saol canım benim anladım....x rayden geçmek istemiyorum desem sorun olur mu onuda biliyorsundur sen :):)
ya kızlar bu arada bişey söyleyeceğim size ben en son 12 ocakta regl oldum ya 12 13 14 15 hastaydım zaten sonraki haftadan bu haftaya kadar mercimekyusun 4+3 yada 4+4 olması lazım 11 şubatta dr gittiğimde 4+1 demişti ama mercımekyusun kan tahliline göre 5 5,5 6 haftalık gözüküyor ayın 13nde yaptırdığım kan testinde 1303 çıktı bu kadar buyuk olması garibime gitti
günaydın kızlar 2012 de anne olmak isteyen tüm annelere bol şans diliyorum inşallah sag salim bebişlerinizi kucagınıza alırsınz organik beslenmeye dikkat edin evinde yogurt mayalayan arkadaslar pastorize sütten hazır yogurtlardan yapmayın tabi bunu ve fındık fıstı badem yiyin bol bol
ışılll sana anca ben yardımcı olabilirim bebegemm cunku bu konun eğitimini almış 2000li yıllarda havalimanında güvenlik görevlisi olarak çalışmış bir insanım :) güvenlik kapısında hiç bir şekilde radyasyon yoktur ancak yinede bebeğenin uyanmaması için sinyal vermeden gecmen tavsiye olunur ancak çantanı x ray cihazına koydun içinde yiyeceğin olmasın çünkü x ray ışınları çantayı deliyo içeriği görmek için ve bu çantanın içindeki yiyecekelerede geççiyor ve çantan tamamıyle bantın dönmesi ile çıksın dışarı çünkü elini sokup çantanı alman radyasyona maruz kalman demektir.inşallah seni aydınlatabilmişimdir
mevsimde bile yesem o eski domateslerin hazzını alamıyorum koku yok tat yok 1 günde büyüyen domatesin bana ne hayrı olcak
yakın bir arkadaşım anlatmıştı pazarcı başka bir arkadaşı varmış bir gün bir yere mal almaya gitmişler biber ve salatalık serasıymış...
resmen sebzelerin büyüdüklerini duydum pat küt diye sesler geliyodu diyor...gittiğimizde geceydi heryer sessizdi sesleri duydum çok şaşırdım diyo salatalıklar gece küçücükken sabah koskocaman olmuş...o gün bu gün sebze yemiyo tiksinmiş ne kadar doğru bilemiyorum:44:
kapıdan gecmek istemeyebilirsin o yüzden seni elleriyle ararlar yada bi odaya götürüpte arayabilirler ama çantanı x ray cihazından geçirmek zorundasın
ya kızlar bu arada bişey söyleyeceğim size ben en son 12 ocakta regl oldum ya 12 13 14 15 hastaydım zaten sonraki haftadan bu haftaya kadar mercimekyusun 4+3 yada 4+4 olması lazım 11 şubatta dr gittiğimde 4+1 demişti ama mercımekyusun kan tahliline göre 5 5,5 6 haftalık gözüküyor ayın 13nde yaptırdığım kan testinde 1303 çıktı bu kadar buyuk olması garibime gitti
kızlar ben bi bebeğimi doyurup geleyim :):) öğleden sonra görüşürüz :):) afiyet olsun hepimize :):)
dedim ya kayınvalidemlerin bahçesi var hiç birşey atmadan yetiştiriyolar eve geitiriyoruz dolaba koyuyoruz bozulmuyo hiç en basiti ve dolabı açar açmaz domates koyuyo resmen o kadar kokusu oluyo yani
ben yemeğe çıkıyorum öğleden sonra görüşürüz herkeslere afiyet olsunnn[]
afiyet bal şeker olsun cnm benim nasılsın
acaba sen 12ocak adet öncesi hamile kaldın da acaba 12ocakta falan üzerine mi gördün öyle olabilme sanşı var mı bilgisi olan arkadaşlarda bilgi versin bende çok merak ettim nasıl öle çıkar kan tahlilinde
valla bende ya üstüne gördüm gibime geliyo bazende acaba ikiz falansa bu kadr fazla çıkarmı diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?