milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

neşecimm hadii hayırlısıı bakalımmm ben biraz sabırsızım sanırımm ışılcımm bazılarıı daha hamileyimm haberini verdiğiiin anda tahminlerr başlarr aa kesin erkek olucakk bakk dedii dersinn falannn haa bide öğrenmek içinn bir kaç yolu daha var herkesinn bildiğii genelde eskilerr yaparr yok bıçağa oturturlarr yok başından aşağı tuzz koyarlarr ooo nelerr nelerr

bıçağa mı oturturlar o nasıl kızzzz abooowww

bıçağa mı oturturlar o nasıl kızzzz abooowww

canım bende eşiminn akrabalarından öğrendim böyle senin gibi ağzım açık kalmıştıı nelerr varrmışş nelerr şöylekii oturduğun koltuğun altına bi tarafına makas koyuyorlar bi ttarafına bıçakk makasa oturursan kız oluyormuşş bıçağa oturursan erkek eskilere kalsa doktora ne gerekk herşeyin bir yolunu bulmuşlar maşallah hepsii hurafe daha neler varrr

anam bıçağa oturtuyolar deyince bende okadar fantastik şeyler düşünmüştüm ki kendimden utandım şimdi hahahha

ahh bu koca karılar da olmasa bize eğlence çıkmaz

kızlar hepinize selam biz cuma günü dr gittik 4,88mm çapında bir mercimekyusumuz vardı kalp atışlarını duydum dr 6+1 dedi bir sürü test istedi testler çok pahalı cuma tekrar kontrolüm var dr sizdende kızmıkık falan testler istedimi

canımmm çokk sevindim :):):) benden de istemişti o testleri canm :):) kalp atışlarını duymak ne kadar güzel bir duygu di mi... içinde bir can daha atıyor iki kalp taşıyorsun annesi :):)

hasatanelerde artık ücretsiz olacakmış diyordun ya hani yasayı filan paylaşmıştın onu söylemedn mi ?

aman yarabbim o 4,88mm den insan mı olcak şimdi tam bir mucize yaaa süper bi duygu olsa gerek sibelcim kalbini duymak

allah tamamına erdirsin sağ salim canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…