milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

Meleklerrrrr
Anneliğin yakaşacağı kutsal varlıklarrrrrr

GÜ NAY DINNNNNNNNNN
:80:​

hoşgeldin canım seni de listeye hemen ekliyorum bu arada BATımız aynı

hoşgeldin canım umut kaybetmek yoooookkk

çok sevindim canm senin adına hadi hayırlısı doğal yoldan olacak inşallahhh gelicek bebiş öyle hissediyorum

günaydın fıstığım nasılsın nasıl geçti haftasonu ben kendimi çok yorgun hissediyorum uykum vaaaaaarrrr

Günaydın hayatım saol cnm iyiyim çok şükür cumartesi çalıştım pazar günüde eşimin kuzenının doğum günü vardı oraya gitik bi evde oturamadım anlayacağın pazar sabahından da temızlık çamaşır yıkama ütü yapma onlarla geçti ben yorgun hissediyorum valla

Sen neler yaptın cnmm

bende cumartesi 1e kadar çalışıyorum 1den sonra evdeydim akşama kadar temizlik yaptım
sonra yemek faslı filan annemle babamı yemeğe çağırdık geç saate kadar oturduk
pazar günü de ne hikmetse erken uyandık ilk kez
ütü yaptım bol bol eşime gömlek ütüledim
son saydığımda 15 lerdeydim 20 yi etmişimdir bizim herif gömlek ceket giyer genelde iş dolayısıyla
kazar giydiği vakitte gömleksiz giyemez amaç bana işkence olsun en nefret ettiğim iş ütüdür benim bi de rende
gerçi arada ona ütületiyorum bekarlıktan alışık neyse
ütü bittikten sonra ilk kez düğün cd mizi izledik o da gecenin bi yarısına kadar sürdü uykumu alamamışım
kafamı masaya dayasam sızıp kalıcam

ayyyy bayagı ugraşmışssın vallahı :) aman aman

Düğün cd sini izlemekte bayagı bir hoş oluyor ama yaaa ben her izledğimde yenıden evlensekmı acaba dıye dusunuyorum saçmalık işte

ay bide ben çok heyecanlıymışımmmmm aman yarabbi yerımde duramıyorum

günaydın kızlarrr günün benim için güzel haberi YUMURTLUYORUM galiba sol kasığımda ağrı akıntı var sabah uyanır uyanmaz test yaptım 2.çizgi silik çıktı.bu atesle yumurtlama zamanı nasıl anlasılıyo bılenınız varmı bu arada hepimize iyi hayırlı haftalar olsun inşallah

Günaydın cnm hayırlı yumurtlamaların olsun :)) hahaha valla o konuyu ben pek bilemiyorum :S

günaydın kızlar iyi haftalar..

hafta sonu yoktum neler yaptınız bakalımmmmm

bugün yumurtlamadan sonra 7. günüm ve bata da son 7 :18::18:

Son düzenleme:

Hadi bakalımmmm son 7 gün sayıyoruz heee olcak ınsss olcakkkkkkkkkkk :))
Banada son 11 gün :)

ay aslında saymakla da geçmiyo be canım, en iyisi unutmak
ateşim gıdım gıdım yükseliyor inşallah son dakika golü yemem

ayyy bende hala ateş ölçer alıcam da takip edicem de hep bu üşengeçliğim yüzünden kalıyorum öyle
şu ateş ölçmeyi bana bıraz anlatırmısın hayatım ne zaman başlamamız gerekiyor nasıl oluyor gıbı...

biz evlendiğimizden beri ilk kez izliyoruz özellikle uzun süre izlemeyelim dedik heyecanlı olsun diye valla vedalaşma sahnelerinde ağladım tutamadım kendimi çok güzeldi sanki üstünden yıllar geçmiş gibi hissettin tuhaf bi duyguya kapıldım bende tekrar evlensek dedim çok güzelmiş o heyecanlar

günaydın canım hepimize iyi haftalar olsun inşallah çook güzel bi haber verdin bize ama malesef ateş ölçme yöntemini ben hiç bilmiyorum malum daha çalışmalara yeni başlayan biri olarak sana doğru bilgi veremeyeceğim

hepimize iyi haftalar canımm haftasonu yoğundu temizlik filan bilirsin yorgun ve uykusuzum
kaldı 7 günün liste başı olarak senden güzel haberler bekliyoruz
sen ayağını güzel sürü de hepimiz arkadan gelelim inşallah

canım adetinin ilk günü başlıyorsun,
her sabah uyanır uyanmaz (6-8 arası gibi) yataktan çıkmadan hemen dil altından ölçüyorsun ve her sabah aynı saatte ölçüyorsun.

ölçmeden önce gece en az 3 saat uyumuş olman lazım.

her sabah çıkan sonucu not alıyorsun, yumurtlama olacağı gün normalden düşük çıkıyor, yumurtanın çatlaması gerçekleştikten sonra da yükseliyor (0.5-1 derece arası artış). adet gününe kadar yüksek devam ediyor ve gebelik varsa adet gnü ve sonrası yüksek devam etmeye devam ediyor
ama regl olacaksan battan 1-2 gün önce, bazen de regl günü aniden düşüyor.

aynen canım ya haftasonu gözüm dönmüş gibi temizlik yaptım, hızımı alamadım bugün de devam edeyim diyordum ama acaip yorgun ve halsiz uyandım, hiç içimden gelmiyor bişey yapmak

canım inş dediğin gibi olur da ayağımı sürürüm, hepimiz yeni yıla hamile gireriz.
ama olmadı aralıkta artık napalım

Saol hayatım yapamadık kaçırdık bu ay inş kaçırdığımaa değer yüce rabbimmm

Sür ayağını sür cnmmm sonra bana gelsinn o sıraaa

yat dinlen evde olmanın keyfini çıkar bazen uykuya hasret kalıyorum 15 dakika fazla uyumak bile hediye gibi geliyor bana

biri ayağını sürtsün de kim olacağı farketmez canım yeterki sürtsün

ve hepimiz arkasından dökülelim koca göbekli hamişler olaraktan

bu arada detaylı bilgi için teşekkürler canım not ediyorum hemen çok işe yarayacak bi bilgi fakat özellikle marka olarak tavsiye edeceğin bi ateşölçer varmı? :26:

günaydın canım,
bence yumurtanın çatlaması önümüzdeki günlerde gerçekleşecek.
çünkü kasık ağrısı ve akıntı yumurtanın gelişimi habercisi, üstelik 2. çizgi silik diyorsun, tam olarak netleşmesi lazım ki o netleşmeden bile 24-48 saat sonra çatlama oluyor.
sen bugünden itibaren günaşırı ilişkiye dikkat et, altın günlerindesin

ateşe gelince, ben aylardır takip ediyorum ve hi yanıltmadı.
adetinin ilk gününden itibaren ölçmen lazım anlayabilmek için, az önce yazdığım gibi yumurtanın çatlayacağı gün normalden düşük çıkıyor ve çatlama gerçekleştikten sonra da birden yükseliyor. bazen yükselme yavaş da olabiliyor ama normal ısının üzerinde çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…