milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

eşinin ailesine söylemeyi düşünmüyosun galiba

eşimin ailesine söylemeyeceğim
onlar istemiyorlar söylememi. ayıpmış onlarda.konuşulmazmış sanki kimden yaptıysam çocuğu tövbe tövbe

boşver canım aslında bu ayıp degil böyle güzel bi haberi kaçırdıkları için onlar üzülsün sen üzülme stres yapma

ayy evet canım benimkine iyi gelmişti :):):) başladı mı bulantıların :)

sabahları yoğun oluyor cnm. evden çıkamıyorum. gün içinde ara ara oluyor ama limon ve ayvayla bastırıyorum.bak bunları duydun mu??

Alıntı:

Peygamber efendimiz buyuruyor ki: "Hamile kadınlar, çocukları iyi ahlaklı ve sabırlı olması için hamileliğin son aylarında hurma yesinler."(6)

Başka bir yerde de buyuruyor ki: "Hamile kadınlara, çocuklarının iyi ahlâklı olmaları için ayva yemelerini tavsiye edin." (7)

İmam Rıza (a.s) şöyle buyuruyor: "Ayva yemek akıl ve zekayı fazlalaştırır." (8)

Resulullah’tan (s.a.a) şöyle nakledilir: "Kavun yiyen hamile kadının çocuğu iyi ahlâklı ve güzel olur." (9)

boşver canım aslında bu ayıp degil böyle güzel bi haberi kaçırdıkları için onlar üzülsün sen üzülme stres yapma

evet öyle cnm ama ne yapayım. kendileri bilirler

evt doru bazı yerlerde ayıplıyolar böyle şeyleri
eskiden kalan adetler işte

aynen cnm.karnım büyüyünce anlarlar herhalde

eşimin ailesine söylemeyeceğim
onlar istemiyorlar söylememi. ayıpmış onlarda.konuşulmazmış sanki kimden yaptıysam çocuğu tövbe tövbe

evet canım ayıplarlarr ama buldukları hiçbi fırsatıda kaçırmazlarr ee hadi artıkk siz neyii bekliyosunuzz falann:95: bi hamile kalayım soranların kapılarında pankart açıcam

evet canım ayıplarlarr ama buldukları hiçbi fırsatıda kaçırmazlarr ee hadi artıkk siz neyii bekliyosunuzz falann:95: bi hamile kalayım soranların kapılarında pankart açıcam

aynen cnm ağzımı arıyorlar ara ara. ama söylemeyeceğim kararlıyım

süper fikir valla bencede şu soruyu soranlara öyle çok kızıyorum ki valla bende senin gibi yapcam hatta reklam panosuna afiş bastırıp en işlek caddede fotogramımı yayınlatıp hamileyim kıskananlar çatlasın bile yazdırabilirim

nasıl fikir süper dimi ne bu ya hamilemisin yok sa olmuyor mu doktora git................................................. bıktım canım artık dünyanın sonu degil ya zamanı vardır canım nie anlayışlı olmuyolar dimi ama kızlar

411 sayfada dini içerikli paylaşımlar var canım onlar açılan sayfayı kapatır mı sıkıntı olursa arkadaşımız msj panelinden düzenlesin

dini paylaşımlardan bi kaç şey öğrendim sağolsun yazan arkadaşım
bu arada kızlar ben de aynı şeylerden muzdaribim.. 4 yıl olacak evleneli.herkesde aynı tepki..ee ne zaman bebek düşünüyorsunuz?yaşın geçmiyor mu?ikinci çocuğa zaman kalmıcak...yoksa kısırmısınız?tüp bebek düşünmedinizmi?yoksa o da olmadı?valla bi gün aaaaaaaaaaaaaa diyip bağırcam hee az kaldı

411 sayfada dini içerikli paylaşımlar var canım onlar açılan sayfayı kapatır mı sıkıntı olursa arkadaşımız msj panelinden düzenlesin

nasıl düzenleme yapıldığını bilmiyorum eğer bir sorun olursa yöneticiler siler.
harhangi bir fikir ya da savunma olmadığı aksine bilgi içerikli olduğu için paylaştım.sorun olursa silinebilir.

aferin sana beğendim

harhangi bir fikir ya da savunma olmadığı aksine bilgi içerikli olduğu için paylaştım.sorun olursa silinebilir.

sorun olacağını sanmıyorum ayçacım herhangi bir tartışmaya meyil verecek bir paylaşım değil

Son düzenleme:
canım çok güzel şeyler paylaşmışsın yanlış anlama ne olur böcügüm ben sayfamız kapanır die korktum

canım valla al benden de o kadar bu ne ya etrafımızda amma meraklı var

kızlar bu arada ben birascık gerginim hem annem ameliyat oldu onunla ilgileniyorum durumuna üzülüyorum hem de ovülasyon testi aldım satine pek uyamadım akşam baktım negatif çıktı bugün 13.günüm ya ben anne olmak istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…