günaydınlarrrrrr hadii bismillahh tükanıı açıyorumm hayırlıı mesailerrr cumamızz mübarekk olsunn kızlarr duaa ile kalınn bugünn öpüyorummm hepiniziiii
günaydın melekçimmmm tükkanı açtın dapaspas çektinmi,toz aldınmı tembel hatun
sana da hayırlı cumalar bol kazançlar huzurlu bir gün diliyorum hadi bende seni öpiiimm muah muah
günaydın arkadaşlar çayları yudumlayıp simitlere başlayabiliriz o zamn madem tükkan hazır
günaydın canlar..... herkese hayırlı cumalar...
günaydın canlar..... herkese hayırlı cumalar...
günaydın arkadaşlar çayları yudumlayıp simitlere başlayabiliriz o zamn madem tükkan hazır
tabisiiii canoopaspass atıldııı tozlarr alındıııı çaylarr demlendii sıcakk simitleriide aldımm sizi bekliyodumkiiii ilk senn geldinnn aminnnnn inşallahh huzurluu bigünn olurr :126:
şimdilik bişi yok ama tamam söz son mesai gününün son saatlerinden hatırına öğleden sonra size güzel bi türk kahvesi yapıp yanınada kocaman bi çikolata ısmarlayayım ne dersin
ama ikiside bana yasak :):):)
hu huuuu kılzar ben de geldim amma kkahvaltının sonuna yetişebildim sanırım
neyse ben de kalanı gideni atıştırıp bulaşıklara girişeyim bari
hu huuuu kılzar ben de geldim amma kkahvaltının sonuna yetişebildim sanırım
neyse ben de kalanı gideni atıştırıp bulaşıklara girişeyim bari
evett plasebo doğru sölüyo ona yasakk artııı bizlerede tabikiii türk kahvesinin yumurtalıklarr üzerindekii etkisi malum mümkün olduğunca tüketme sende ama çikolataya hayırr diyememm bakkçirkinnördeğimm görmedenn verr masanın altındann
sen hamişsin ben yıkarım bulaşıkları
anammm canlarım benim. gelin size bir sarılayım
bulaşıkmııııııı hayıııııııııııııırr sen uzatt ayaklarını oturr şöylee bakayımben sana ve diğer annelerimize bal kaymakk sütt ayrıı bi sofraa kurarımm
burası garip bir yer...günlerdir bi şekilde sizinle iletişime geçmeye çalıştım ama kendi içinizde acaip bir grup kurmuşsunuz.yadırgamıyorum bu çok güzel.başka forumlarda benim de o şekilde kurdugum dostuklar var ama dikkatimi çekti.benim yazdığım hiç bir mesaja bi yorum yok!!!günaydın diyorum ona da cevap yok.benim mesajlarım hiç gelmiyor gibi davranıyorsunuz.foruma yeni birisi gelince biz onu tanımaya çalışırdık.ben de farklı arkadaşlıklar edineyim diye gelmiştim buraya ama neyse...amacım hiç birinizi kırmak degil.bu şekilde anlaşılmasın lütfen.inşallah burada bebek bekleyen herkes tez zamanda bebişine kavuşur.ancak ben bu forumda artık yazmayacagım.beni listeden çıkarabilirsiniz.iyi günler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?