Allaha şükür bu gün iyiyim canım dün çok kötü bi gün geçirdim mide bulantısı ishal sonra bel ve bacak agrisi tuttu ilk kez yaşadım bunu hastaneye gittik ortopediye sevk ettiler doktor kas gevşetici yapcakti sonra evlimisin korunuyomusun diye sordu korunmuyorum dedim iğneyi yapmadı yan etkisi düşük bi ilaç verdi ben icmedim egerki gebelik varsa buna yorcaz dedi kan testi de yaptirmak istemedim daha 2 gunum var diye böyle iste bu gun daha iyiyim şükür
canım geçmiş olsun nasılsın ben iyi olmaya çalışıyorum kız ben şaşkın regl yanlış vermişim ya nilüfer gibibenim 24 şubatmış ya amaaaaaaaaaaaaaaaaa şok haber deha regl olmadım inşallah kırmızıları görmeyiz ikimizde
Allaha şükür bu gün iyiyim canım dün çok kötü bi gün geçirdim mide bulantısı ishal sonra bel ve bacak agrisi tuttu ilk kez yaşadım bunu hastaneye gittik ortopediye sevk ettiler doktor kas gevşetici yapcakti sonra evlimisin korunuyomusun diye sordu korunmuyorum dedim iğneyi yapmadı yan etkisi düşük bi ilaç verdi ben icmedim egerki gebelik varsa buna yorcaz dedi kan testi de yaptirmak istemedim daha 2 gunum var diye böyle iste bu gun daha iyiyim şükür
canım geçmiş olsun nasılsın ben iyi olmaya çalışıyorum kız ben şaşkın regl yanlış vermişim ya nilüfer gibibenim 24 şubatmış ya amaaaaaaaaaaaaaaaaa şok haber deha regl olmadım inşallah kırmızıları görmeyiz ikimizde
günaydın herkese mutlu bir haftasonu geçiririz inşallah kızlarr
canım sen yeterki o güzel haberiverneşecim şimdi işteyim yogunum bu rada sizleri çok özledim dur bakalım kırmızılar gelmezse bi test yapayım sabah cvb yazarım eeeeeeeeeeeee inşallah bebişim benimle olur artık banada bi parti veririz dimi ya yinede içimde kırmızıyı görcekmişim gibi bi his var
günaydın kızlar
ben sabah yine çok zor geldim işe. bulantılarım yüzünden. neyse iyi kötü geldim.ama güzel haber uzuuuunnnn süreden sonra ilk defa kahvaltı yaptım zeytinli peynrli domatesli.
oooo annecik afiyet bal şeker olsun nundan sonra yeme içmen dahagüzel olur
inşallah cnm o kadar istiyorum ki yiyip içmeyi anlatamam.çok sevdiğim domatesten bile tiksindim yani
kaç kilo oldun sen????
neee Allahımm neler kaçırmışımm canımcımm idrar testii yapsan çıkmazmıkii :26:
günaydınnnn canımm bugünn nasılsınn nasıl hissediyosun kendiniii ?
günaydın kızlar
ben sabah yine çok zor geldim işe. bulantılarım yüzünden. neyse iyi kötü geldim.ama güzel haber uzuuuunnnn süreden sonra ilk defa kahvaltı yaptım zeytinli peynrli domatesli.
neşecim canım benim geçmiş olsun canım kendine iyibak vede güzel haberlerle şenlerdir burayı haberlerini bekliyorum
selam kızlar
günaydın kızlar
selam kızlar
nasıl gidiyo hayat kızlar,neşecim seninde pozitif haberini bekliorum inş.
regl ağrılarım başladı tatlım sanmıyorum
kızlarrr ben toparlanıyorum yavaşş yavaş çıkıcam hepinizii öpüyorum güzel bir hafta sonu olsunn inşallah neşemm kesinliklee doğru söylüyosun önce sağlıkkkkkk
kızlarrr ben toparlanıyorum yavaşş yavaş çıkıcam hepinizii öpüyorum güzel bir hafta sonu olsunn inşallah neşemm kesinliklee doğru söylüyosun önce sağlıkkkkkk
tatlım bende regl olcam diye bekliodum aynı ağrılardı,adetim dört gün geçmişti ben hala reglimi bekliodum,ondan sonra kafama dank etti,test yaptım,belli olmaz hakkımızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?