- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
zaten nette tarifler olmasa zor olur yemek yapmam
senn bildiğin,denediğin,önereceğin bi tarif varsa onada açığım yarın yaparım hemen
havalarda soğuk pazar günü için gezer dolaşırız diodum ama bu şekilde olursa zor
havalar eve hapsetti bizi
ya bence bilgidiğin hep yaptığın yemekleri yap.. yeni denemeler hep riskli oluyor :):):) ayy benimde kayınvaldie yarın gidiyor..artık çok bunaldım gitsin yaaaaa...evimde rahat edemiyorum üç haftadır :)
öyle yapayım bari...
yaa kayınvalideni çok sevsen bile sürekli aynı evde olmak zor
sevmekle anlaşmakla alakası yok yani bunun
rahat edemezsin ne olursa olsun
neyse gidiyomuş hadi iyisin
zaten nette tarifler olmasa zor olur yemek yapmam
senn bildiğin,denediğin,önereceğin bi tarif varsa onada açığım yarın yaparım hemen
havalarda soğuk pazar günü için gezer dolaşırız diodum ama bu şekilde olursa zor
havalar eve hapsetti bizi
günaydın canlar.. herkese hayırlı cumalar.....
ya bence bilgidiğin hep yaptığın yemekleri yap.. yeni denemeler hep riskli oluyor :):):) ayy benimde kayınvaldie yarın gidiyor..artık çok bunaldım gitsin yaaaaa...evimde rahat edemiyorum üç haftadır :)
evet myhosun nazar değmesin benim ordanda peşpeşe çıktı
ama kurucu başkanlar tembel çıktı
benim evde tamirat var banyoya fayans döşeniyor sabah işten çıkıp annemlere gidiyorum orda yatıyorum akşam eşimde oraya geliyo halılarımı felan topladım anlayacagınız heryer heryerde apartmanda aşırı gürültü var eşimde annesinde yatıyo ben işte oldugum için bu ay 1-2 kez çalışma yaptık ama umudum yok inşallah sırada neşe var sonrada sizler
Günaydın hanımlarrrçok erkenciyim ben , kahvaltımı yaptım eşimle, gönderdim onu , geldim hemencik. Güzel bir gün olsun hepimiz için, umutlarımız yeşersin
çektirdiğim dişler yüzünden bu ay bende bişi beklemiyorum:2:
sennde ne güzel yeni banyon olacak o zman ya tertemiz miss gibi olur
bakalım neşeden ne haberler gelicek bu ay
slm kızlar bende 15 günlük evliyim..ve bizde ilk günden itibaren bebek düşünenlerdeniz..Size bi sorum olacak kan testinde 1 günlük gebelik dahi olsa görünür mü?
bu arada herkese günaydınn cumanız mübarek olsun ..
günaydın canlar.. herkese hayırlı cumalar.....
ayy sevilmiyor bi de canım ya saygı tamam ama sevgi ne kadar kasarsan kas olmuyor :):)
günaydın hayırlı cumalar ışıl ışıl hatunnn nasılsın[/B]
günaydın kızlar nasılsınız buralarda biraz fırtına hakim
saol canım benim iyiyim sen nasılsın canım.....
günaydın cici anne... Nasıl gidiyor bakalım....:):)
meleğimmmm senin de cuman mubarek olsunnn nasılsın tatlım kader arkadaşım benimm
benimkini de akşam umreye uğurladık içim bi tuhaf oldu seviyorum ben kaynanamı ya ama yine de uzak olsun mıç mıç olamam olmam
benn hep öyle yapıyorum canım süreklii takip ettiğim bi site varr verebilirmyim bilmiyorum sitenin adını ama tariflerii hem basit hem ölçüler tutuyor hemde farklıı şeyler paylaşıyorlar..
çok iyi olur canım ya çok sevinirim gerçekten
iyiyimm bebeğim sen nasılsınn insann oralara uğurlarken bi tuhaff oluyorr bizde geçen sene haca uğurlarken kayınvalidemi eşimle ne ağlamıştıkk
Alışverişimi yaptım sabahtan , ohhh rahatım bütün gün. Herkesler gelmiş, iyisiniz inşallah hepiniz
nasıl olsun işte son mesai gününün tatlı heyecanı var içimde
dişlerimin ağrısı iyice geçti artık rahatım o yüzden mutluyum
yarın içinde kayınvalidemleri yemeğe davet ettim ne yapsam die düşünüyorum b taraftanda
sen nasılsın sende ne var ne yok
benn hep öyle yapıyorum canım süreklii takip ettiğim bi site varr verebilirmyim bilmiyorum sitenin adını ama tariflerii hem basit hem ölçüler tutuyor hemde farklıı şeyler paylaşıyorlar..
çok iyi olur canım ya çok sevinirim gerçekten
buraya yazılmıyosa özele bi msj atarsan çooooooook sevinicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?