milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

ya bence bilgidiğin hep yaptığın yemekleri yap.. yeni denemeler hep riskli oluyor :):):) ayy benimde kayınvaldie yarın gidiyor..artık çok bunaldım gitsin yaaaaa...evimde rahat edemiyorum üç haftadır :)

ya bence bilgidiğin hep yaptığın yemekleri yap.. yeni denemeler hep riskli oluyor :):):) ayy benimde kayınvaldie yarın gidiyor..artık çok bunaldım gitsin yaaaaa...evimde rahat edemiyorum üç haftadır :)

öyle yapayım bari...
yaa kayınvalideni çok sevsen bile sürekli aynı evde olmak zor
sevmekle anlaşmakla alakası yok yani bunun
rahat edemezsin ne olursa olsun
neyse gidiyomuş hadi iyisin

benn hep öyle yapıyorum canım süreklii takip ettiğim bi site varr verebilirmyim bilmiyorum sitenin adını ama tariflerii hem basit hem ölçüler tutuyor hemde farklıı şeyler paylaşıyorlar..

günaydın canlar.. herkese hayırlı cumalar.....

günaydınn canımm sanada hayırlıı cumalarr hadii gözün aydın olsunn

evet myhosun nazar değmesin benim ordanda peşpeşe çıktı

ama kurucu başkanlar tembel çıktı

hiç sorma başağım hemde ne tembeliz

hadi bakalım canım inşallah sırada ben varımdır

banyon da hayırlı olsun moral olur eve yeni bişey yaptırmak temiz temiz ne güzel

Günaydın hanımlarrr çok erkenciyim ben , kahvaltımı yaptım eşimle, gönderdim onu , geldim hemencik. Güzel bir gün olsun hepimiz için, umutlarımız yeşersin

günaydıııınnnnnnnnnnnn amin güzel bir gün olur inşallahhh

çektirdiğim dişler yüzünden bu ay bende bişi beklemiyorum:2:
sennde ne güzel yeni banyon olacak o zman ya tertemiz miss gibi olur
bakalım neşeden ne haberler gelicek bu ay

psikolojik baskı yaratmayın kız üstümde

slm kızlar bende 15 günlük evliyim..ve bizde ilk günden itibaren bebek düşünenlerdeniz..Size bi sorum olacak kan testinde 1 günlük gebelik dahi olsa görünür mü?

selam hoşgeldin kesin sonuç veren kan testleri var ama ben birkaç gün beklemeni öneririm

bu arada herkese günaydınn cumanız mübarek olsun ..

meleğimmmm senin de cuman mubarek olsunnn nasılsın tatlım kader arkadaşım benimm

günaydın canlar.. herkese hayırlı cumalar.....

günaydın hayırlı cumalar ışıl ışıl hatunnn nasılsın

benimkini de akşam umreye uğurladık içim bi tuhaf oldu seviyorum ben kaynanamı ya ama yine de uzak olsun mıç mıç olamam olmam

ayy sevilmiyor bi de canım ya saygı tamam ama sevgi ne kadar kasarsan kas olmuyor :):)

saygıı yeterli diye düşünüyorum ki bütün laf sokmalarına rağmen severim ama 2 3 hafta bi arada olsam bilmem naparım zaten çalışıyosun bide bebişş eve gidince insan şöyle rahat ayaklarını uzatıp keyif yapmak istiyorr yaa

iyiyimm bebeğim sen nasılsınn insann oralara uğurlarken bi tuhaff oluyorr bizde geçen sene haca uğurlarken kayınvalidemi eşimle ne ağlamıştıkk

günaydın kızlar nasılsınız buralarda biraz fırtına hakim

günaydınn canım burasıdaa aynen öyle tipii varr :18:[/B]

Son düzenleme:

Alışverişimi yaptım sabahtan , ohhh rahatım bütün gün. Herkesler gelmiş, iyisiniz inşallah hepiniz

iyiyimm bebeğim sen nasılsınn insann oralara uğurlarken bi tuhaff oluyorr bizde geçen sene haca uğurlarken kayınvalidemi eşimle ne ağlamıştıkk

iyiyim de uykusuzum tatlım bu günü bi atlatsak hayırlısıyla çok iyi olucak

benimkini de akşam umreye uğurladık içim bi tuhaf oldu seviyorum ben kaynanamı ya ama yine de uzak olsun mıç mıç olamam olmam[/QUOTE]

bende severim kayınvalidemi ama çok iç içe olmayı sevmem o da öyle şansıma ya
uzak olalım iyi olalım der
tam bana göre

Senin dişlerinde ne varki canım yaa bu yaşta?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…