milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

hayırlı cumalar kızlar Allah tüm dileklerinizi hakkınızda hayırlı kılarak nasip etsin inşallah

2side erkek olursa birini sana veririm :) benim hep istediğim bişey aslında ikiz ama 1 kız 1 erkek öyle süper olur rabbim hayırlısını versin inşallah

ahh annemm olsunda kimselere vermeye kıyamazsınnn

:120::120::120::120::120::120::120::120::120:

muhabbetinizi sevsinler

hayırlı cumalar kızlar Allah tüm dileklerinizi hakkınızda hayırlı kılarak nasip etsin inşallah

sağoll canımm aminn cümlemizinn inşallahh

birazdan çıkacağım kızlar hava çok soğuk sanırım burada acayip esiyor gibi görünüyor :):)

bu arada beklemede07 canım nasılsın nasıl gidiyor hamişilik....bebişin cinsiyeti belli olmuş muydu senin??

çektirdiğim dişler yüzünden bu ay bende bişi beklemiyorum:2:
sennde ne güzel yeni banyon olacak o zman ya tertemiz miss gibi olur
bakalım neşeden ne haberler gelicek bu ay

üzmeyelim kendimizi mart ayında koca göbek oluruz belki evet yarın banyoya fayans döşenecek miss gibi olcak allah daha güzellerini size versin
neşe bari hamiş kalsa

herkese günaydın tatlı cadılar beni özlediniz dimi ya ben özlenmicek kadınmıyım bi kere kim her sabah öpücük konduruyo nanaklarınıza dimi ama

inşallah neşecim sıra sendedir sagol canım yarın fayans döşencek işte öteki gündolgu yapılcak bu arada seni çok özledim muck

hayırlısı bebişim inşallah bizde seni özledik haftaya daha çok görüşürcez

günaydın canlarrr :):) ben bugün erkenciyim kayınvalidemi yolcu ettim :):):):) şimdi de temizlik zamanı :):) öpüyorum hepinizi :):)

günaydın fıstıkkkk hadi gözün aydın allah kavuştursun (???)

çok yorma kendini

Günaydın fıstıklar

günaydın canımm nasılsın

eee kimselerr uğramamışş bugünn:26: kızlar benim mesaii biterr kendinize çokk iyi bakın iyii istirahatlerr pazartesii görüşmekk üzere

ben şu anda işteyim loboratuvar malzemelerini saf suyu yatırdım mışıl mışıl temizleniyorlar eeeeeeeeeeeeeeeee pazartesi görüşürüz artık sizleri özledim

sselam kızlar nasılsınız? iki hamiş gördüm çok sevindim . Allah sağlıkla kavuştursun inşallah. darısı sizlerin başına kızlar. umarım herkes hayırlı zmaanda alır güzel haberlerini.
biz hala yerleşemedik. perşembe günü koltukları getireceklermiş. inşallah aksama olmaz. çok yorulduk valla koşturmacadan. kendinize çok iyi bakın, görüşmek üzere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…