milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

selammm kızlarrrrrrrrrrr cicişlerimm nasılsınızzz benım güzel hamişlerim nasılll diğer guzell cıcı anne adaylarımız nasıl sevıyorum sızııı

Bız de 6+6 haftalığız yarın 7. haftamıza gırıyoruz.Ama çok acıkıyorummm üşüyorummm basım arada ağrıyo ama acıkmayı nasıl durdurucam bılmıyorumm

öğlenleri pek yiyemıyorum ama sabır işte beklıyeceğiz...

allah seni ne etmesin nasıl beceriyonuz şu regl tarihlerinizi yanlış vermeyi anlamıyorum kii

hayırlısıysa olsun bişeyler tatlım hayırlı değilse sonra gelse de olur akışına bırak stres yapma

ya aslında bu ilk oluyor yanlış hesaplamışım bi insan benim gibi kıpırdak olursa takvime bakarken bile yanlış yapabilir

myhos hatun bizim oraya gelmişte bende iade-i ziyaret yapmak istedim

hayırlı akşmalar bol çalşmalı sıcak kırmızı ççekişmeli gecele

canımmmmmmmmmmmm büyütmüşsün bile bıdıüı bak ne güzel seni üzmüyo işte mide bulantın yok süper bişey bu inşallah hep böyle kolaylıkla devam eder hamişliğin canım benim

ya aslında bu ilk oluyor yanlış hesaplamışım bi insan benim gibi kıpırdak olursa takvime bakarken bile yanlış yapabilir

bak nasılda inkar etmiyo özünü

myhos hatun bizim oraya gelmişte bende iade-i ziyaret yapmak istedim

hayırlı akşmalar bol çalşmalı sıcak kırmızı ççekişmeli gecele

daha çok gel zilloş ben geldim diye uğruyon anca

yağmurlu bir çorlu sabahından hepinize günaydınnn...

umarım güzel bir hafta olur herkes için

ayy yap o zaman yaa nasıl dayanıyosunuz ben olsam hiç duramazdım

idrar testi yapmıycam canım gelmezse çarşamba perşembe gibi kan testi yaptırcam

bu gün 31. günüm bikaç gün daha geçsin bakalım kesin emin olmak istiyorum belki yine stres yaptım ondan gecikti bilemiyorum

bu arada hamişler bana cevap verirse sevinirim su gibi akıntım var çoooookk nedir buu??
:26:

bizz bıraktığın gibiyizzz canımmmcım seninde iyi olmana sevindimm ne güzell büyüyorr bebişşşş..

neşecim bende regl olmadım daha 4 gün geçti belki srtes yapmışımdır netten bi test almıştım loboquick die ovülasyon döneminde bile negatif çıkmıştı 3 tane de gebelik testi vardı denedim negatif dio bugün test alcam bir kaç gün daha gelmezse tekrar yapcam bu arada benimde su gibi akıntım var

günaydın canlar..güzel bir hafta diliyorum hepimize.... yeni güzel haberler alacağız inşallah bu hafta hissediyorummm :):)

inşallah canım benim günüm 24 şubatmış 4 gün geçti ama loboquick gebelik testi vardı evde yaptım negatif çıktı belkide stres yapıyorumdur bu arada o markanın ovülasyon testide bu at hep negatifti ne yapsam

günaydın canlar..güzel bir hafta diliyorum hepimize.... yeni güzel haberler alacağız inşallah bu hafta hissediyorummm :):)

canım ayıp olmazsa bişi sorcam ama utanarak soruyorum bunu ........... bu ay eşimle birlikte oldugumuz zaman karnımın alt kısmı çok agrıdı niçin böyle oluyo biliyomusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…