iyiyim canım uykusuzum ama yine de ayakta durmaya çalışıyorum öğleden sonra pes edebilirim
gece 3 te yattım
istanbulun ayaklı meteorolojicisi geldi yakında kar görüyüormu sayın sibel hanım
hoşgeldin cnm nasıl oldu karın ağrıların ?
Alışverişimi yaptım sabahtan , ohhh rahatım bütün gün. Herkesler gelmiş, iyisiniz inşallah hepiniz
bende severim kayınvalidemi ama çok iç içe olmayı sevmem o da öyle şansıma ya
uzak olalım iyi olalım der
tam bana göre
sen hızlısın ya maşallah dışarı işini bitirdin geldin hemn
Senin dişlerinde ne varki canım yaa bu yaşta?
gece 3 te miiii
ne yaptın o saate kadar yaa
bugun daha ıyı sankı
ne aldın kız hıııı canım nutella çekti varmı alışveriş torbalarında uzatsana hele biii kaşıklayalım gerçi sen hamişsin kesin brokoli lahana havuç almışsınıdır
aaa aynı benimki ne tesadüfff sendemi ben gibi başlarda dişlerini gösterdin kız nilüşş korkuttun dimi kadını
ne aldın kız hıııı canım nutella çekti varmı alışveriş torbalarında uzatsana hele biii kaşıklayalım gerçi sen hamişsin kesin brokoli lahana havuç almışsınıdır
aaa aynı benimki ne tesadüfff sendemi ben gibi başlarda dişlerini gösterdin kız nilüşş korkuttun dimi kadını
benm dişlerim çocukluktan beri kötü durumda hep dolgu var hatta :2:
20 likleri çektirdim eğilmiş kist yapmış filan ameliyatla aldılar çok ağrısı oldu ya ancak yeni yeni geçiyo daha
buraya yazılmıyosa özele bi msj atarsan çooooooook sevinicem
nilüfercimm mesajj gönderdimm sana
Bakyaaa hamişe nutella diyo , Allahtan evde eksik olmaz :)) meyva aldım canım , badem , ceviz , fındık , keçi sütü , köy yumurtası :)) bunlar işteanca taşıdım saten
ohh maşşallah zuhalcimm yokk yokk yanii
Bakyaaa hamişe nutella diyo , Allahtan evde eksik olmaz :)) meyva aldım canım , badem , ceviz , fındık , keçi sütü , köy yumurtası :)) bunlar işteanca taşıdım saten
neşem yarın soğuk var kar yok bi yerde sormuşun ama ben sorduğun yeri kaçırmışım şimdi gördüm :)
kayınvalidemin arabası gece 1 de hareket etti onu uğurladık başka bi ilçeden kalktı otobüsü
eve geldiğimizde 1,30 filandı az sohbet muhabbet tv faslı
uykum da açılmıştı duş muş derkeeenn 3 ü bile geçmişti saat
Daha öncede diyetisyene gittim uzunca bi süre canım , hamiş olmasamda bunları hep tüketiyorum azar azar.
Geçmiş olsun canım , diş işleri adamı mahfediyo. Bende yeni implant yaptırdım çocukluktan kalan bi süt dişimin yerine. Çok iyi bakmak lazım dişlere , gebeliktede çok sakıncalıymış çürük diş. Önceden halletmek lazım
teşekkür ederim canımmmm çok saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?