milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

keçi sütünü içemiyorum hiçç nasıl içiyosunuz yaa:120::120:

saol meteoroloji müdensim benim kız adını değiştircem sosyeteyi kaldırcam galiba senden terfi ettin gene hadi iyisini

Canım öle bildiğin kokan keçi sütü değil onu bende mümkün değil içemem. Pastörizeleri çıktıya yarım yağlı hemde. Onların tadı çok güzel , tavsiye ederim. Artık ineklere hep ilaç veriyorlar , mesela 3 lt. yerine 15 litre süt vermesi için günlük. O yüzden dietisyenim yasaklamıştı inek sütünüde etinide.

Ya kızlar bu arada yarın havaaalanına gitsem kapılardan rahat geçebilir miyim ki.... Acaba gitmesem mi ki yaaa... Bana bi akıl verin...

izah edersin durumu sorun olmaz sanıyorum canım hayorla acil bir işmi:26:

aaa bak bunu bilmiyordum kutu olanlar da mı çıktı tadı normal kutu sütler gibi mi hafif bi aroması bile gelse içemem ben peynir süt yoğurt üçgenim biraz tuhaftır benim ya seçiciyim öyle hepsini yiyemiyorum kokuyoo

kutu olanı bende bilmiyodum ya
o inek sütünden daha mı yararlı bişi:26:

o yüzden gitmiştim bende zaten Allahtan gitmişim yani ağrısı filan yoktu ama kist oluşmuş hamile kalınca ağrısaydı ne kadar kötü olurdu
tabi ne zamn hamile kalırım bilmiyorum ama :26:

Hiç korkma canım o diş diplerindeki kist biçok kişide oluyo. Alıp kemiktozuyla dolduruyolar orayı. Gebelikten önce yaptırman çok iyi olmuş.

Aynen canım bende çok tuhafım o konuda mesela şu marketlerdeki yumurtalar bile doğal olmadığından herhalde bana iğrenç kokuyo , mümkün değil yiyemiyorum. Kokmuyo pastörize keçi sütü , ben içemem koksa zaten. Ben birde yoğurt yapıyorum ondan. Onuda dietisyenim tarif etmişti . Organik yoğurt alıyorum bide keçi sütü. Yoğurt yapıyorum. Ama heryerde bulunmuyo , yanlızca avm lerde. Bana yakın real var ordan alıyorum ben.

günaydın kızlar 2012 de anne olmak isteyen tüm annelere bol şans diliyorum inşallah sag salim bebişlerinizi kucagınıza alırsınz organik beslenmeye dikkat edin evinde yogurt mayalayan arkadaslar pastorize sütten hazır yogurtlardan yapmayın tabi bunu ve fındık fıstı badem yiyin bol bol

bak bunu öğrenmem çok iyi oldu keçi sütü çok faydalıdır da işte içemedikten sonra anlamı yoktu benim için en azından şimdi içebiliriz süper olmuş

zaten başımıza ne geliyosa şu hormonlu yiyecekler yüzünde geliyo eskiden böylemiymişşşş domatesin bile tadı vardı artık ot yiyoruz

zaten başımıza ne geliyosa şu hormonlu yiyecekler yüzünde geliyo eskiden böylemiymişşşş domatesin bile tadı vardı artık ot yiyoruz

O konuda çok haklısın canım , en basit yöntemle herşeyi mevsiminde yemek lazım. Mesela kışın domates, salatalık yememek lazım gibi...
Geneli çalışıyo sanırım kızların , ben evde olduğum için elimboş , bunlara kafa yoruyorum :)) ama 2 senedir ne eşim ne ben grip bile olmadık. İyi beslenmek çok önemli

en azından hormonlu tüketimleri kendınzde azaltabılrsınz mesela kısın domates salatılık çilek kabak vs tuketmeyerek bi nebze önlemıs olursunz ben cok dıkkat edıyorum mesela yazın yaz sebze meyvesı kısın kıs sebze meyvesı ha onlardada hormon yokmudur belkı vardır ama en azından dogru mevsımde tuketıyorum bırde mesela ıspanak pırasa kerevız olsun hep kucuklerınden almaya calısıyorum yazdan domates barbunya patlıcan dolmalık bıber yapıp dolaba koydum yogurdda annemlerin evin orda çiftlik gibi bi yer var ordan alıyorum sütü mayalıyorum mis gibi oluyor o sütten yagda cıkartıyorum tabı bıraz uzun suruyo bu 3 kg alıyorum her hafta biraz zor bırıkıyo ama oluncada yemege kıyamıyorum yanı

mevsiminde yemek çok önemli ya yiyeekleri..
ben domates almıyorum mesela hiç yazın dolaba koymuştum kayınvalidemlerin bahçesi var orda organik yetiştiriyo onlar.
bezelye fasülye patlıcan filan hepsi var hepsini koydum dolaba şimdide çıkarıp çıkarıp yiyorum yine vişne ağaçalrı var ordanda meyve suyu için vişne kayısı koyuyorum şimdide kaynatıp kaynatıp içiyoruz çok iyi oluyo
bizde daha hiç hasta olmadık çok şükür

mevsimde bile yesem o eski domateslerin hazzını alamıyorum koku yok tat yok 1 günde büyüyen domatesin bana ne hayrı olcak

yakın bir arkadaşım anlatmıştı pazarcı başka bir arkadaşı varmış bir gün bir yere mal almaya gitmişler biber ve salatalık serasıymış...

resmen sebzelerin büyüdüklerini duydum pat küt diye sesler geliyodu diyor...gittiğimizde geceydi heryer sessizdi sesleri duydum çok şaşırdım diyo salatalıklar gece küçücükken sabah koskocaman olmuş...o gün bu gün sebze yemiyo tiksinmiş ne kadar doğru bilemiyorum
:44:

ışılll sana anca ben yardımcı olabilirim bebegemm cunku bu konun eğitimini almış 2000li yıllarda havalimanında güvenlik görevlisi olarak çalışmış bir insanım :) güvenlik kapısında hiç bir şekilde radyasyon yoktur ancak yinede bebeğenin uyanmaması için sinyal vermeden gecmen tavsiye olunur ancak çantanı x ray cihazına koydun içinde yiyeceğin olmasın çünkü x ray ışınları çantayı deliyo içeriği görmek için ve bu çantanın içindeki yiyecekelerede geççiyor ve çantan tamamıyle bantın dönmesi ile çıksın dışarı çünkü elini sokup çantanı alman radyasyona maruz kalman demektir.inşallah seni aydınlatabilmişimdir

dedim ya kayınvalidemlerin bahçesi var hiç birşey atmadan yetiştiriyolar eve geitiriyoruz dolaba koyuyoruz bozulmuyo hiç en basiti ve dolabı açar açmaz domates koyuyo resmen o kadar kokusu oluyo yani

saol canım benim anladım....x rayden geçmek istemiyorum desem sorun olur mu onuda biliyorsundur sen :):)

Ohhh çok şanslısın canım , kıymetini bil , bizim yerimisede ye :))

Canım bu konuda yapabileceğimiz tek şey duyarlı olmak , sessiz kalmamak. Anca devletin el atıp düzeltebileceği bir iş bu. Çünkü hormon olmasa GDO var , GDO olmasa tarım ilacı var. Hepsi bir dert. Hepsi kanserojen. Ben meyve sebzeleri önce sirkeli suya ıslatıyorum 15 dk kadar. İlaç kalıntısı filan varsa gidiyo öyle yiyorum birde yinede soyuyorum. Kabuğunu yemiyorum her ihtimale karşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…