Ocakta doktor kontrolum var ama icimden bi ses beklemeeeeeeeeee diyo ben su anda folik asit kullanmiyorum sorun yasarmiyim hamilelik olursa?:26:
neşem neden başlamadın ki ben folbiol içiyorum zaten her yerde hamileliğe karar verdiğinizde 3 ay önceden başlayın diyo
Canim ocakta folik asite başlayıp calismayi da nisanda dusunuyoduk cunku randevumu ocak ayina aldim kendi kafama gore ilaca baslamayayim demistim ama hata etmisim sanirim bicok kisi eczaneden alip kullanmaya baslamis en iyisi ben ocak ayini bekliyeyim
İlgin için teşekkür ederim canımcnmm tahlil sonuçlarını aldınmı inş. iyiçıkmıştır
Kizlaaaaaaaaar kalbimin sesini dinledim ve bu gece ilk denememizi yaptik çok heyecanliyim payasmak istedimmmm yarinndan itibaren de folik asidi alıp kullanmaya basliycam herkese iii geceeeeeleeeerrr
Kizlaaaaaaaaar kalbimin sesini dinledim ve bu gece ilk denememizi yaptik çok heyecanliyim payasmak istedimmmm yarinndan itibaren de folik asidi alıp kullanmaya basliycam herkese iii geceeeeeleeeerrr
İlgin için teşekkür ederim canımAldım.tsh en son 4.90 dı şimdi 3.75 e düşmüş yani bu benim için iyiye işaret.
Hadi inşallah ilk denmede tutar.Bugünün bir anlam ve önemi olduğundan bugün başlamanız iyi olmuş.Yanlış okumadıysam geçmişte bugün tam evliliğinizde bir yıl bir ay bir gün geride bıraktınız dimi İnşallah hediyeniz bebiş olur
çok sevindim cnm iyi çıkmasına inş. dahada iyi olur herşey senin adına
İlgin için teşekkür ederim canımAldım.tsh en son 4.90 dı şimdi 3.75 e düşmüş yani bu benim için iyiye işaret.
Hadi inşallah ilk denmede tutar.Bugünün bir anlam ve önemi olduğundan bugün başlamanız iyi olmuş.Yanlış okumadıysam geçmişte bugün tam evliliğinizde bir yıl bir ay bir
gün geride bıraktınız dimiİnşallah hediyeniz bebiş olur
merhaba inş. cnm ALLAH gönlüne göre verir yumurtlama dönemindemisin cnm
N
Evet canim 1 yil 1ay 1 hafta 1 gün oldu ve tam yumurtlma günüm icimden bi ses nese bekleme bu gece dene dedi bebek konusunda ilk kez içimdeki sesi dinledim ins yanilmam hepimiz icin dua edicem bu gece allah isteyen herkese vetsin seninle ilgili olan gelismeye de cok sewindim coooookk
Evet canim tam 14.günüm ve acaip akintim vardi bu gun
N
Evet canim 1 yil 1ay 1 hafta 1 gün oldu ve tam yumurtlma günüm icimden bi ses nese bekleme bu gece dene dedi bebek konusunda ilk kez içimdeki sesi dinledim ins yanilmam hepimiz icin dua edicem bu gece allah isteyen herkese vetsin seninle ilgili olan gelismeye de cok sewindim coooookk
Evet canim tam 14.günüm ve acaip akintim vardi bu gun
Benimde 12. günümaynen benimde ama benim 12. günüm cnm inş. ikimizde hayırlı haberler veririz burda
aynen benimde ama benim 12. günüm cnm inş. ikimizde hayırlı haberler veririz burda
Benimde 12. günümBiz çalışmalara 14. günbaşlıcaz şuan kafamıza göre takılıyoruz 14-16-18-20-22-24-26. günler i kaçırmıcam
Insallah zeynepcimm insallah sende batıní bildir yarin seni de kendimi de listeye ekliyeyim
İnşalah işe yarar bende bir dönem kullanmıştım.Yumurtlama dönemlerinde akıntı gözle görülür derecede fazlalaşmıştı.Ben bunu bu karışımın olumlu etkisine bağladım.Bence fayda adiyor.Ama çörek otunu bir şekilde dövmek yada öğütmek gerekiyor o şekilde daha çok yarar sağlıyor.Bende bu ay bitkisel bir ilaç deniyorum.Buay araya bayram girdiği için adetim bayrama denk geldi ve yumurta takibine gidemedim.Bende bu ayı bu şekilde değerlendiriyorum inşallah faydasını görürüm ve kışın soğukta hastaneye gidip gelmekten kurtulurumhayırlısı cnm ben bu ay çörekotu bal tarçın yedim inş. işe yarar yumurtlamamda problem var
İnşalah işe yarar bende bir dönem kullanmıştım.Yumurtlama dönemlerinde akıntı gözle görülür derecede fazlalaşmıştı.Ben bunu bu karışımın olumlu etkisine bağladım.Bence fayda adiyor.Ama çörek otunu bir şekilde dövmek yada öğütmek gerekiyor o şekilde daha çok yarar sağlıyor.Bende bu ay bitkisel bir ilaç deniyorum.Buay araya bayram girdiği için adetim bayrama denk geldi ve yumurta takibine gidemedim.Bende bu ayı bu şekilde değerlendiriyorum inşallah faydasını görürüm ve kışın soğukta hastaneye gidip gelmekten kurtulurumGerçi faydasını görecek olduktan sonra kışın soğuğun önemi yok ama her gittiğimde alttan muayene ediyorlarya totom donuyor
Ben adetliyken kloemene başlıyordum yumurta gelişsin diye aynı anda ballı karışımıda yiyordum sabah akşam bir kaşık yumurtlama günlerinde bırakıyordum.Diğer ay yine aynı şekilde ama bir kaç ay kullandım ben sonra sıkıldım tadı kötü gelmeye başladı bıraktım.Soğan suyununda çok faydalı olduğunu duyuyorum okuyorum ama tadı çok kötü denemeye kalktım ama olmadıcnm sen nasıl kullanmıştın ben adetin 3. günü başladım bugün bıraktım çörekotunu çektirdim aktardan önümüzdeki ayda deneyecem aslında 3 ay denemeyi düşünüyorum tedaviye başlayana kadar sen ne kullanıyosun inş. şifasını görürsün cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?