kağıthaneye gittim ben. en yakın orası vardı çünkü
ben devlet hastanesıne karsıyım ama nişantaşındaşişli etfalin polikliniği var orayı denesek tahlilleri şişlide yaptırıyo
bizde burda parti vercez diye biyerimizi yırtalım hııhhh
olabilir cnm. hatta benim Osmanbey de işim var birazdan çıkacağım. olmadı bir uğrar sorup soruştururum.
okey cnm yarın haberleşiriz
hatta akşama yazarım.
bana bak tekrar söylüyorum ağzını sıkı tut
ışılcım mide bulantısına muz iyi mi geliyor:44:
allahım yaa ha bu göbeğin içinide boş bırakmasan nolurr...
KOCA GÖBEKLİLERİMİZ
cirkinordekyavrusu__YAŞ/31_____BAT/10 ARALIK_____BEBİŞ GELİYOOOOO
serinserin_________YAŞ/23______BAT/6-8 ARALIK____BEBİŞ GELİYOOOOO
umutluay__________YAŞ/25_____BAT/23 OCAK______BEBİŞ GELİYOOOOO
yarenay__________YAŞ/28______BAT/30 OCAK______BEBİŞ GELİYOOOOO
gelartik___________YAŞ/27______BAT/10 ŞUBAT_____BEBİŞ GELİYOOOOO
KOCA GÖBEKLİ OLMA YOLUNDAKİLER
morwenfb_________YAŞ/25______BAT/10 ŞUBAT______BEKLEMEDE :97:
naz034___________YAŞ/30______BAT/15 ŞUBAT______BEKLEMEDE :97:
vanillia____________YAŞ/26_____BAT/16 ŞUBAT_______BEKLEMEDE :97:
nannen1__________YAŞ/24______BAT/18 ŞUBAT_______BEKLEMEDE :97:
plasebo___________YAŞ/24______BAT/21 ŞUBAT_______BEKLEMEDE :97:
MyHoS___________YAŞ/25______BAT/25 ŞUBAT_______BEKLEMEDE :97:
havi1453________YAŞ/27_______BAT/29 ŞUBAT________BEKLEMEDE :97:
hmfsst___________YAŞ/21______BAT/?????????________ZAYIFLAMA DERDİNDE
hamişlerimize maşallaahhh gittikçe çoğalıyo listemiz allahım ne büyük bi mutlulukkk
eveeeeeet kızlar herkes dökülsün bakayım bu ayyy sıradakiler size diyorumm
aman yarabbimmm bayıldımmm süper bişey bu ve ağladımmmmaslında planım su zaten hafta snu ablamlara yemege gidecektik tabı ben testlerde çizgileri görünce hoppp ablamı aradım onlar biliyo annemde ablamda olacak ben gidip kendıme lcw bi tane ucuzlarından hamile tişörtü alcam kağıdı zarfa koycam ablam eşime vercek eşim onu okurken ben de kapının kenarından onun surat şeklini kameraya çekmek istiyorum :) annemede bi emzik alıp hediye edeceğim :)
kızlar sonuç 300 diyo bu ne demek
ayyy evt sormayın yaa bende diorum msj sayısı 500 olunca filan herhalde ekleyebilcem gezinirken keşfettim eleyebileceğimi
kendime güvenim geldi yaaa ekleyince
bi de şu hareketli gülmelerin hepsini görebileeğim tıklayıp ekleyebileeğim bi yer yok mu ya mesj yazarken ????
bana bi yardımcı olsanız memet aliii biiiiy ::))))
canım yazdığın msj kutusunun altında yüz ifadeleri cıkmıyo mu..?? altta gülümsemeler gösterilmesin die bi secenek var oradan bi ayarlamayı denesen bnde pek bilmiyorum.
allahım yaa ha bu göbeğin içinide boş bırakmasan nolurr...
aman yarabbimmm bayıldımmm süper bişey bu ve ağladımmmmneden ben bu sevinçlerden mahrum kalıyorummm
ooffffff vallla bu sayfaya gelinceye kadar kalbim pır pır etti mesajı okuyunca rahatladım ee hadi gözünaydın canım gercekten bu defa tebrik ederiyorum...
şişşşşşşttt isyan yok sende yasayacaksın ama hayırlı zamanda otur kalk rabbımden hayırlısını ıste hayatım dua et duanın acamadıgı kapı yok
canım isyan değil bnmkisi tabiki allahın gücüne gitmesin ama tam 1.5 sene hiç durmadan uğrastık her ay her ay boş sonuclar yoruldum galiba artık..
allah yardımcın olsun canım bı dönem herkesın yaptıgı gıbı hıc dusunme yumurtlama zamanı gecırme hıc bısey yapma canın ıstedıgınde gıt kocanın yanına bıde boyle dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?