Günaydın fıstıklar , yine en erkenci benim galiba
günaydın canım bende burlardayım ya
nasıl geçti haftasonun ?
bnemde demiştim ya kayınvalidemelr geldi cumartesi yemek temizlikle geçti akşam geldi onlarda
pazar günüde keyifliydi gezdik dolaştık
ama havalar çok soğuk işte bi bahar gelse
günaydın canlar...haftanız güzel olsunnnn...
kayınvalideni uğurlarken havaalanına gittin mi canım ???
sselam kızlar nasılsınız? iki hamiş gördüm çok sevindim. Allah sağlıkla kavuştursun inşallah. darısı sizlerin başına kızlar. umarım herkes hayırlı zmaanda alır güzel haberlerini.
biz hala yerleşemedik. perşembe günü koltukları getireceklermiş. inşallah aksama olmaz. çok yorulduk valla koşturmacadan. kendinize çok iyi bakın, görüşmek üzere.
günaydın kızlaaaaaaaaaaaar herkese mutlu huzurlu ve gönlünden geçenin hakkında hayırlı olarak gerçekleşmesi dileklerimle
yok canım benim gitmedim evden uğurladım dedim ne olur ne olmaz soğukta dışarda beklerim falan.. amannn her geloiğinde uğurladımda ne oldu dedim kendi kendime :):)
ayşecim yeni yeni hamişlerimiz varr eveetttt çok sevinçliyizzz mutluyuzz...
seni de daha çok bekliyorum inşallah en kısa sürede biter koşturmacanız dikkat et kendine önemli günlerdesin yorma sakın bünyeni
günaydınn bebiş uyutmuyo galiba erkenden uyanıyosun
günaydın ablacımm güzel dileklerin için çok teşekkürlerr umarımm güzel bir hafta olurrr hepimiz için
günaydın fıstığımmm senin de haftan güzel olsunn naptın haftasonu umarım çok yormamışsınıdır kendini temizlik yapçam diyodunn
Günaydın. Yok tatlım ben hep bu saatte kalkıyorum zaten. 11.30 gibi yatıp 7.30 da kalkıyorum fix hergün. Kahvaltı yaptırmadan göndermem eşimi ama bugünlerde gündüz ara ara uykum geliyo bazen.
merheba kızlar..İyi haftalar diliyorum hepinize...
ben inanılmaz kötüyüm. 3 gündür bulantı, kusma, baş ağrısı dayanılmaz....
bugün işe geldim.yine fenayım hiç birşey yapamayacağım
valla bravoo canım ben eşime kahvaltı ettirmekten geçtim kendim kahvaltı edebilsem çok iyi olucak
günaydın kızlaaaaaaaaaaaar herkese mutlu huzurlu ve gönlünden geçenin hakkında hayırlı olarak gerçekleşmesi dileklerimle
herkeseee kocaman kocaman günaydınlar mutlu bir hafta olsunn inşallahhhh
merheba kızlar..İyi haftalar diliyorum hepinize...
ben inanılmaz kötüyüm. 3 gündür bulantı, kusma, baş ağrısı dayanılmaz....
bugün işe geldim.yine fenayım hiç birşey yapamayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?