milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

ya kızlar bu arada bişey söyleyeceğim size ben en son 12 ocakta regl oldum ya 12 13 14 15 hastaydım zaten sonraki haftadan bu haftaya kadar mercimekyusun 4+3 yada 4+4 olması lazım 11 şubatta dr gittiğimde 4+1 demişti ama mercımekyusun kan tahliline göre 5 5,5 6 haftalık gözüküyor ayın 13nde yaptırdığım kan testinde 1303 çıktı bu kadar buyuk olması garibime gitti

hcg değerine çok takılma canım benim... benim hesabıma göre bebeğim daha küçük ama doktor amcamızın hesabına göre de 2 hafta önde gidiyor :):) önemli olan son adet tarihin ve de doktorunun söylediği hafta.. hcg çünkü kız mercimekyus ve erkek mercimekyusa göre değişiyormuş :):)

günaydınn canım güzel dileklerin için çook teşekkür ediyorumm elimizden geldiği kadar dikkat ediyoruz ama işte ..

bişey daha öğrenmiş oldum burada teşekkür ediyorum sibelcim :)

aynen canım bizde kışın hiç domates almayız eve benimde görümcemin eşi yetiştiriyor böle hobi olarak seviyor adam bahçeyle uğraşmayıı yazın o yüzden bol bol sebze tüketebiliyoruz bahçeden domates o kadar bol oluyokii ziyan etmek istemiyoruz bizde tüketemediğim domatesleri rendeliyip kaynatıyorum domates suyu yapıyorum bu şekilde yemekelrin içinde kızartmaların üzerine sos olarak kullanıyorum güzel oluyorr

sen nie son adetinin ertesi haftayı baz alıyorsun canım. Döllenen yumurta senin adetinin ilk günü oluşmaya başladığı için 40 haftanın ilk günü son adetinin ilk günü oluyo. Eğer düzenli adet görüyorsan şu an 5 hafta 1 günlük.

dedim ya kayınvalidemlerin bahçesi var hiç birşey atmadan yetiştiriyolar eve geitiriyoruz dolaba koyuyoruz bozulmuyo hiç en basiti ve dolabı açar açmaz domates koyuyo resmen o kadar kokusu oluyo yani

bizimde annemlerin bahçede de yetişiyor çok olmasa da yetiyor bize onları kış için kavanozluyoruz küp küp kesip kaynatıp ama pazardan marketten yazın da alsam tadını beğenmiyorum hiç ancak kendimiz yetiştirince seviyorum

ay senin mercimekyusunu yirim beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnn içini ferah tut kıs öle çok hesap kitap işine girme bişeycik olmaz evelallah

ben yemeğe çıkıyorum öğleden sonra görüşürüz herkeslere afiyet olsunnn

acaba sen 12ocak adet öncesi hamile kaldın da acaba 12ocakta falan üzerine mi gördün öyle olabilme sanşı var mı bilgisi olan arkadaşlarda bilgi versin bende çok merak ettim nasıl öle çıkar kan tahlilinde

acaba sen 12ocak adet öncesi hamile kaldın da acaba 12ocakta falan üzerine mi gördün öyle olabilme sanşı var mı bilgisi olan arkadaşlarda bilgi versin bende çok merak ettim nasıl öle çıkar kan tahlilinde

valla bende ya üstüne gördüm gibime geliyo bazende acaba ikiz falansa bu kadr fazla çıkarmı diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…