milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

3 haftalık galiba aloo nerdesınız

canım bişi sorcam..adetin kaç günde bir oluyo?idrar testini ne zaman yaptın?bugün kaçıncı günündesin yani?ben 25. günümdeyim.adetim31 günde bir oluyo.ov testi 19. gün pozitifti.. ne zaman idrar testi yaparsam çıkar bunu merak ediyoruym

adet günüm yarın gunude hep değişti son aylarda 28 32 36

5-50 arası 3 haftalık 50-400 arası olunca 4 haftalık die biliyorum ben yanlışmı

4 müüüü o kdr buyuk mu şimdi benim sıpam ya kızlar ben su anda cok aptal bir vaziyetteyim ya

canım ben öyle biliyorum yanıltmış olmayayım ovulasyon kitine göre ovulasyon tarihin neydi canım ayın kaçıydı

biliyosun regliden sonraki günler de hamilelikten sayıldığı için hesap oraya geliyo aman boşver yaa senle artık yavrun gerisi boşşş

allahım bize de yaşatsın o şaşkın ördek durumlarını ağzın kulaklarında olmalı sakın kocana söyleme sürprizi bozma bitanem

ışıl abla sen ovulasyon testi kullandınmıı korunmayı bıraktığında:26:

yok canım kullanmadım ben hiç :):)

kızlar sonuç 300 diyo bu ne demek

canımmmmmmmmmmm benimmm çok sevindin artık anne adayısın :):):) Allahım tamamına erdirsin :):):) sakın kendini yorma ağır kaldırma ayaklarını sıkı tut belini karnını sıcaktan koru ılık su ile duş al çok sıcak bu ile yıkanma bulantıların için muzu tavsiye ederimmmm :):):)

ayyyy inanmıyorum yaaaaa ::):):):) gözün aydın olsun hayatımmmmmm :):):)

neşecim ben ovulasyon testi kullanmadım o günlerde akıntım oldukca yapabıldıgımız kdr halvet olduk o kdr evet gerisi boş şimdi tek düşüncem bu değerin gün geçtikçe yükselmesi ve rabbimin sizlerede nasip etmesi

ayyy dayanamadım geri geldim yaaaa
çok mutlu oldum yaaaa
çok güzelll canım
çok sevindim senn için

kızlar bizim bilgisayar arada donuyo iki kere cevap yazıyorum kusura bakmyın bu arada işten çıkcam öptüm

tamam cnm şimdi dr a ne zmn gideyim üstten ultrasonla gözükürmü?bu saatten sonra ne yapcam bu beta hcg yi c.tesi tekrarlım dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…