çıkmadı öyle miböyle olunca insan heyecanlanmadan yapamıyor ki
çarşamba günü biraz daha belirginleşir. cuma da dedğin gibi kana gidersin cnm.şimdilik yapabileceğimiz tek şey dua
bence de neşe sabah çığlıklarla açacak sayfayı
canım ben cıkıyorum kociş geldi yemek hazırlıcam yarın buralarda ol
daha günüme var ama bu erken gebelik testlerınden aldım aksam eve gelırken yaptım sılık 2.çizgi çıktı su anda aptal gıbıyım yarın aksam gelırken bı tane daha alacagım ertesı sabah kalkınca tekrar yapcam regl normal hesaba gore 3 gun var anormal hesaba gore 5 6 gun
hayyyy maaşaallllaaaahhhhhhhamile patlaması yaşanıyo bu ay... hakkaten milat oldu çoğu kişiye.. hayırlı olsun demekte erken mi bilmiyorum ama inşallah devamındada mutlu haberler alırız..
dualrınızı eksık etmeyın yanımda olduğunuz ıcın cok tesekkurler sabah neşe küt diye gidecek herhalde
geçen ay çıkmadı öyle miböyle olunca insan heyecanlanmadan yapamıyor ki
çarşamba günü biraz daha belirginleşir. cuma da dedğin gibi kana gidersin cnm.şimdilik yapabileceğimiz tek şey dua
bence de neşe sabah çığlıklarla açacak sayfayı
günaydın kızlarrrr :):) dün herşey çok güzel geçti ense saydamlığımız normal burun kemiğimiz oluşmuş Allahıma şükürler olsun kan testimizin sonuçları da iyi çıkar inşallah :):):) mercimeğim tam 6 cm olmuş anneye el salladı dün kızlar... doktor amcamız hem çok inatçı hem de çok hareketli hiç yerinde durmuyor dedi :):):) kurban olduğum Allahımın mucizesi kızlar.. hepiniz bu güzel duyguyu tadın inşallah canlarım.....
günaydın arkadaşlar güzel haberlerinizi bekliyoruz buralarda hadi hemencik geliverin :)
ayyyy çok sevindim kıpırdakmış çok he bebişimiz bu da sağlıklı ve keyfinin yerinde olduğunun göstergesi işte
6 ayı da inşallah böyle sağ salim güzel haberlerle geçiririz canımcım
sen hareketlerini hissetmeye başladınmı miniğimizin??
sağol arkadaşım ama ben şu anda şaşkın ördek gibiyim eminlik ve emin olamama arasında kaldım o sılık çizgi yuzunden en ıyısı cumaya kdr beklemek dıye dusundum
bu arada hepinize günaydın kızçeler
ben daha hissetmiyorum canım ama öyle kıpırdak ki hiç yerinde durmuyor kuzum benim... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?