milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

canım ben öğrendiğim gün gebelik testi yapmıştım ve nefatif çıkmıştı.. ben onların güvenirliliğine pek inanmıyorum bu yüzden.. en sağlıklısı kan testi... dört günde az uz bi zaman değil :):) kanda kesin çıkar ama yine de sen bilirsin :)

ayyy hadi inşallah yaa gözlerim açıldı brden msjını okuyunca inşallah güze haberlerinizi alırız

tamam canım biraz daha durup olmazsa kan testi yaptırıyım çok teşekkürler canım

bu arada canım benimm sen nasılsınn ?

bencede hemen bi kan testi yapardım ben olsam

kızlar günaydın hepinize iyi haftalar diliyorum hayırlı haberler olsun inşallah

doğruu sölüyorsun canım önce sağlıkk ama artıkk eminimm çevrendekii herkess tahminlerde bulunmaya başlamışlardır bile o yüzden insan düşünmeden edemiyorr .. iyiyim bende çok şükürr havalarr bozdu gene içim kararıyorr böyle havalarda caanım hiç işe gelmek istemedi yataktan zorr çıktım

günaydınn canımm sanada iyii haftalarr ..

henüz erken gibi hissediyorum tatlım bu günü atlatalım daha rahat olucam çarşamba perşembe gibi kandan test yaptırırım diyorum bu gün 31. günüm

göğüs uçlarım inanılmaz acıyor bir de su gibi akıntım var regl oldum sanıyorum bi bakıyorum çamaşırım sırılsıklam olmuş hiç böyle olmazdım hayırlısı artık bikaç gün daha bekliycez cnm

kandan test yaptırmak en garantisi canım ben idrar testlerine güvenemiyorum nedense sen yarın kandan baktır

günaydın canlar..güzel bir hafta diliyorum hepimize.... yeni güzel haberler alacağız inşallah bu hafta hissediyorummm :):)

günaydın canımm senin için de güzel bir hafta olsun inşallah umarım güzel haberler veririz

günaydın canımmmm amin inşallah

doğruu sölüyorsun canım önce sağlıkk ama artıkk eminimm çevrendekii herkess tahminlerde bulunmaya başlamışlardır bile o yüzden insan düşünmeden edemiyorr .. iyiyim bende çok şükürr havalarr bozdu gene içim kararıyorr böyle havalarda caanım hiç işe gelmek istemedi yataktan zorr çıktım

yok daha tahminde bulunacak kadar bi değişim yok ki bedenim de :):) hepi topu 600-700 gram aldım.. göbeğim desen çıkmadı denilecek kadar azıcık :):)
ama yinede içimden şu geçiyor ay böyle hissediyorum diyen çok :):)
bende hissediyorum aslında içime doğan birşeyler var ama bakalım pazartesi gününü bekliyorum :):) benim canavar dönerde gösterirse :):)

evet melek ya bende böyle kapalı havaları hiç sevmiyorum.. bugün yataktan sünerek kalktım resmen böyle zamanlarda keşke ev hanımı olsam dediğim çok oluyor...

bu arada antalyalı bir arkadaş vardı adını hatırlayamadım ama FactorB ondan bi haber var mı kızlarrr????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…