geçen ay 27.günde adet oldum ve ben adet düzenleyici hap içiyorum ama hala adet olmadım.akıntıdan sonra birşey gelmedievet hızlı giriş ve çıkışların var farkediyorum tatlım gel bi kucaklaşalım öyleyse acısını çıkaralım
haber gelir gelmez partiye başlıycaaaaaazzz
hiç sorma bende işleri akiyorum arada erteliyorum yoksa hiç gelemiycem maaşa zam işe son olmasın benimkii:18:
ortalama kaç gün sürüyor canım bukadar uzuyormu normalde de:26:
evet hızlı giriş ve çıkışların var farkediyorum tatlım gel bi kucaklaşalım öyleyse acısını çıkaralım
haber gelir gelmez partiye başlıycaaaaaazzz
hadi gel bende seni hem kucaklıyım hemde öpeyim
avatarın hayırlı olsun pekte güzellllllllllll
Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 1 ziyaretçi)
MyHoS, sesa24, umutluay+, plasebo, vanillia, gelartik+, havi1453+, cirkinordekyavrusu+
oh oh gözdem olmasa da nerdeyse bütük kızlar toplandık moduna geçicemm
geçen ay 27.günde adet oldum ve ben adet düzenleyici hap içiyorum ama hala adet olmadım.akıntıdan sonra birşey gelmedi
hadi gel bende seni hem kucaklıyım hemde öpeyim
avatarın hayırlı olsun pekte güzellllllllllll
kız kaçıncıya yazıyooonn
canım valla pek dikkatlisin şu an yogunum bir kaç kez masadan kalkınca haliyle ben bile kaçıncıyı yazdıgımı bilemiyorum laborantım ben işler beklemez şeker
çok beğendi herhalde
adama izin vermiyon mu kız yoksa ben sabahtan beri öpüyorum nanaktan oh pekte güzelsin
kızlar hoşçakalın etrafı temizlemem lazım malum birazdan işten çıkcam gelirim yine
ne laborantısın ilaç filansa mazallar söle hangi ilaçları yaptığını senin yaptıklarından almayakk daha gencizz
yok canım için rahat olsun ilaç degil gıda şirketinde laborantım saat başlarında analizlerim var
yok canım için rahat olsun ilaç degil gıda şirketinde laborantım saat başlarında analizlerim var
hasbinallahhhhhh
hadi ii temizle etrafı teftişe gelecem az sonra kıpırdak gacıı
aman allahım bu daha fennaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?