milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

ben devlet hastanesıne karsıyım ama nişantaşındaşişli etfalin polikliniği var orayı denesek tahlilleri şişlide yaptırıyo

olabilir cnm. hatta benim Osmanbey de işim var birazdan çıkacağım. olmadı bir uğrar sorup soruştururum.

allahım yaa ha bu göbeğin içinide boş bırakmasan nolurr...

aman yarabbimmm bayıldımmm süper bişey bu ve ağladımmmm neden ben bu sevinçlerden mahrum kalıyorummm

kızlar sonuç 300 diyo bu ne demek

ooffffff vallla bu sayfaya gelinceye kadar kalbim pır pır etti mesajı okuyunca rahatladım ee hadi gözünaydın canım gercekten bu defa tebrik ederiyorum...

biride bana öğretebilr miiii bnde öyle sanıyordumm valla aranızda kendini çıplak hissediyorum avatarsız acemi çaylak

en son öğrenen ben olduğuma göre anlatayım sana arkadaşım...
kontrol panelinin solunda ayarlar diye bi bölüm var içinde avatarını değiştir var pc ye bi avatar yükle ve onu seç :) çok kolaymış
benm soruma cvp verebilir misin peki
bu gülücüklerin nasıl çıktığını ben nasıl öğrencem ???

canım yazdığın msj kutusunun altında yüz ifadeleri cıkmıyo mu..?? altta gülümsemeler gösterilmesin die bi secenek var oradan bi ayarlamayı denesen bnde pek bilmiyorum.

canım yazdığın msj kutusunun altında yüz ifadeleri cıkmıyo mu..?? altta gülümsemeler gösterilmesin die bi secenek var oradan bi ayarlamayı denesen bnde pek bilmiyorum.

yok ya görünmüyo işte bende
gülümsemeler gösterilmesin nerde yazıyo peki ?

şişşşşşşttt isyan yok sende yasayacaksın ama hayırlı zamanda otur kalk rabbımden hayırlısını ıste hayatım dua et duanın acamadıgı kapı yok

şişşşşşşttt isyan yok sende yasayacaksın ama hayırlı zamanda otur kalk rabbımden hayırlısını ıste hayatım dua et duanın acamadıgı kapı yok

canım isyan değil bnmkisi tabiki allahın gücüne gitmesin ama tam 1.5 sene hiç durmadan uğrastık her ay her ay boş sonuclar yoruldum galiba artık..

canım isyan değil bnmkisi tabiki allahın gücüne gitmesin ama tam 1.5 sene hiç durmadan uğrastık her ay her ay boş sonuclar yoruldum galiba artık..

allah yardımcın olsun canım bı dönem herkesın yaptıgı gıbı hıc dusunme yumurtlama zamanı gecırme hıc bısey yapma canın ıstedıgınde gıt kocanın yanına bıde boyle dene

allah yardımcın olsun canım bı dönem herkesın yaptıgı gıbı hıc dusunme yumurtlama zamanı gecırme hıc bısey yapma canın ıstedıgınde gıt kocanın yanına bıde boyle dene

amin canım amin allahım herkezin yardımcısı olsun.. ama biz normal deneme asamalarını gectikkkk ... tutmasında sorun yok bana tutunmasında problem var sanırsam biz tüp bebek aşamasını bile gectik gerci bir defa denedik diğer dondurulmuşlar beklio bn doktorumu değiştirdiğim için bu doktorumda acele etme biraz dinlen dedi..

bu arada kusura bakma tatlım net havadan dolayı pek iyi değil gidip geldiği için gec oldu biraz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…