yok anam ne sporu şimdilik 57 kiloyum spor felen yapmıyorum bu arda çok dikkatlisin canım
günaydınn kızlarr bembeyaz bi sabaha daha uyandıkkherkese hayırlı mesailerr
iyiyim canım ne olsun işteyim şu an fakat spor felen yapmıyorum kız ben onuda nerden çıkardın
günaydın canım sana da hayırlı mesailer off birsürü sözleşme bekliyor allah bize kolaylık versin
ayyy özür dilerimmm hmmsf ile karıştırdım :):):) ama olsun olurda spora falan başlarsan sen yinede terli terli saçını başını kurutmadan çıkma :):):)
günaydın kızlar dün akşam evde kımse yoktu örümcek kayınvalde kocişte telefon açtı erken gelcem dedi bende iş çıkışı gidip üzerinde BEBEK RESMİ VAR YANINDA Bİ ŞERİT YARISI KIRMIZI ILE ÇİZİLMİŞ LOADING PLEASE WAİT yazan tişörtü aldım sonra ayçanın kocişine gönderdiği mesajı zorda olsa geriye dönüp buldum ayça gönderemedi de :) benımkı normalde kapıyı calar allahtan ust kiliti kitlemiştim çalmadı bende baktım o kapıyı açmaya uğraşıyo mesajı attım üstümde tişörtle 2 dk sonra kapıyı açtım bu bakıyo şaşkın şaşkın anlamadı dedım kı salakmısın sen :) dediki şaka yapıyosun dedim hayr yapmıyorum ınanamadı ınandırana kdr yarım saat ugrastım kan testını anlat ıdrarı anlat v.s bayagı çökertti beni daha komik gece eşofman üstüm yukarı çıkmış benimkide uyanmış onu aşağa indirmeye çalışıyo :) ilk dakikalardan başladı bende şımarma :)
günaydın kızlar dün akşam evde kımse yoktu örümcek kayınvalde kocişte telefon açtı erken gelcem dedi bende iş çıkışı gidip üzerinde BEBEK RESMİ VAR YANINDA Bİ ŞERİT YARISI KIRMIZI ILE ÇİZİLMİŞ LOADING PLEASE WAİT yazan tişörtü aldım sonra ayçanın kocişine gönderdiği mesajı zorda olsa geriye dönüp buldum ayça gönderemedi de :) benımkı normalde kapıyı calar allahtan ust kiliti kitlemiştim çalmadı bende baktım o kapıyı açmaya uğraşıyo mesajı attım üstümde tişörtle 2 dk sonra kapıyı açtım bu bakıyo şaşkın şaşkın anlamadı dedım kı salakmısın sen :) dediki şaka yapıyosun dedim hayr yapmıyorum ınanamadı ınandırana kdr yarım saat ugrastım kan testını anlat ıdrarı anlat v.s bayagı çökertti beni daha komik gece eşofman üstüm yukarı çıkmış benimkide uyanmış onu aşağa indirmeye çalışıyo :) ilk dakikalardan başladı bende şımarma :)
olsun bitanem önemli degil spora başlarsam dikat ederim sen bi annesin böyle ince şeyler düşünmen çok hoş beni düşündügün için teşekkürlerayyy özür dilerimmm hmmsf ile karıştırdım :):):) ama olsun olurda spora falan başlarsan sen yinede terli terli saçını başını kurutmadan çıkma :):):)
görmemişim canım yaa ama neyse bulduğuna sevindim.
eee şaşırdı diyorsun yanii. sevindi mi peki??
sevindi zaten istiyodu ama oda benim gibi şaşkın ördeğe döndü herkese söylemek istiyo dedım hayır kesemızı görelim kalp atışını duyalım sonra çekemedim canım ya tek olunca
sevindi zaten istiyodu ama oda benim gibi şaşkın ördeğe döndü herkese söylemek istiyo dedım hayır kesemızı görelim kalp atışını duyalım sonra çekemedim canım ya tek olunca
neyse olsun sende kesinizi görünce kalp atışını duyunca eşini kameraya alırsınsevindi zaten istiyodu ama oda benim gibi şaşkın ördeğe döndü herkese söylemek istiyo dedım hayır kesemızı görelim kalp atışını duyalım sonra çekemedim canım ya tek olunca
aynen cnm keseyi falan görün bakalım. doktordan sonra cümle aleme duyurursunuz.
ben daha kimseye söylemedim yakın arkadaşım ve sizin dışınızdabi daha kontrole gideceğim önümüzdeki hafta sonrasında da kendi aileme söyleyeceğim o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?