kızlar bu arada ben birascık gerginim hem annem ameliyat oldu onunla ilgileniyorum durumuna üzülüyorum hem de ovülasyon testi aldım satine pek uyamadım akşam baktım negatif çıktı bugün 13.günüm ya ben anne olmak istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
benim karnım çok ağrıyor ve afedersiniz ama çok gaz çıkıyo alttan :)
kızlar bu arada ben birascık gerginim hem annem ameliyat oldu onunla ilgileniyorum durumuna üzülüyorum hem de ovülasyon testi aldım satine pek uyamadım akşam baktım negatif çıktı bugün 13.günüm ya ben anne olmak istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
karnın da ağrıyormuş üşütmüş olabilirsin. ayaklarına dikkat et cnm. iki kat giy gerekirse.benim karnım çok ağrıyor ve afedersiniz ama çok gaz çıkıyo alttan :)
canım çok güzel şeyler paylaşmışsın yanlış anlama ne olur böcügüm ben sayfamız kapanır die korktum
kızlarr çok güzel karr yağıyorr yaaöylee oturupp seyredesi geliyo insanın zırr zırr çalan telefonlarda olmasa dalıp gidicem bu arada yakınlarda kimin bat ı varr benden önce benimm 16 sı yanlışş hatırlamıyosam gözde var benden önce hadii bakalım son haftaya giriyorum şanss dileyinn kızlarrrr
kızlarr çok güzel karr yağıyorr yaaöylee oturupp seyredesi geliyo insanın zırr zırr çalan telefonlarda olmasa dalıp gidicem bu arada yakınlarda kimin bat ı varr benden önce benimm 16 sı yanlışş hatırlamıyosam gözde var benden önce hadii bakalım son haftaya giriyorum şanss dileyinn kızlarrrr
karnın da ağrıyormuş üşütmüş olabilirsin. ayaklarına dikkat et cnm. iki kat giy gerekirse.
ama şöyle de bir durum var. benim karnım ağrımıyor ama ben de inanılmaz şişim.başından beri böyle.
daha önce de söylemiştim inanın 4-5 aylık gibi minik bir şekilde de olsa çıktı karnım.inanılmaz gaz durumu var ama çok özür dilerim hani öyle çıksa da rahatlama olmuyor.
bu arada kabızlık sorunum yok ama yine de bir türlü şişlik inmedi.
araştırdım normalmiş, bir süre sonra iniyormuş vücut kendini alıştırıyormuş:26:
ben yatarken bile patikle yatarım ayça çok ama çok şişim bende gaz çıkıyor ama hep var çıksada bende rahatlayamıyom valla sen doktora sormadınmı ben c.tesi sorayım bari
bide kızlar bu beta hcg kaç gundebır tekrarlancak yada su durumda tekrar etmemin bu amacı varmı
rahmi ve yumurtalıkları alındı şimdi çıkcam yarın yazarım ksr bkmayın yogundun bugüngeçmiş olun canım neden ameliyet oldu annen ?
bugünde yaptın mı peki test ???:26:
çatlar yavrum çatlar merak etme sen kuluçkaya iyi yat
bu arada annene geçmiş olsun allah acil şifalar versin
benim karnım çok ağrıyor ve afedersiniz ama çok gaz çıkıyo alttan :)
İyi akşamlar herkese, bulantılarım feci olduğu için uğrayamadım bayadırbu ara iyi gibiyim şükür. yeni hamiş haberi var galiba hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?