milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

canım geçmiş olsun nasılsın ben iyi olmaya çalışıyorum kız ben şaşkın regl yanlış vermişim ya nilüfer gibi benim 24 şubatmış ya amaaaaaaaaaaaaaaaaa şok haber deha regl olmadım inşallah kırmızıları görmeyiz ikimizde

neşecim şimdi işteyim yogunum bu rada sizleri çok özledim dur bakalım kırmızılar gelmezse bi test yapayım sabah cvb yazarım eeeeeeeeeeeee inşallah bebişim benimle olur artık banada bi parti veririz dimi ya yinede içimde kırmızıyı görcekmişim gibi bi his var

allah seni ne etmesin nasıl beceriyonuz şu regl tarihlerinizi yanlış vermeyi anlamıyorum kii

hayırlısıysa olsun bişeyler tatlım hayırlı değilse sonra gelse de olur akışına bırak stres yapma

neee Allahımm neler kaçırmışımm canımcımm idrar testii yapsan çıkmazmıkii :26:

bugünn 25 i umarım gelmezz güzel haberlerlee gellll bakalımmmm

günaydın herkese mutlu bir haftasonu geçiririz inşallah kızlarr

günaydınnnn canımm bugünn nasılsınn nasıl hissediyosun kendiniii ?

herkese günaydınn kızlarrr güzel bir hafta sonuu diliyorum hepimizee

günaydın kızlar

ben sabah yine çok zor geldim işe. bulantılarım yüzünden. neyse iyi kötü geldim.ama güzel haber uzuuuunnnn süreden sonra ilk defa kahvaltı yaptım zeytinli peynrli domatesli.

canım sen yeterki o güzel haberiver yaparız emin ol

günaydın kızlar

ben sabah yine çok zor geldim işe. bulantılarım yüzünden. neyse iyi kötü geldim.ama güzel haber uzuuuunnnn süreden sonra ilk defa kahvaltı yaptım zeytinli peynrli domatesli.

oooo annecik afiyet bal şeker olsun nundan sonra yeme içmen dahagüzel olur

neşecim canım benim geçmiş olsun canım kendine iyibak vede güzel haberlerle şenlerdir burayı haberlerini bekliyorum

inşallah cnm o kadar istiyorum ki yiyip içmeyi anlatamam.çok sevdiğim domatesten bile tiksindim yani
kaç kilo oldun sen????

şuan 61.5 kiloyum ama çalışmalara başladık 1.5 kilo verrim çok önemli değil ya sıkıldım yine perhiz yapıyorum ama eskisi kadar sıkı değil

neee Allahımm neler kaçırmışımm canımcımm idrar testii yapsan çıkmazmıkii :26:

günaydınnnn canımm bugünn nasılsınn nasıl hissediyosun kendiniii ?

canım test için daha çok erken hem ağrılarımın sebebi başka bişeyde olabilir şimdilik ilaç verdi tabiki ben içmedim eğerki devam ederse eklem romatizması için ayrı testler yapılacaktı

ama şükürki o günden beri ağrım hafifledi hatta kalmadı diyebilirim sağlık gibisi yok melekçim en önemlisi bu bence allahıma şükür kendime geldim iyiyim

günaydın kızlar

senin adına çok sevindim tatlım ne güzel haberler verdin miniğin uslanmaya başladı desene annesine izin veriyor artık

neşecim canım benim geçmiş olsun canım kendine iyibak vede güzel haberlerle şenlerdir burayı haberlerini bekliyorum

saol canım öncelikle sağlığıma dikkat etmeye çalışıyorum bebek ne zaman hayırlıysa ozaman gelsin inşallah

selam tatlım nasılsın

kızlarrr ben toparlanıyorum yavaşş yavaş çıkıcam hepinizii öpüyorum güzel bir hafta sonu olsunn inşallah neşemm kesinliklee doğru söylüyosun önce sağlıkkkkkk

kızlarrr ben toparlanıyorum yavaşş yavaş çıkıcam hepinizii öpüyorum güzel bir hafta sonu olsunn inşallah neşemm kesinliklee doğru söylüyosun önce sağlıkkkkkk

bende toparlanıyorum meleğim güzel bir haftasonu olsun inşallah kendine iyi bak pazartesi görüşürüz

tatlım bende regl olcam diye bekliodum aynı ağrılardı,adetim dört gün geçmişti ben hala reglimi bekliodum,ondan sonra kafama dank etti,test yaptım,belli olmaz hakkımızda hayırlısı

benim günüm bu gün atlatırsam belki süphelenebilirim ama atlatamam sanıyorum kii hayırlısı bitanem yaaa görüşürüz mesai bitti çıkıyorum ben öptüm sizii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…