canım son durum nedir çok merakk ediyorum ..
daha gelmedi şekerim belkide stres yaptım bilmiyorum hiç böyle olmazdı:18::18::18::18::18::18:
inşallah canım benim günüm 24 şubatmış 4 gün geçti ama loboquick gebelik testi vardı evde yaptım negatif çıktı belkide stres yapıyorumdur bu arada o markanın ovülasyon testide bu at hep negatifti ne yapsam
neşecim bende regl olmadım daha 4 gün geçti belki srtes yapmışımdır netten bi test almıştım loboquick die ovülasyon döneminde bile negatif çıkmıştı 3 tane de gebelik testi vardı denedim negatif dio bugün test alcam bir kaç gün daha gelmezse tekrar yapcam bu arada benimde su gibi akıntım var
daha gelmedi şekerim belkide stres yaptım bilmiyorum hiç böyle olmazdı:18::18::18::18::18::18:
canım ben öğrendiğim gün gebelik testi yapmıştım ve nefatif çıkmıştı.. ben onların güvenirliliğine pek inanmıyorum bu yüzden.. en sağlıklısı kan testi... dört günde az uz bi zaman değil :):) kanda kesin çıkar ama yine de sen bilirsin :)
günaydın canlar..güzel bir hafta diliyorum hepimize.... yeni güzel haberler alacağız inşallah bu hafta hissediyorummm :):)
canım ben öğrendiğim gün gebelik testi yapmıştım ve nefatif çıkmıştı.. ben onların güvenirliliğine pek inanmıyorum bu yüzden.. en sağlıklısı kan testi... dört günde az uz bi zaman değil :):) kanda kesin çıkar ama yine de sen bilirsin :)
ayyy hadi inşallah yaa gözlerim açıldı brden msjını okuyunca inşallah güze haberlerinizi alırız
canımm ışıll doğruu söylüyorr bi kann testii yaptırr bugünn kafan rahat etsinn :26:
günaydın nilüfercim nasılsın
bu arada canım benimm sen nasılsınn ?
iyiyim cnm bu ay artık tam hazırım çalışmalara günüm gelsn die bekliyorum
inşallah bende gelecek ay haber veririm size
kızlar günaydın hepinize iyi haftalar diliyorum hayırlı haberler olsun inşallah
saol melekcim iyiyim valla... haftayı pazartesini ile çekiyorum.. mercimekimin cinsiyetini öğreneceğiz inşallah... öncelikle sağlık haberleriini alayım herşeyden önemlisi o ama insan yine de merak etmekten kendini alamıyor :):)
sen nasılsın canım....??
doğruu sölüyorsun canım önce sağlıkk ama artıkk eminimm çevrendekii herkess tahminlerde bulunmaya başlamışlardır bile o yüzden insan düşünmeden edemiyorr .. iyiyim bende çok şükürr havalarr bozdu gene içim kararıyorr böyle havalarda caanım hiç işe gelmek istemedi yataktan zorr çıktım
evt ya bu havalar benmde psikolojimi çok etkiliyor
aynen canım iç karartann bi günnnnnnsanada hayırlıı haftalarrrr canımm
işte nbu berbatt iç karartann havada güne güzel başlamakk içinn harikaa birr sebepp kuzummmmmmm inşallahhama akşama sende bi test yap artıkk 2 gün geçmişş oluyorr :26:
neşecim bende regl olmadım daha 4 gün geçti belki srtes yapmışımdır netten bi test almıştım loboquick die ovülasyon döneminde bile negatif çıkmıştı 3 tane de gebelik testi vardı denedim negatif dio bugün test alcam bir kaç gün daha gelmezse tekrar yapcam bu arada benimde su gibi akıntım var
günaydın canlar..güzel bir hafta diliyorum hepimize.... yeni güzel haberler alacağız inşallah bu hafta hissediyorummm :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?