milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

havva nasılsın?
unutulur musun cnm hiç? hrkes çok yoğun çalışıyor.kimse doğru düzgün giremiyor bile

unutmadık canım seni yaa
pazartesi burda olursun die bekledim ama yoktun hep pazartesi burdayım dedin kız
gelecek hafta normale döneek mi peki
banyon ne durumda bitti mi işleri ?

24 haftalık doğmuş bebiş 500 gr. kalp ameliyatı yaptılar , ayyy minnacık , yazık yaa Allah şifasını versin inşallah

24 haftalık doğmuş bebiş 500 gr. kalp ameliyatı yaptılar , ayyy minnacık , yazık yaa Allah şifasını versin inşallah

bi de böyle şeyler var dimi
bu sitedede çok görüyorum ya hastalık haberleri filan bakmıyorum artık hiç
çok sağlıklı mı bilmiyorum ama hep benmde mi böyle olucak acaba die düşünmekten kendimi alamıyorum
çok etkileniyorum

unutulmadınn canımm

Günaydın ler ve adayları , öptüm hepinizi

günaydınn canımm

kızlaar günaydınlarr olsun hepimize güneş kendini gösterdiii artıkk şükürr

unutanlara küstüm onlara öpücük felan yok artık

kız niye unutalım gelmiyosun ki pazartesi gelcem dedin yoksun

Günaydın ler ve adayları , öptüm hepinizi

günaydın canım nasılsın bugün yarın kontrolün var dimi büyük gün saat kaçta gideceksin

kızlaar günaydınlarr olsun hepimize güneş kendini gösterdiii artıkk şükürr

günaydın melekçim nasılsın tatlım burda da güzel bir güneş var ilk cemre dün düştü artık ısınırız yavaş yavaş

kız sen hep beni yok sayıyorsun yaa

Evet canım yarın sabah 9 da aç gidicem tahliller için öffff yarın olsada bitse bi an önce

günaydın melekçim nasılsın tatlım burda da güzel bir güneş var ilk cemre dün düştü artık ısınırız yavaş yavaş

günaydınn canımcımm çok şükürr iyiyimm senn nasılsınn evet dün havaya düştü 15 günn sonra gelirr bahar havalarıı artıkkkk

Günaydın canım. Evet bahar geliyo yavaştan artık, enerjimiz yükselicek

hemde nasıll yükselicekkk artıkk günlerde uzadıı evdede koşturmaca iş yapmiicazz

kız sen hep beni yok sayıyorsun yaa

canımm aşkk olsunnnnn okuyabildiklerimmi direk alıyorumm arada kaçırdıklarım olabiliyorr bazennn öyle düşünmee sakınn sırff size günaydınn demek için işlerimi erteliyorumm bazenn

valla sırf bu muhabbet bile enerji verdi bana yaa
artık sıcak havalara ihtiyaımız varrrr
yaz tabi arada bize yaa ihmal etme bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…