Rabbim tez zamanda sana da nasip etsin cnm
ne alemde çalışmalar?? neler yaptın bu ay??
artık bu ay ya sen yaben güzel habeleri burdan verelim hayırlısı Allahtan
kızlar gecenin bi yarısı mesaj atıyorum anlaşılan kimse kazımıyo her zaman görüşemiyoruz o yüzden çabuk unutulduk galiba bu arada ilgilenenlere söyliyim ben şu an 16:00/00:00 çalışıyorum hoşçakalınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
unutanlara küstüm onlara öpücük felan yok artık
Günaydınler ve adayları , öptüm hepinizi
saol canım sanada günaydın geç kaldın bugün
haberlere dalmışım canım yaaa, gerçi insanın sinirlerini bozuyo seyretmemek lazım
24 haftalık doğmuş bebiş 500 gr. kalp ameliyatı yaptılar , ayyy minnacık , yazık yaa Allah şifasını versin inşallah
kızlar gecenin bi yarısı mesaj atıyorum anlaşılan kimse kazımıyo her zaman görüşemiyoruz o yüzden çabuk unutulduk galiba bu arada ilgilenenlere söyliyim ben şu an 16:00/00:00 çalışıyorum hoşçakalınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
unutanlara küstüm onlara öpücük felan yok artık
kızlaar günaydınlarr olsun hepimize güneş kendini gösterdiii artıkk şükürr
unutulmadınn canımm
günaydınn canımm
kızlaar günaydınlarr olsun hepimize güneş kendini gösterdiii artıkk şükürr
kız niye unutalım gelmiyosun ki pazartesi gelcem dedin yoksun
günaydın canım nasılsın bugün yarın kontrolün var dimi büyük gün saat kaçta gideceksin
günaydın melekçim nasılsın tatlım burda da güzel bir güneş var ilk cemre dün düştü artık ısınırız yavaş yavaş
kız niye unutalım gelmiyosun ki pazartesi gelcem dedin yoksun
günaydın canım nasılsın bugün yarın kontrolün var dimi büyük gün saat kaçta gideceksin
günaydın melekçim nasılsın tatlım burda da güzel bir güneş var ilk cemre dün düştü artık ısınırız yavaş yavaş
Evet canım yarın sabah 9 da aç gidicem tahliller içinöffff yarın olsada bitse bi an önce[/QUOT
rahat olmaya bak canım sen sııntı yapma kendine
Günaydın canım. Evet bahar geliyo yavaştan artık, enerjimiz yükselicek
kız sen hep beni yok sayıyorsun yaa
günaydınn canımcımm çok şükürr iyiyimm senn nasılsınn evet dün havaya düştü 15 günn sonra gelirr bahar havalarıı artıkkkk
hemde nasıll yükselicekkk artıkk günlerde uzadıı evdede koşturmaca iş yapmiicazz
canımm aşkk olsunnnnn okuyabildiklerimmi direk alıyorumm arada kaçırdıklarım olabiliyorr bazennn öyle düşünmee sakınn sırff size günaydınn demek için işlerimi erteliyorumm bazenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?