milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

İyi dilekleriniz için sağolun kızlar ama benim hiç ümidim yok , en çok canımı sıkanda bu 2. kürtaj olucak. 3. ye cesaret edemem artık asla

ben pozitif düşünüyorum canımcım kesin hamileyim zati o yüzden bukadar rahatımm hiç tınlamıyorum bileeee yalaaaaaaaaannn

içim içimi yiyooooooo acabalar kafamda dönüyooooooooo deliriciiimmmmm

eweeettttt mutlaka yarın yaptır..

bn kaçtım hepiniz öpüldünüzzzz görüşürüz 2 saate kadar..

görüşürüz hafisecim gel mutlaka özletme kendiniii

İyi dilekleriniz için sağolun kızlar ama benim hiç ümidim yok , en çok canımı sıkanda bu 2. kürtaj olucak. 3. ye cesaret edemem artık asla

allahtan hayırlısını dile ve isyan eder gibi konuşma canımcım gün doğmadan neler doğar

Son düzenleme:
neşe yaaaa git yaptır şu testiii :):):)

tamam kızlar merkeze çıkan bi araç olursa hemen biriyle çarşıya inicem söz veriyorum bende meraktayım burası hastaneye oldukça uzak

hastaneye gidince gebelik için kan aldırcam mı diyosunuz ne dicem yaaa salaklığa bak bende

neşecim girişe kaydını yaptırdıktan sonra sanırım bi 30 tl ücret ödüyosun sonra kan vericem de sadece seni yönlendirirler hemen veriyosun kanıı 1 2 saat sonrada tel ile öğrenebilirsin ben fiyatlarınıı bilmiyorum genelde bu tarz şeylere para ödemediğim için eşim burda bi özel hastanenin bilgi işleminde o yüzden etinden sütünden faydalanıyorum

Son düzenleme:
canım neşecim sen özel bir hastaneye gitte gebelik için kan vermek istiyorum de yada gebelik testi yaptırmak istiyorum de kısacası

ne istersen öyle söyle o sonucucu bize ulasştır senden başka bişi istemiyoruz şimdilik

ben beta hcg baktıraacağım diyorsun :):) o kadar iki saate kadar da çıkıyor :):)

Son düzenleyen: Moderatör:

ben beta hcg baktıraacağım diyorsun :):) o kadar iki saate kadar da çıkıyor:):)

ohh ya ne güzel bende hastane ve doktor fobisi var hiç sevmem o yüzden de gidesim gelmez sen en azından eşin sayesinde rahatça gidebiliyorsun süper bişi saol meleğim bilgilerin için

ben beta hcg baktıraacağım diyorsun :):) o kadar iki saate kadar da çıkıyor :):)

teşekkür ederim kızlar öğle yemeğinden sonra araç çıkacakmış banka işleri varmış bende çıkıcam saat 2 gibi filan hadi bakalım hayırlsı neyse olsun ii gaz verdiniz

canım hayırlısı alllahtan inşallah güzel sonuçlarını bekliyoruz senden hamişler çoğalsın yuppppiiiiiiiiiiiiiiii

hayat paylaşınca güzel

canım hayırlısı alllahtan inşallah güzel sonuçlarını bekliyoruz senden hamişler çoğalsın yuppppiiiiiiiiiiiiiiii

hayat paylaşınca güzel

inşallah balım darısı her isteyene ve bize de olsun umarım bebeiş geciktirmiştir kırmızıları

şimdi yemeğe çıkıyorum herkese afiyet olsun öğleden sonra tıpış tıpış doktora

afiyet şeker olsun canım benim sonra görşürüz yani hastaneden sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…