hayırlı cumalar kızlar Allah tüm dileklerinizi hakkınızda hayırlı kılarak nasip etsin inşallah
:120::120::120::120::120::120::120::120::120:
muhabbetinizi sevsinler
hayırlı cumalar kızlar Allah tüm dileklerinizi hakkınızda hayırlı kılarak nasip etsin inşallah
2side erkek olursa birini sana veririm :) benim hep istediğim bişey aslında ikiz ama 1 kız 1 erkek öyle süper olur rabbim hayırlısını versin inşallah
:120::120::120::120::120::120::120::120::120:
muhabbetinizi sevsinler
amin canım benim :):) seninde cuman hayırlı olsun :):)
amin cnm inşallah seninkini de kabul eder cümleyle beraber
ahh annemm olsunda kimselere vermeye kıyamazsınnn
sağoll canımm aminn cümlemizinn inşallahh
bendensin canım mart ayını bekleriz bizde napalım :)
tamam canım yalnız olmadıgımı bilmek beni mutlu etti mart ayında inşallah koca göbek oluruz
son gün artık bugün pazaretsi bekliyoruz artık seni kuzucummmm
gelde biraz muhabbet edelim artık
çektirdiğim dişler yüzünden bu ay bende bişi beklemiyorum:2:
sennde ne güzel yeni banyon olacak o zman ya tertemiz miss gibi olur
bakalım neşeden ne haberler gelicek bu ay
hadi sana iyi uykular bekliyoruz pazartesi seni
hiç sorma başağım hemde ne tembeliz
hadi bakalım canım inşallah sırada ben varımdır
banyon da hayırlı olsun moral olur eve yeni bişey yaptırmak temiz temiz ne güzel
inşallah neşecim sıra sendedir sagol canım yarın fayans döşencek işte öteki gündolgu yapılcak bu arada seni çok özledim muck
bendensin canım mart ayını bekleriz bizde napalım :)
tamam canım yalnız olmadıgımı bilmek beni mutlu etti mart ayında inşallah koca göbek oluruz
inşallahh nasipp şekerimm
günaydın canlarrr :):) ben bugün erkenciyim kayınvalidemi yolcu ettim :):):):) şimdi de temizlik zamanı :):) öpüyorum hepinizi :):)
günaydınn ışılcımm hadii gözümüzz aydın o zamandikkat et fazla yorma kendinii bizde senii öpüyoruzz
Günaydın fıstıklar
günaydınn canımm nasılsın ?bembeyaz bi sabaha daha uyandık bütün gece kar yağmış heryer bembeyazz
inşallah neşecim sıra sendedir sagol canım yarın fayans döşencek işte öteki gündolgu yapılcak bu arada seni çok özledim muck
günaydın canlarrr :):) ben bugün erkenciyim kayınvalidemi yolcu ettim :):):):) şimdi de temizlik zamanı :):) öpüyorum hepinizi :):)
Günaydın fıstıklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?