milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

kız biz ilk kez yaptık valla çok heyecan yaptımm

Neşe sende benim gibisin valla benımde akıntım ınanılmaz coktu gel dedım benım kocaya :)) bişiler yaşamak lazım

BU ARADA HERKESE GÜNAYDINNNNN

valla bende çekiştirdim adamı bu günü kaçırmamak lazımdı seninle batımız da aynı adet tarihlerimizde muhtemelen aynıydı bu sebeple yumurtlama günlerinin de aynı olması doğal benim adetim ve yumurtlamam pek şaşmaz çünkü düzenlidir [/QUOTE]

:116:
Hadi bakalım canım benım aynı zamanda çokkk güzell haberler veririz INSSSSSSSSSSS :)

selam topiğinize yeni katıldım. 1o ay kadar oldu deniyorum. kist var ve endo olma ihtimali var. bahsettiğin ilacı duymuştum ancak adını bulamıyorum nette. Romanyada bir arkadaşım var. ona aldırabilirim. rica etsem ilacın adını söylermisin.?? sağol şimdiden

Cnm hoşgeldın

İnş rabbim seninde göbişini doldurur tez zamanda
:116:

insallah canımm.AMİNNN diyorum Rabbim kucaklarımızı doldursun.Hosbulduk bu arada:)

Canım hg aramıza ve çok geçmişler olsun RABBİM yardımcınız olsun herşeyde bır hayır vardır dıye dusununn skmayın canınızı

Allah razı olsun tatlım bızde oyle düsününüp dualarımızı edip bekliyoruz.Umarım tez zamanda hamile oluruz benim için dua et olur mu :) haepinizin duasına ihtiyacım varrr

valla bende çekiştirdim adamı bu günü kaçırmamak lazımdı seninle batımız da aynı adet tarihlerimizde muhtemelen aynıydı bu sebeple yumurtlama günlerinin de aynı olması doğal benim adetim ve yumurtlamam pek şaşmaz çünkü düzenlidir [/QUOTE]

HANIM SULTANLAR benide ekleyin listeye gerçe ben aranızdaki umutsuz vakayım ama ne demişler Allah tan ümit kesilmez doktorlar olmaz dedikçe ben olcak diyorum ve gönülden inanıyorummm :) vardır bı zamanı dı mı ama adet tarıhım 3aralık yasım 22

HANIM SULTANLAR benide ekleyin listeye gerçe ben aranızdaki umutsuz vakayım ama ne demişler Allah tan ümit kesilmez doktorlar olmaz dedikçe ben olcak diyorum ve gönülden inanıyorummm :) vardır bı zamanı dı mı ama adet tarıhım 3aralık yasım 22[/QUOTE]

3 aralık ayyy ne guzel bakalım hadı hayırlısı burası varya göbiş kaynayacak

hoşbulduk kızlar.site gerçekten samimi umarım her konuda birbirimize yardımcı olmaya çalışırız :)
bu ay yumurta takibine başladım.yumurtam çatladı ve bende bekleyişteyim ama hiç ümidim yok. 7 yıl bekleyişten sonra bu ay fazla ümit yine kendimi kandırmak olur sanırım.

neşe gözde diğer kızlar selam.Kızlar gittim doktora hormon testleride normal çıktı 6 ay daha beklicez dedi doktor normal yollardan olması için sonra suni yollara baş vuracakmısız hayırlısı artık önümüzdeki adet zamanıda gelsin sonra kocişi götürcem sperm testi için

merhaba cnm hoğgeldin inş. en kısa zamanda hamile kalırsın hayırlısıyla RABBİM şifa versin eşine cnm
merhaba kızlar :13:, umarım topik ve yeni yıl bize uğur getirir.
benim sorunumda açıklanamayan infertilite
ALLAH yardımcımız olsun.
merhaba aminn cnm kaç yıllık evlisin cnm inş. uğurlu glir yeni yıl

cnm neden öle düşünüyosun en zaından burda paylaştıkça insan rahatlıyo biraz lütfen kendini üzme sen girmeye çalış yinede ara ara inş. hepimizin gönlüne göre verir RABBİM

