neşecim ben ovulasyon testi kullanmadım o günlerde akıntım oldukca yapabıldıgımız kdr halvet olduk o kdr evet gerisi boş şimdi tek düşüncem bu değerin gün geçtikçe yükselmesi ve rabbimin sizlerede nasip etmesi
parti nerde haniii
kutlamayacak mıyız bunu
tamam cnm şimdi dr a ne zmn gideyim üstten ultrasonla gözükürmü?bu saatten sonra ne yapcam bu beta hcg yi c.tesi tekrarlım dimi
canım benim beta hcg değerim 1000 lere ulaşınca gittim doktora zaten iki gün içerisinde iki katı oluyor hayatım.. istersen sen üç dört gün bekle yani pazartesine al randevunu bu arada son adet tarihini yazarsan sana daha net söyleyim ne zaman gideceğini :):):)
13 ocak canım aycamm sağol cnm
sibellllll
bak cnm ben burada ne doktor biliyorum ne de bir çevrem var.eşmin ailesine zaten söylemedim. söylemeyeceğim de. benimkiler başka şehirde...
şimdi sen bize iyi bir doktor araştırıyorsun.
1- 2 ay normal devlet hastanesine giderim de testleri falan bir doktor edinip ona yaptıralım.
sibelcim çok sevindim hayırlı olsun bebişin kaçıncı denemendi merak ettim bilgi verirsen sevinirim. ya bu topik çok farklı ya hamile kalan birini duyunca kendim hamile kalmış gibi seviniyorum allah tamamını erdirsin
kız ayça sen nerde oturuyodun
aranızda bana doktor önerisinde bulunabilicek arkadaş varmı ben burdurdayım antalya ve ısparta olabilir
4.Levent
maalesef cnm.hiç bilmiyorum
valla hayatım 7 aydır ugrasıyorum amin cumlemize versin rabbim inşallah
4.Levent
maalesef cnm.hiç bilmiyorum
sen ilk kontrole nereye gittin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?