neşecimm hadii hayırlısıı bakalımmm ben biraz sabırsızım sanırımmışılcımm bazılarıı daha hamileyimm haberini verdiğiiin anda tahminlerr başlarr aa kesin erkek olucakk bakk dedii dersinn falannn haa bide öğrenmek içinn bir kaç yolu daha var herkesinn bildiğii genelde eskilerr yaparr yok bıçağa oturturlarr yok başından aşağı tuzz koyarlarr ooo nelerr nelerr
henüz erken gibi hissediyorum tatlım bu günü atlatalım daha rahat olucam çarşamba perşembe gibi kandan test yaptırırım diyorum bu gün 31. günüm
göğüs uçlarım inanılmaz acıyor bir de su gibi akıntım var regl oldum sanıyorum bi bakıyorum çamaşırım sırılsıklam olmuş hiç böyle olmazdım hayırlısı artık bikaç gün daha bekliycez cnm
kandan test yaptırmak en garantisi canım ben idrar testlerine güvenemiyorum nedense sen yarın kandan baktır
tamam canım işten izin alabilirsem yaptırmayı düşünüyorum ama bir kaç gün daha bekliycem idrara bende güvenmiyorum bakalım hayırlısı
bıçağa mı oturturlar o nasıl kızzzz abooowww
bıçağa mı oturturlar o nasıl kızzzz abooowww
canım bende eşiminn akrabalarından öğrendim böyle senin gibi ağzım açık kalmıştıı nelerr varrmışş nelerr şöylekii oturduğun koltuğun altına bi tarafına makas koyuyorlar bi ttarafına bıçakk makasa oturursan kız oluyormuşş bıçağa oturursan erkekeskilere kalsa doktora ne gerekk herşeyin bir yolunu bulmuşlar maşallah hepsii hurafe daha neler varrr
kızlar hepinize selam biz cuma günü dr gittik 4,88mm çapında bir mercimekyusumuz vardı kalp atışlarını duydum dr 6+1 dedi bir sürü test istedi testler çok pahalı cuma tekrar kontrolüm var dr sizdende kızmıkık falan testler istedimi
kızlar hepinize selam biz cuma günü dr gittik 4,88mm çapında bir mercimekyusumuz vardı kalp atışlarını duydum dr 6+1 dedi bir sürü test istedi testler çok pahalı cuma tekrar kontrolüm var dr sizdende kızmıkık falan testler istedimi
ben yemeğe çıkıyorum kızlar yemekte olan herkese afiyet olsun
neşecim napıyon afiyet olsun kırmızılar geldi mi
neşecim napıyon afiyet olsun kırmızılar geldi mi
sağoll canım sanada afiyett olsunn ben yemeğimii yedimm geldimmmmmm
onun adına ben cevap vereyim daha gelmedi kırmızıları :):)
ne yedin kız
sadecee çorba içtim canım ezogelinn fırın tavuk vardı ama iç açıcı gözükmüyordu
aynen daha gelmedi gelmez olsun inşallah
inşallahhhhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?