3 aralık ayyy ne guzel bakalım hadı hayırlısı burası varya göbiş kaynayacak [/QUOTE]

Hadi inş.canımmm hepimizin biran önce yüzü güler inşşşşşşşşşşşşşşşş...YARABBİMMM.

hoşbuldum canım benm; inş bu günlerde geçecek ve ben bebişime kavuşacağım buna yürekten inanıyorum.ama; sizlerin desteğine ve dualarına da çok ihtiyacım var :)

hoşbuldum canım benm; inş bu günlerde geçecek ve ben bebişime kavuşacağım buna yürekten inanıyorum.ama; sizlerin desteğine ve dualarına da çok ihtiyacım var :)

inş. cnm dileğin en kısa zamanda gerçekleşir inş. benim dualarımda burdakilerin hepsi var RABBİM kabul eder inş. ne zamandır çocuk istiyosun cnm

Bende zeynep e katılıorum dünyada birtek ölümün çağresi yok,sadece herseyin zamanı var ve biz o zamanı bekliyoruz bana güven.Bu bi süreç bende bi dönem senin gibiydim ama geçti inancımı tazeledim:) Doktorların bana dediği bugün bi pigongo bileti al ordaki büyük ikramiyenin sana çıkma şansı neyse seninde doğal yollardan hamile kalma ihtimalin o o günden beri berbattım ama şu 2gündür iyiyim çok şükür doktorda neymiş Rabbim isterse onlar sadece b, vesile arkadaşlar brn anne olmayı bu kadar arzularken hiç sanmıyorum rabbim kucağımı boş bıraksın.Bende her ay burda adet bekleyeceğim isterse ömürboyu sürsün sabırla o günün gelmesini bekleyeceğim :) hadi şimdi aramıza dön hepimizin birbirimize ihtiyacı var...

cnm bence sen doktorun dediğine çok takılma ALLAH istedikten sonra olmayacak bişey yok anlatmak istersen cnm senin tam olarak sorunun ne cnm banada olumsuz bişey demiyor doktor ama 10 yıllık evliyim ben 9 yıldırda çocuğum olmuyo malesef ama ben yinede umutluyum birgün olacak diye

sana katılıyorum.lütfen arkadaşlar sabırlı olmalıyız ve kendimizi yıpratmamalıyız.biz çabalarımıza devam edicez elbet.

bende 7 yıllık evliyim ve 30 yaşındayım. geçen sene çapada tahlillerimi yaptırdım ve açıklanamayan infertilite dendi.aşılama önerildi.eşim ve ben tahlillerin yetersiz olduğunu düşündük ve aşılamadan korktuğum içinde 1 sene ara verdik.
şimdi hayrünisa hastanesinde yumurta takibine başladık.ilk muaynede 3 miyom ve polip görüldü.ve polipin yeri rahim ağzında olduğu için spreal görevi görüyormuş ve spermlerin ilerlemesine engel oluyormuş.yumurtamda normal zamanda çatladı.
şimdi adetimi bekliyorum.3.günü tekrar ultrasana giricem.polip varsa kürtajla alınacakmış.
nedense ben bu duruma sevindim ama yine işlemden korktum.
allahtan ümit kesilmez umarım gerçekten basit bir sorundur.en kısa zamanda bebişlerimize kucağımıza alma dileğiyle:)

Ayyyy senin adına nekadar mutlu oldum bilemezsin canımmmm ohh maşallah maşallah inş kocişindede bişey çıkmayacak ve bizde ozaman diyeceğiz ki demek ki bebiş yukarıda senin göbişe konmak için diğer çocuklardan zaman kalırsa göbişine konmayı bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…