yaaa sende yaptırrr ben hepinizden umutluyummmm :):):) yaa pozitif düşününn lütfennn :):):)
ya bugün gidin verin şu kanlarınızıııı benim gibi hamile bir bayanı neden bu kadar heyecanladırıyorsunuz yaaaaa :):) intikamım acı olacak bende mercimekimin cinsiyetini söylemeyecem size pazartesi günü :):)
eweeettttt mutlaka yarın yaptır..
bn kaçtım hepiniz öpüldünüzzzzgörüşürüz 2 saate kadar..
İyi dilekleriniz için sağolun kızlar ama benim hiç ümidim yok , en çok canımı sıkanda bu 2. kürtaj olucak. 3. ye cesaret edemem artık asla
neşe yaaaa git yaptır şu testiii :):):)
neşe yaaaa git yaptır şu testiii :):):)
ya arkadaşım sana katılıyorum neşecim yaptır sana ya ben olsaydım ooo çoktan haberiniz olurdu canım benim ben çok heycanlıyım
güzel haberlerini bekliyorum. lütfen git özele hemen sonuç verirler. hadi canım
tamam kızlar merkeze çıkan bi araç olursa hemen biriyle çarşıya inicem söz veriyorum bende meraktayım burası hastaneye oldukça uzak
hastaneye gidince gebelik için kan aldırcam mı diyosunuz ne dicem yaaa salaklığa bak bende
tamam kızlar merkeze çıkan bi araç olursa hemen biriyle çarşıya inicem söz veriyorum bende meraktayım burası hastaneye oldukça uzak
hastaneye gidince gebelik için kan aldırcam mı diyosunuz ne dicem yaaa salaklığa bak bende
neşecim girişe kaydını yaptırdıktan sonra sanırım bi 30 tl ücret ödüyosun sonra kan vericem de sadece seni yönlendirirler hemen veriyosun kanıı 1 2 saat sonrada tel ile öğrenebilirsin ben fiyatlarınıı bilmiyorum genelde bu tarz şeylere para ödemediğim için eşim burda bi özel hastanenin bilgi işleminde o yüzden etinden sütünden faydalanıyorum
canım neşecim sen özel bir hastaneye gitte gebelik için kan vermek istiyorum de yada gebelik testi yaptırmak istiyorum de kısacası
ne istersen öyle söyle o sonucucu bize ulasştır senden başka bişi istemiyoruz şimdilik
ben beta hcg baktıraacağım diyorsun :):) o kadar iki saate kadar da çıkıyor :):)
canım hayırlısı alllahtan inşallah güzel sonuçlarını bekliyoruz senden hamişler çoğalsın yuppppiiiiiiiiiiiiiiii
hayat paylaşınca güzel
anammm nooluyo,kim test yaptırdı,kim hamile,nerde,nasıl,ne zaman
henüz kimse hamile diil bebişim ben birazdan çıkıcam kan vericem aracın çıkmasını bekliyorum
dualarımız seninle tatlım
saol canım benim şu an çok ihtiyacım var heyecandan ölmek üzereyimm
sakin ol tatlım,hep içinden dua et,bizde sana dua ediyoruz,test sonucun kaçta çıkcak
şimdi araç çıkıyo ben gidiyorum şeker 2 gibi testi yapsalar 4 gibi alırım sanıyorum görüşürüüüüüzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?