HANIM SULTANLAR benide ekleyin listeye gerçe ben aranızdaki umutsuz vakayım ama ne demişler Allah tan ümit kesilmez doktorlar olmaz dedikçe ben olcak diyorum ve gönülden inanıyorummm :) vardır bı zamanı dı mı ama adet tarıhım 3aralık yasım 22
hoşbulduk kızlar.site gerçekten samimi umarım her konuda birbirimize yardımcı olmaya çalışırız :)
bu ay yumurta takibine başladım.yumurtam çatladı ve bende bekleyişteyim ama hiç ümidim yok. 7 yıl bekleyişten sonra bu ay fazla ümit yine kendimi kandırmak olur sanırım.
neşe gözde diğer kızlar selam.Kızlar gittim doktora hormon testleride normal çıktı 6 ay daha beklicez dedi doktor normal yollardan olması için sonra suni yollara baş vuracakmısız hayırlısı artık önümüzdeki adet zamanıda gelsin sonra kocişi götürcem sperm testi için
Meleklerrrrr
Anneliğin yakaşacağı kutsal varlıklarrrrrr
GÜ NAY DINNNNNNNNNN :80:
günaydın fıstığım nasılsın nasıl geçti haftasonu ben kendimi çok yorgun hissediyorum uykum vaaaaaarrrr
bende cumartesi 1e kadar çalışıyorum 1den sonra evdeydim akşama kadar temizlik yaptım
sonra yemek faslı filan annemle babamı yemeğe çağırdık geç saate kadar oturduk
pazar günü de ne hikmetse erken uyandık ilk kez
ütü yaptım bol bol eşime gömlek ütüledim
son saydığımda 15 lerdeydim 20 yi etmişimdir bizim herif gömlek ceket giyer genelde iş dolayısıyla
kazar giydiği vakitte gömleksiz giyemez amaç bana işkence olsun en nefret ettiğim iş ütüdür benim bi de rende
gerçi arada ona ütületiyorum bekarlıktan alışık neyse
ütü bittikten sonra ilk kez düğün cd mizi izledik o da gecenin bi yarısına kadar sürdü uykumu alamamışım
kafamı masaya dayasam sızıp kalıcam
günaydın kızlarrr günün benim için güzel haberi YUMURTLUYORUM galiba sol kasığımda ağrı akıntı var sabah uyanır uyanmaz test yaptım 2.çizgi silik çıktı.bu atesle yumurtlama zamanı nasıl anlasılıyo bılenınız varmı bu arada hepimize iyi hayırlı haftalar olsun inşallah
günaydın kızlariyi haftalar..
hafta sonu yoktum neler yaptınız bakalımmmmm
bugün yumurtlamadan sonra 7. günüm ve bata da son 7 :18::18:
Hadi bakalımmmm son 7 gün sayıyoruz heee olcak ınsss olcakkkkkkkkkkk :))
Banada son 11 gün :)
ay aslında saymakla da geçmiyo be canım, en iyisi unutmak
ateşim gıdım gıdım yükseliyor inşallah son dakika golü yemem
ayyyy bayagı ugraşmışssın vallahı :) aman aman
Düğün cd sini izlemekte bayagı bir hoş oluyor ama yaaa ben her izledğimde yenıden evlensekmı acaba dıye dusunuyorum saçmalık işte
ay bide ben çok heyecanlıymışımmmmm aman yarabbi yerımde duramıyorum
günaydın kızlarrr günün benim için güzel haberi YUMURTLUYORUM galiba sol kasığımda ağrı akıntı var sabah uyanır uyanmaz test yaptım 2.çizgi silik çıktı.bu atesle yumurtlama zamanı nasıl anlasılıyo bılenınız varmı bu arada hepimize iyi hayırlı haftalar olsun inşallah
günaydın kızlariyi haftalar..
hafta sonu yoktum neler yaptınız bakalımmmmm
bugün yumurtlamadan sonra 7. günüm ve bata da son 7 :18::18:
ayyy bende hala ateş ölçer alıcam da takip edicem de hep bu üşengeçliğim yüzünden kalıyorum öyle
şu ateş ölçmeyi bana bıraz anlatırmısın hayatım ne zaman başlamamız gerekiyor nasıl oluyor gıbı...
hepimize iyi haftalar canımm haftasonu yoğundu temizlik filan bilirsin yorgun ve uykusuzum
kaldı 7 günün liste başı olarak senden güzel haberler bekliyoruz
sen ayağını güzel sürü de hepimiz arkadan gelelim inşallah
canım adetinin ilk günü başlıyorsun,
her sabah uyanır uyanmaz (6-8 arası gibi) yataktan çıkmadan hemen dil altından ölçüyorsun ve her sabah aynı saatte ölçüyorsun.
ölçmeden önce gece en az 3 saat uyumuş olman lazım.
her sabah çıkan sonucu not alıyorsun, yumurtlama olacağı gün normalden düşük çıkıyor, yumurtanın çatlaması gerçekleştikten sonra da yükseliyor (0.5-1 derece arası artış). adet gününe kadar yüksek devam ediyor ve gebelik varsa adet gnü ve sonrası yüksek devam etmeye devam ediyor
ama regl olacaksan battan 1-2 gün önce, bazen de regl günü aniden düşüyor.
aynen canım ya haftasonu gözüm dönmüş gibi temizlik yaptım, hızımı alamadım bugün de devam edeyim diyordum ama acaip yorgun ve halsiz uyandım, hiç içimden gelmiyor bişey yapmak
canım inş dediğin gibi olur da ayağımı sürürüm, hepimiz yeni yıla hamile gireriz.
ama olmadı aralıkta artık napalım
aynen canım ya haftasonu gözüm dönmüş gibi temizlik yaptım, hızımı alamadım bugün de devam edeyim diyordum ama acaip yorgun ve halsiz uyandım, hiç içimden gelmiyor bişey yapmak
canım inş dediğin gibi olur da ayağımı sürürüm, hepimiz yeni yıla hamile gireriz.
ama olmadı aralıkta artık napalım
canım adetinin ilk günü başlıyorsun,
her sabah uyanır uyanmaz (6-8 arası gibi) yataktan çıkmadan hemen dil altından ölçüyorsun ve her sabah aynı saatte ölçüyorsun.
ölçmeden önce gece en az 3 saat uyumuş olman lazım.
her sabah çıkan sonucu not alıyorsun, yumurtlama olacağı gün normalden düşük çıkıyor, yumurtanın çatlaması gerçekleştikten sonra da yükseliyor (0.5-1 derece arası artış). adet gününe kadar yüksek devam ediyor ve gebelik varsa adet gnü ve sonrası yüksek devam etmeye devam ediyor
ama regl olacaksan battan 1-2 gün önce, bazen de regl günü aniden düşüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?