aynen cnm keseyi falan görün bakalım. doktordan sonra cümle aleme duyurursunuz.
ben daha kimseye söylemedim yakın arkadaşım ve sizin dışınızdabi daha kontrole gideceğim önümüzdeki hafta sonrasında da kendi aileme söyleyeceğim o kadar.
kayınvalidenlere ??
sadece kendi aileme demişsin
eşinin ailesine söylemeyi düşünmüyosun galiba
ışıl;
mide bulantısına muz iyi mi geliyor???:26::26:
eşimin ailesine söylemeyeceğim
onlar istemiyorlar söylememi. ayıpmış onlarda.konuşulmazmışsanki kimden yaptıysam çocuğu tövbe tövbe
onlar istemiyorlar söylememi. ayıpmış onlarda.konuşulmazmışsanki kimden yaptıysam çocuğu tövbe tövbe
ayy evet canım benimkine iyi gelmişti :):):) başladı mı bulantıların :)
boşver canım aslında bu ayıp degil böyle güzel bi haberi kaçırdıkları için onlar üzülsün sen üzülme stres yapma
evt doru bazı yerlerde ayıplıyolar böyle şeyleri
eskiden kalan adetler işte
evet canım ayıplarlarr ama buldukları hiçbi fırsatıda kaçırmazlarr ee hadi artıkk siz neyii bekliyosunuzz falann:95: bi hamile kalayım soranların kapılarında pankart açıcam
evet canım ayıplarlarr ama buldukları hiçbi fırsatıda kaçırmazlarr ee hadi artıkk siz neyii bekliyosunuzz falann:95: bi hamile kalayım soranların kapılarında pankart açıcam
süper fikir valla bencede şu soruyu soranlara öyle çok kızıyorum ki valla bende senin gibi yapcam hatta reklam panosuna afiş bastırıp en işlek caddede fotogramımı yayınlatıp hamileyim kıskananlar çatlasın bile yazdırabilirim
sabahları yoğun oluyor cnm. evden çıkamıyorum.gün içinde ara ara oluyor ama limon ve ayvayla bastırıyorum.bak bunları duydun mu??
Alıntı:
Peygamber efendimiz buyuruyor ki: "Hamile kadınlar, çocukları iyi ahlaklı ve sabırlı olması için hamileliğin son aylarında hurma yesinler."(6)
Başka bir yerde de buyuruyor ki: "Hamile kadınlara, çocuklarının iyi ahlâklı olmaları için ayva yemelerini tavsiye edin." (7)
İmam Rıza (a.s) şöyle buyuruyor: "Ayva yemek akıl ve zekayı fazlalaştırır." (8)
Resulullah’tan (s.a.a) şöyle nakledilir: "Kavun yiyen hamile kadının çocuğu iyi ahlâklı ve güzel olur." (9)
myhoş bu paylaşımlar sorun olur mu yasak degil mi nerdesin kız sen
411 sayfada dini içerikli paylaşımlar var canım onlar açılan sayfayı kapatır mı sıkıntı olursa arkadaşımız msj panelinden düzenlesin
günaydın kızlar dün akşam evde kımse yoktu örümcek kayınvalde kocişte telefon açtı erken gelcem dedi bende iş çıkışı gidip üzerinde BEBEK RESMİ VAR YANINDA Bİ ŞERİT YARISI KIRMIZI ILE ÇİZİLMİŞ LOADING PLEASE WAİT yazan tişörtü aldım sonra ayçanın kocişine gönderdiği mesajı zorda olsa geriye dönüp buldum ayça gönderemedi de :) benımkı normalde kapıyı calar allahtan ust kiliti kitlemiştim çalmadı bende baktım o kapıyı açmaya uğraşıyo mesajı attım üstümde tişörtle 2 dk sonra kapıyı açtım bu bakıyo şaşkın şaşkın anlamadı dedım kı salakmısın sen :) dediki şaka yapıyosun dedim hayr yapmıyorum ınanamadı ınandırana kdr yarım saat ugrastım kan testını anlat ıdrarı anlat v.s bayagı çökertti beni daha komik gece eşofman üstüm yukarı çıkmış benimkide uyanmış onu aşağa indirmeye çalışıyo :) ilk dakikalardan başladı bende şımarma :)
nasıl düzenleme yapıldığını bilmiyorum eğer bir sorun olursa yöneticiler siler.
harhangi bir fikir ya da savunma olmadığı aksine bilgi içerikli olduğu için paylaştım.sorun olursa silinebilir.
canım çok güzel şeyler paylaşmışsın yanlış anlama ne olur böcügüm ben sayfamız kapanır die korktumnasıl düzenleme yapıldığını bilmiyorum eğer bir sorun olursa yöneticiler siler.
harhangi bir fikir ya da savunma olmadığı aksine bilgi içerikli olduğu için paylaştım.sorun olursa silinebilir.
dini paylaşımlardan bi kaç şey öğrendim sağolsun yazan arkadaşım
bu arada kızlar ben de aynı şeylerden muzdaribim.. 4 yıl olacak evleneli.herkesde aynı tepki..ee ne zaman bebek düşünüyorsunuz?yaşın geçmiyor mu?ikinci çocuğa zaman kalmıcak...yoksa kısırmısınız?tüp bebek düşünmedinizmi?yoksa o da olmadı?valla bi gün aaaaaaaaaaaaaa diyip bağırcam hee az kaldı
canım valla al benden de o kadar bu ne ya etrafımızda amma meraklı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?