vanillia hoşgeldin tatlım , alıştım canım ben pazarları bile yatamıyorum , guguklu saat gibi 7.30 da uyanıyorum
merheba kızlar..İyi haftalar diliyorum hepinize...
ben inanılmaz kötüyüm. 3 gündür bulantı, kusma, baş ağrısı dayanılmaz....
bugün işe geldim.yine fenayım hiç birşey yapamayacağım
AAAAA kahvaltısız olurmu hemde gebelik düşünüyorken mutlaka yapman lazım , şimdiden dikkat etmen lazım hatta folik asit bile gebelikten 3 ay önce kullanılmaya başlanıyo
günaydınnnnnnnn kuzucan nasılsınn nasıl geçti haftasonuu
herkesee günaydınn hayırlıı haftalarr harikaa bi haftasonu geçirdim müthiş keyifliyimmbugün ilk cemre havaya düşüyor havalarda yavaş yavaş ısınmaya başlarr artıkkk
kızlar ben rapor aldım eve geldim.. biraz kırgınlık vardı üzerimde üç gün istirahatı uygun gördü hem koçiş hem de doktor :):):)
kızlar ben rapor aldım eve geldim.. biraz kırgınlık vardı üzerimde üç gün istirahatı uygun gördü hem koçiş hem de doktor :):):)
Eşimde öyleydi evlenmeden önce ama şimdi benden önce acıkıyo :)) hep merak ederim bir insanın iştahı nasıl olmaz die. Hayatım boyunca hep iştahlıydım , bu yüzdende hep kilolarla uğraşmak zorunda kaldım zaten :)) hamile kaldım yine bulantı yok. Bişeylerle uğraşmasam sürekli yeme halindeyimnolucak benim sonum bilmem :44:
Merhaba canım , geçmiş olsun tatlım , bende ne bulantı ne kusma hiçbişey yok yanlız karnımda kasığımda adet sancısı gibi bişey devam ediyor hala , ağrı desem ağrı değil, sancı desem sancı değil , kötü düşünmemeye çalışıyorum ama canım sıkılıyo ister istemez. Artık doktorda belli olacak . İlk bebeğimin kalbi durduğu için ikincidede yine olumsuz bişeyle karşılaşırsam naparım bilmiyorum
günaydınn canımm benim keşke hiç çıkmasaydınn evden dinlenseydinn hafta sonu yordunmu kendini yoksa :18:
bizim yerimize de dinleninkızlar ben rapor aldım eve geldim.. biraz kırgınlık vardı üzerimde üç gün istirahatı uygun gördü hem koçiş hem de doktor :):):)
canım geçmiş olsun biliyosun ki bunlar normal şeyler bir ay sonra bişeyin kalmaz bitanem az sabır bebişimize değer dimi:
ayy canım benm yaaa
kızlarr ne varr ne yokk bakalım uğrayamıyorummyoğun ve çok başım ağrıyorrr
neşecimm bendensin sende keyifli bi pazar geçirmişsin ne güzell çalışmak içinn müthiş bi motive pazar gününüü dolu doluu geçirmek
ışılll canımm yatt dinlen bizim yerimizede yorma kendiniii bebiişimize ve kendine çook iyi bakk
ahh ayçacımm Allahtan geçicii bi dönem bu bulantılar kusmalar yoksa 9 ayy perişan oluruzz besen iş dışında hiçbişeyy yapma uzat ayaklarınıı yatt mideni bastırıcak şeylerr ye hiç yememezlikk yapma sakınn
valla cnm zaten öyle yapıyorum. çok yoğunum ama resmen uzanarak çalışıyorum.midemi bastıracak şeyler de yiyorum çok sağol
öğledn sonra biraz daha iyiydim zaten
9 ay kusanları da tanıyorum ben ya:26: umarım onlardan olmam
sn de eve git dinlen. bilirim baş ağrısının ne demek olduğunu
ben çalışan bir anne ve babanın çocuğu olarak büyüdüm...
evde kardeşimle yalnızdık hep...
sabah bizi hazırlayıp kahvalttı ettirip okula yollayan biri olamadı...
bir çocuk zaten küçükken ne kadar iştahlı olur :44:
annem işe gitmeden hazırlardı ama uyumak daha tatlıydı yemeden giderdik...
annemin içinde büyük bir yaradır bu durum...hala söyler...
o zamandan kaldı bu alışkanlık bende...kahvaltı edemiyorum...
alışmaya çalışıyorum yavaş yavaş...
kız nannen senin günün geçti mii regl oldunmu 18 şubat görünüyo günün:26:
ya şekerim benim batım değişti 13 şubat oldu bu ay erken oldu nedense benim bu aralar değişti ama çalışmaya başladık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?