kız biz ilk kez yaptık valla çok heyecan yaptımm
Neşe sende benim gibisin valla benımde akıntım ınanılmaz coktu gel dedım benım kocaya :)) bişiler yaşamak lazım
BU ARADA HERKESE GÜNAYDINNNNN
hadi bakalım canım benım aynı zamanda çokkk güzell haberler veririz ınsssssssssss :)
Ben adetliyken kloemene başlıyordum yumurta gelişsin diye aynı anda ballı karışımıda yiyordum sabah akşam bir kaşık yumurtlama günlerinde bırakıyordum.Diğer ay yine aynı şekilde ama bir kaç ay kullandım ben sonra sıkıldım tadı kötü gelmeye başladı bıraktım.Soğan suyununda çok faydalı olduğunu duyuyorum okuyorum ama tadı çok kötü denemeye kalktım ama olmadı
Ben şuan tavşancıl otu tentürü kullanıyorum belki kkda denk gelmişsindir bir topikte kullananlar var.Ama ilacı temin etmek zor bana bir arkadaş getirtmişti romanyada satılıyor.
selam topiğinize yeni katıldım. 1o ay kadar oldu deniyorum. kist var ve endo olma ihtimali var. bahsettiğin ilacı duymuştum ancak adını bulamıyorum nette. Romanyada bir arkadaşım var. ona aldırabilirim. rica etsem ilacın adını söylermisin.?? sağol şimdiden
Hoşgeldin.Amin.Eşine geçmiş olsun.Varikosel ameliyatı sonrası doğal yoldan gebe kalma ihtimali olduğu için beklemenizi önermiştir dr.İnşallah rabbim en kısa sürede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder hepimize...
Canım hg aramıza ve çok geçmişler olsun RABBİM yardımcınız olsun herşeyde bır hayır vardır dıye dusununn skmayın canınızı
kız biz ilk kez yaptık valla çok heyecan yaptımm
Neşe sende benim gibisin valla benımde akıntım ınanılmaz coktu gel dedım benım kocaya :)) bişiler yaşamak lazım
BU ARADA HERKESE GÜNAYDINNNNN
valla bende çekiştirdim adamı bu günü kaçırmamak lazımdı seninle batımız da aynı adet tarihlerimizde muhtemelen aynıydı bu sebeple yumurtlama günlerinin de aynı olması doğal benim adetim ve yumurtlamam pek şaşmaz çünkü düzenlidir
merhaba cnm hoğgeldin inş. en kısa zamanda hamile kalırsın hayırlısıyla RABBİM şifa versin eşine cnmıyı geceler... ben de topiğinizi yeni keşvedenlerdenim arnıza katılmak istedim.22 aylık evliyim 5ay önce eşimin azosperm oldugunu ögrendik.tüp bebk için biraz daha bekleyecegiz.çünkü bir ay önse de varikosel ameliyatı oldu eşim doktor yaşınız genç bir yıl bekleyelim dedi.Allah yardımcımız olsun.
merhaba aminn cnm kaç yıllık evlisin cnm inş. uğurlu glir yeni yılmerhaba kızlar :13:, umarım topik ve yeni yıl bize uğur getirir.
benim sorunumda açıklanamayan infertilite
ALLAH yardımcımız olsun.
Kızlar ben kendimi çok kötü hissediyorum ve gebelik başlığındaki topiklerde bulundukça kendimi çok kaptırıyorum.Her ay kendimi çok şartlandırıyorum ve adet oluncada hüsrana uğruyorum.Bu yüzden bir süre gebelik topiklerinden uzak durup kendi haline bırakmaya karar verdim.MyHos canım dilerim bol hamileli bir topik olur.Beni listeden çıkartabilirsin.Dilerim herşey gönlünüzce olur.Rabbim tüm evlat sahibi olmak isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin...
HANIM SULTANLAR benide ekleyin listeye gerçe ben aranızdaki umutsuz vakayım ama ne demişler Allah tan ümit kesilmez doktorlar olmaz dedikçe ben olcak diyorum ve gönülden inanıyorummm :) vardır bı zamanı dı mı ama adet tarıhım 3aralık yasım 22
merhaba cnm hoğgeldin inş. En kısa zamanda hamile kalırsın hayırlısıyla rabbim şifa versin eşine cnm
merhaba aminn cnm kaç yıllık evlisin cnm inş. Uğurlu glir yeni yıl
cnm neden öle düşünüyosun en zaından burda paylaştıkça insan rahatlıyo biraz lütfen kendini üzme sen girmeye çalış yinede ara ara inş. Hepimizin gönlüne göre verir rabbim
hoşbuldum canım benm; inş bu günlerde geçecek ve ben bebişime kavuşacağım buna yürekten inanıyorum.ama; sizlerin desteğine ve dualarına da çok ihtiyacım var :)
merhaba cnm hoğgeldin inş. en kısa zamanda hamile kalırsın hayırlısıyla RABBİM şifa versin eşine cnm
merhaba aminn cnm kaç yıllık evlisin cnm inş. uğurlu glir yeni yıl
cnm neden öle düşünüyosun en zaından burda paylaştıkça insan rahatlıyo biraz lütfen kendini üzme sen girmeye çalış yinede ara ara inş. hepimizin gönlüne göre verir RABBİM
Bende zeynep e katılıorum dünyada birtek ölümün çağresi yok,sadece herseyin zamanı var ve biz o zamanı bekliyoruz bana güven.Bu bi süreç bende bi dönem senin gibiydim ama geçti inancımı tazeledim:) Doktorların bana dediği bugün bi pigongo bileti al ordaki büyük ikramiyenin sana çıkma şansı neyse seninde doğal yollardan hamile kalma ihtimalin oo günden beri berbattım ama şu 2gündür iyiyim çok şükür doktorda neymiş Rabbim isterse onlar sadece b, vesile arkadaşlar brn anne olmayı bu kadar arzularken hiç sanmıyorum rabbim kucağımı boş bıraksın.Bende her ay burda adet bekleyeceğim isterse ömürboyu sürsün sabırla o günün gelmesini bekleyeceğim :) hadi şimdi aramıza dön hepimizin birbirimize ihtiyacı var...
Bende zeynep e katılıorum dünyada birtek ölümün çağresi yok,sadece herseyin zamanı var ve biz o zamanı bekliyoruz bana güven.Bu bi süreç bende bi dönem senin gibiydim ama geçti inancımı tazeledim:) Doktorların bana dediği bugün bi pigongo bileti al ordaki büyük ikramiyenin sana çıkma şansı neyse seninde doğal yollardan hamile kalma ihtimalin oo günden beri berbattım ama şu 2gündür iyiyim çok şükür doktorda neymiş Rabbim isterse onlar sadece b, vesile arkadaşlar brn anne olmayı bu kadar arzularken hiç sanmıyorum rabbim kucağımı boş bıraksın.Bende her ay burda adet bekleyeceğim isterse ömürboyu sürsün sabırla o günün gelmesini bekleyeceğim :) hadi şimdi aramıza dön hepimizin birbirimize ihtiyacı var...
neşe gözde diğer kızlar selam.Kızlar gittim doktora hormon testleride normal çıktı 6 ay daha beklicez dedi doktor normal yollardan olması için sonra suni yollara baş vuracakmısız hayırlısı artık önümüzdeki adet zamanıda gelsin sonra kocişi götürcem sperm testi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?