milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

vanillia hoşgeldin tatlım , alıştım canım ben pazarları bile yatamıyorum , guguklu saat gibi 7.30 da uyanıyorum

vanillia hoşgeldin tatlım , alıştım canım ben pazarları bile yatamıyorum , guguklu saat gibi 7.30 da uyanıyorum

pazar günleri nedense banada öyle oluyor akşam yatarken yarın öğlene kadar uyuyacam dinlenicem diyorum saati 9 zor yapıyorum hafta içide kalkarken ay bi yarım saat daha uyusam yetecek diyorum

merheba kızlar..İyi haftalar diliyorum hepinize...
ben inanılmaz kötüyüm. 3 gündür bulantı, kusma, baş ağrısı dayanılmaz....
bugün işe geldim.yine fenayım hiç birşey yapamayacağım

canım geçmiş olsun biliyosun ki bunlar normal şeyler bir ay sonra bişeyin kalmaz bitanem az sabır bebişimize değer dimi

AAAAA kahvaltısız olurmu hemde gebelik düşünüyorken mutlaka yapman lazım , şimdiden dikkat etmen lazım hatta folik asit bile gebelikten 3 ay önce kullanılmaya başlanıyo

off çok zor hiç kahvaltı alışkanlığım yok benim yavaş yavaş zorla yedirmeye çalışıyorum kendime ama bulantı yapıyor farkındayım yanlış yapıyorum ama yavaş yavaş alışçaz

canım süper bi haftasonu geçirdim cumartesi öğleden sonra full uyudum

pazar günü de ıstranca dağlarına gittik yürüyüşe...

inanılmaz kar vardı annem babam eşim ben kartopu oynadık...

kıyıköy sahile indik sahilde gezdik hem dağ havası hem deniz havası aldık...

midye kabukları topladım güzel şekilli taşlar topladım evde süs yaptım onlarla...

dönüşte de güzel bi mekanda akşam yemeği yedik okadar iyi geldiki anlatamam

kızlar ben rapor aldım eve geldim.. biraz kırgınlık vardı üzerimde üç gün istirahatı uygun gördü hem koçiş hem de doktor :):):)

ohhh süper bu haftayı da dinlenerek geçir kuzum ama kendine dikkat et mazallah hastalık filan istemiyoruz

Eşimde öyleydi evlenmeden önce ama şimdi benden önce acıkıyo :)) hep merak ederim bir insanın iştahı nasıl olmaz die. Hayatım boyunca hep iştahlıydım , bu yüzdende hep kilolarla uğraşmak zorunda kaldım zaten :)) hamile kaldım yine bulantı yok. Bişeylerle uğraşmasam sürekli yeme halindeyim nolucak benim sonum bilmem :44:

ben çalışan bir anne ve babanın çocuğu olarak büyüdüm...

evde kardeşimle yalnızdık hep...

sabah bizi hazırlayıp kahvalttı ettirip okula yollayan biri olamadı...

bir çocuk zaten küçükken ne kadar iştahlı olur :44:

annem işe gitmeden hazırlardı ama uyumak daha tatlıydı yemeden giderdik...

annemin içinde büyük bir yaradır bu durum...hala söyler...

o zamandan kaldı bu alışkanlık bende...kahvaltı edemiyorum...

alışmaya çalışıyorum yavaş yavaş...

Sağol cnm.aynen cnm sakın kötü düşünme. herşey yolundadır inşallah. bol bol dua et. benim de dualrım seninle. Rabbim yüzünü güldürsün inşallah anlayabiliyorum korkularının ve endişelerinin olması çok doğal. Bebişin sapasağlam seninledir inşallah

günaydınn canımm benim keşke hiç çıkmasaydınn evden dinlenseydinn hafta sonu yordunmu kendini yoksa :18:

canım bir iki günlük bişey olduğunu bilsem izin alırım falan ama önümüzdeki bir kaç hafta böyleyim anladığım kadarıyla. hangi bir gün izin alayım ki hafta sonu bırak kendimi yormayı kafamı bile kaldıramadım.migrenim ve bulantılarımi kusmalrım ayağa kaldırmadı beni hiç

kızlar ben rapor aldım eve geldim.. biraz kırgınlık vardı üzerimde üç gün istirahatı uygun gördü hem koçiş hem de doktor :):):)
bizim yerimize de dinlenin

kızlarr ne varr ne yokk bakalım uğrayamıyorumm yoğun ve çok başım ağrıyorrr

neşecimm bendensin sende keyifli bi pazar geçirmişsin ne güzell çalışmak içinn müthiş bi motive pazar gününüü dolu doluu geçirmek

ışılll canımm yatt dinlen bizim yerimizede yorma kendiniii bebiişimize ve kendine çook iyi bakk

ahh ayçacımm Allahtan geçicii bi dönem bu bulantılar kusmalar yoksa 9 ayy perişan oluruzz be sen iş dışında hiçbişeyy yapma uzat ayaklarınıı yatt mideni bastırıcak şeylerr ye hiç yememezlikk yapma sakınn

valla cnm zaten öyle yapıyorum. çok yoğunum ama resmen uzanarak çalışıyorum.midemi bastıracak şeyler de yiyorum çok sağol
öğledn sonra biraz daha iyiydim zaten
9 ay kusanları da tanıyorum ben ya:26: umarım onlardan olmam
sn de eve git dinlen. bilirim baş ağrısının ne demek olduğunu

ayy sorma canım ya benimde çevremde varr insan sonunuu düşününce her türlü zorluğa katlanıyor ama çalışırken bu bulantılarr ağrılarla baş etmekte hiç kolay olmasa gerekk Rabbim yardımcınızz olsun hepinizinn çıkıyorum şimdii canımm bende gidicem bi güzel dinlenicem dünde bütün gün dışardaydık gezdikk tozdukk dinlenemedim yatıp uyumaya ihtiyacım varr yarınn görüşmek üzere kendine ii bakk

kızlarr herkese iyi akşamlar kendinize ii bakın görüşmek üzeree

Anlıyorum canım , ama beyninde edemiyorum die şartlandırma , onu sil. Sabah uyandım, bütün gece acıktım die düşün :)) belki faydası olur. Zaten bütün gece besinsiz kalıyorsun, birde kahvaltı etmezsen ileride sağlık sorunlarıyla karşılaşabilirsin. En azından 1 bardak sütle başla , yavaş yavaş bişeyler eklersin. Öle öle alışırsın

kızlar gecenin bi yarısı mesaj atıyorum anlaşılan kimse kazımıyo her zaman görüşemiyoruz o yüzden çabuk unutulduk galiba bu arada ilgilenenlere söyliyim ben şu an 16:00/00:00 çalışıyorum hoşçakalınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…