milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

günaydın kızlaaaaaaaaaaaar herkese mutlu huzurlu ve gönlünden geçenin hakkında hayırlı olarak gerçekleşmesi dileklerimle

bnemde demiştim ya kayınvalidemelr geldi cumartesi yemek temizlikle geçti akşam geldi onlarda
pazar günüde keyifliydi gezdik dolaştık
ama havalar çok soğuk işte bi bahar gelse

bnemde demiştim ya kayınvalidemelr geldi cumartesi yemek temizlikle geçti akşam geldi onlarda
pazar günüde keyifliydi gezdik dolaştık
ama havalar çok soğuk işte bi bahar gelse

Evet yaa lahana gibi kay kat giyinmekten bıktım , neyseki az kaldı bahara

ayşecim yeni yeni hamişlerimiz varr eveetttt çok sevinçliyizzz mutluyuzz...

seni de daha çok bekliyorum inşallah en kısa sürede biter koşturmacanız dikkat et kendine önemli günlerdesin yorma sakın bünyeni

Günaydın fıstıklar , yine en erkenci benim galiba

günaydınn bebiş uyutmuyo galiba erkenden uyanıyosun

günaydın kızlaaaaaaaaaaaar herkese mutlu huzurlu ve gönlünden geçenin hakkında hayırlı olarak gerçekleşmesi dileklerimle

günaydın ablacımm güzel dileklerin için çok teşekkürlerr umarımm güzel bir hafta olurrr hepimiz için

günaydın canlar...haftanız güzel olsunnnn...

günaydın fıstığımmm senin de haftan güzel olsunn naptın haftasonu umarım çok yormamışsınıdır kendini temizlik yapçam diyodunn

herkeseee kocaman kocaman günaydınlar mutlu bir hafta olsunn inşallahhhh

kız nannen senin günün geçti mii regl oldunmu 18 şubat görünüyo günün:26:

Günaydın. Yok tatlım ben hep bu saatte kalkıyorum zaten. 11.30 gibi yatıp 7.30 da kalkıyorum fix hergün. Kahvaltı yaptırmadan göndermem eşimi ama bugünlerde gündüz ara ara uykum geliyo bazen.

Günaydın. Yok tatlım ben hep bu saatte kalkıyorum zaten. 11.30 gibi yatıp 7.30 da kalkıyorum fix hergün. Kahvaltı yaptırmadan göndermem eşimi ama bugünlerde gündüz ara ara uykum geliyo bazen.

valla bravoo canım ben eşime kahvaltı ettirmekten geçtim kendim kahvaltı edebilsem çok iyi olucak

merheba kızlar..İyi haftalar diliyorum hepinize...
ben inanılmaz kötüyüm. 3 gündür bulantı, kusma, baş ağrısı dayanılmaz....
bugün işe geldim.yine fenayım hiç birşey yapamayacağım

Merhaba canım , geçmiş olsun tatlım , bende ne bulantı ne kusma hiçbişey yok yanlız karnımda kasığımda adet sancısı gibi bişey devam ediyor hala , ağrı desem ağrı değil, sancı desem sancı değil , kötü düşünmemeye çalışıyorum ama canım sıkılıyo ister istemez. Artık doktorda belli olacak . İlk bebeğimin kalbi durduğu için ikincidede yine olumsuz bişeyle karşılaşırsam naparım bilmiyorum

valla bravoo canım ben eşime kahvaltı ettirmekten geçtim kendim kahvaltı edebilsem çok iyi olucak

AAAAA kahvaltısız olurmu hemde gebelik düşünüyorken mutlaka yapman lazım , şimdiden dikkat etmen lazım hatta folik asit bile gebelikten 3 ay önce kullanılmaya başlanıyo

Günaydın fıstıklar , yine en erkenci benim galiba

günaydınn canımm evet erkencisinn ne mutlu sana evde olsam hiç bi kuvvet beni yataktan çıkaramaz bu havada

günaydınn canımm güzell dileklerinn için çoook teşekkür ediyorum aminn inşallah

günaydın canlar...haftanız güzel olsunnnn...

günaydınn canım nasıll geçtii haftasonuu bakalımm

herkeseee kocaman kocaman günaydınlar mutlu bir hafta olsunn inşallahhhh

günaydınnnnnnnn kuzucan nasılsınn nasıl geçti haftasonuu

günaydınn canımm benim keşke hiç çıkmasaydınn evden dinlenseydinn hafta sonu yordunmu kendini yoksa :18:

herkesee günaydınn hayırlıı haftalarr harikaa bi haftasonu geçirdim müthiş keyifliyimm bugün ilk cemre havaya düşüyor havalarda yavaş yavaş ısınmaya başlarr artıkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…