milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

iyiyim canım uykusuzum ama yine de ayakta durmaya çalışıyorum öğleden sonra pes edebilirim

gece 3 te yattım

istanbulun ayaklı meteorolojicisi geldi yakında kar görüyüormu sayın sibel hanım

gece 3 te miiii
ne yaptın o saate kadar yaa

Alışverişimi yaptım sabahtan , ohhh rahatım bütün gün. Herkesler gelmiş, iyisiniz inşallah hepiniz

ne aldın kız hıııı canım nutella çekti varmı alışveriş torbalarında uzatsana hele biii kaşıklayalım gerçi sen hamişsin kesin brokoli lahana havuç almışsınıdır

bende severim kayınvalidemi ama çok iç içe olmayı sevmem o da öyle şansıma ya
uzak olalım iyi olalım der
tam bana göre

aaa aynı benimki ne tesadüfff sendemi ben gibi başlarda dişlerini gösterdin kız nilüşş korkuttun dimi kadını

sen hızlısın ya maşallah dışarı işini bitirdin geldin hemn

Hızlıyımdırrr , çokta tezcanlıyımdır :)) Benim kaynanacığımda teeee İstanbulda. Hiç görüşemiyoruz anca telefonla desem yeridir. En son bana notebook almış göndermiş canım benim yaaa

gece 3 te miiii
ne yaptın o saate kadar yaa

kayınvalidemin arabası gece 1 de hareket etti onu uğurladık başka bi ilçeden kalktı otobüsü

eve geldiğimizde 1,30 filandı az sohbet muhabbet tv faslı

uykum da açılmıştı duş muş derkeeenn 3 ü bile geçmişti saat

Bakyaaa hamişe nutella diyo , Allahtan evde eksik olmaz :)) meyva aldım canım , badem , ceviz , fındık , keçi sütü , köy yumurtası :)) bunlar işte anca taşıdım saten

neşem yarın soğuk var kar yok bi yerde sormuşun ama ben sorduğun yeri kaçırmışım şimdi gördüm :)

benm dişlerim çocukluktan beri kötü durumda hep dolgu var hatta :2:
20 likleri çektirdim eğilmiş kist yapmış filan ameliyatla aldılar çok ağrısı oldu ya ancak yeni yeni geçiyo daha

Geçmiş olsun canım , diş işleri adamı mahfediyo. Bende yeni implant yaptırdım çocukluktan kalan bi süt dişimin yerine. Çok iyi bakmak lazım dişlere , gebeliktede çok sakıncalıymış çürük diş. Önceden halletmek lazım

Bu arada aklımdayken söyliyim fıstıklar siz x-ray lardan geçmiyorsunuz dimi? Dikkat edin ona ben geçmiyorum. Söylüyorum artık mecburen napim

Bakyaaa hamişe nutella diyo , Allahtan evde eksik olmaz :)) meyva aldım canım , badem , ceviz , fındık , keçi sütü , köy yumurtası :)) bunlar işte anca taşıdım saten

keçi sütünü içemiyorum hiçç nasıl içiyosunuz yaa:120::120:

neşem yarın soğuk var kar yok bi yerde sormuşun ama ben sorduğun yeri kaçırmışım şimdi gördüm :)

saol meteoroloji müdensim benim kız adını değiştircem sosyeteyi kaldırcam galiba senden terfi ettin gene hadi iyisini

yarın uyur dinlenirsin artık

o yüzden gitmiştim bende zaten Allahtan gitmişim yani ağrısı filan yoktu ama kist oluşmuş hamile kalınca ağrısaydı ne kadar kötü olurdu
tabi ne zamn hamile kalırım bilmiyorum ama :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…