milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

sibelcim yaa ben kendime bile bu kadar heyecan yapmadım yaaa
nasıl sevindim anlatamam.....Allahıma binlerce kere şükür
bak cnm sakın ama sakın söyleme eşine haaa sürprizi bozma. nasıl tutarsan tut kendini
cnm az daha bekle o zaman git .hem kesende görünsün için rahat eder o zaman.
şimdilik kendine dikkat et.

amiiiiiiiiiiiiiinnnn bitanem amiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn

parti nerde haniii
kutlamayacak mıyız bunu

hadi kutlayalım cıstak cıstakkkk

tamam cnm şimdi dr a ne zmn gideyim üstten ultrasonla gözükürmü?bu saatten sonra ne yapcam bu beta hcg yi c.tesi tekrarlım dimi

canım benim beta hcg değerim 1000 lere ulaşınca gittim doktora zaten iki gün içerisinde iki katı oluyor hayatım.. istersen sen üç dört gün bekle yani pazartesine al randevunu bu arada son adet tarihini yazarsan sana daha net söyleyim ne zaman gideceğini :):):)

13 ocak canım aycamm sağol cnm

sibelcim çok sevindim hayırlı olsun bebişin kaçıncı denemendi merak ettim bilgi verirsen sevinirim. ya bu topik çok farklı ya hamile kalan birini duyunca kendim hamile kalmış gibi seviniyorum allah tamamını erdirsin

13 ocak canım aycamm sağol cnm

canım bebeğinin kalp atışlarını duyabileceğin zaman 18 şubat diyor ama ben 5 gün sonra randevu alıp gitmiştim keseyi gördük iki hafta sonrada kalp atışlarını duymaya gitmiştik.. ama son adet tariihine göre 4 haftalık gebesin hayatım :):):) ya inan çok çok mutluyum... peşpeşe doğuracağız Allahım izin verirse :):)

sibellllll

bak cnm ben burada ne doktor biliyorum ne de bir çevrem var.eşmin ailesine zaten söylemedim. söylemeyeceğim de. benimkiler başka şehirde...
şimdi sen bize iyi bir doktor araştırıyorsun.
1- 2 ay normal devlet hastanesine giderim de testleri falan bir doktor edinip ona yaptıralım.

kız ayça sen nerde oturuyodun

aranızda bana doktor önerisinde bulunabilicek arkadaş varmı ben burdurdayım antalya ve ısparta olabilir

valla hayatım 7 aydır ugrasıyorum amin cumlemize versin rabbim inşallah

heyy benn partiye geldimmmm önce herkestenn bi makass alayım bişee kaçırmadımm dimii tatlııı varmıı tatlıı ha bide elimm boş gelmedim anne adaylarının plaketlerini vermekten onörr duyarımm vee hüzünlüü birr veda iş başıı gözümm sizde :95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…