milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

işte öncsi hep hapla olduğu için ilaç bittikten sonraydı hep aynı günlerde oluyodu zaten
ilaç olduğu için normal döngümü bilmiyorum

kuzum ben senin yerinde olsam yarından itibaren başlarım çalışmalara ki garantiye alırım... yarın faaliyet ertesi gün dinlen :):) martın 9 una kadar bence bööyle devam et :):)

kuzum ben senin yerinde olsam yarından itibaren başlarım çalışmalara ki garantiye alırım... yarın faaliyet ertesi gün dinlen :):) martın 9 una kadar bence bööyle devam et :):)

en iyisi böyle olur sanırım hakkaten
eşimin kullandığı ilaçlar sorun olur mu peki bi bilginiz var mı bu konuda

günaydınn kızlarrrrrr burada lapa lapa karr yağıyorrrrr çarşambaya kadar sürecekmişş harikaa

günaydınnn canımm ne güzel beyaz bi güne uyandın yine desene burda biraz kar esintisi var öyle lapa lapa yağmıyor ama çok soğukkkk bırrr

günaydın herkese...

günaydın nilüüüü nasılsın balım? çalışmalar ne alemde kısss

günaydın canlar... burada da kar var ama öyle yoğun değil... artık soğuklar gitsin bahar gelsin istiyorum :):)

neşe ne durumdasın canım?? kırmızılardan haber yok di mi??
günadyın ışıl ışıl hatunum benimmm seni görünce keyfim yerine geliyo

bu arada bende gelen giden yok hala ara ara kasık ağrılarım oluyo regl ağrısı gibi 10-15 dakika sürüyo sonra geçiyo :44:

göğüs uçlarım acıyo ve belim hafif ağrıyo regl olsaydım bu gün son günüm olacaktı ama yok :44:

gelmezse 1 martta kana gitmeyi düşünüyorum reglim 1 hafta geçmiş olacak

iş arkadaşlarım tutturdu idrar testi yap die başımın etini yiyolar inatla yapmıyorum yaşasın kötülük

yaaaa benede yap neşe yaa valla çok umutlandım bekleme hiç yaa

neşecim sen ki herkese neyi bekliyorsunuz gidin kan verin diyen birisi olarak bu kadar ertelemeyi sana yakıştıramadım :):):) yaa git bugün ver ya da idrar testi yappp :):) belirtilerin benimkilerle aynı gibi...

gıcıklık yapma ve bugün bize güzel haberler ver diyorum sana :):):)

ilaçların adını hatırlamıyorum ama ben öğle arası bakayımda sana söyleyeyim çok makbule geçer cnm sorarsan yaa çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler

rica ederim şekerim :):) ama ben bi zararı olacağını düşünmüyorum.. mesela ben hiç ilaç kullanmıordum bir iki ay önceden ama eşim ağrı kesici antibiyotik vs.. kullanmıştı öyle hatırlıyorum :):)

Nasılsınız kızlar? Ben pek uğramıyorum bu ara , çok kötüyüm, bulantıdan ölecek gibiyim. İlaçtanmı neden anlamadım yarın doktor günüm zaten. Gelişmeleri bildiririm size

evet neşe yaa ben daha çok sabırsdızlanıyorum herhalde senden bi test yap ne zarar çıkar ki

yaaaa benede yap neşe yaa valla çok umutlandım bekleme hiç yaa

hehehhehehheheh

evet biliyorum farkındayım onca heyecan yapan seviinen coşan hadi test yapın dien ben şimdi kabuğuma çekilip bekleme moduna geçtim nedense yaa kızıyorum kendime aslında

tamam sabahtan kan aldırıcam öle gelicem işe eşim de her gün soruyor regl oldunmu die

Nasılsınız kızlar? Ben pek uğramıyorum bu ara , çok kötüyüm, bulantıdan ölecek gibiyim. İlaçtanmı neden anlamadım yarın doktor günüm zaten. Gelişmeleri bildiririm size

hoşgeldin canım biz iyiyiz işte bildiğin gibi neyse ki doktor randevun gelmiş umarım güzel haberlerle gelirsin

ayy canım bende seni merak ediyordum.. inşallah yarın bize hayırlı haberlerle gelirsin... dualarım seninle... lütfen moralini lütfen yüksek tut...

günaydın şekerim... biz iyiyiz.. mutlu haberler almayı bekliyoruz topikçe :):)... sen nasılsın neler yapıyorsun canım??

bnde iyiyim ablacım.. yaptığım bişi yok sporla uğrasıyorum şimdi birde diyete verdim kendimi diyetisyene gidip geliyorum... mayısa kadar kendimi toparlamam lazım tekrar dondurulmuşları denicez mayısta... ewet hergün girip okuyorum topikte nefesler kesildi neşe bekleniyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…