günaydınnnnn hanımlar....nasılsınız.????
bnde iyiyim ablacım.. yaptığım bişi yok sporla uğrasıyorum şimdi birde diyete verdim kendimi diyetisyene gidip geliyorum... mayısa kadar kendimi toparlamam lazım tekrar dondurulmuşları denicez mayısta...ewet hergün girip okuyorum topikte nefesler kesildi neşe bekleniyor..
günaydın hafiseciiimmm bizler iyiyz valla sen nasılsın spor nasıl gidiyo bende gidiyorum normalde platese folklore filan ama bu hafta hiç gidemedim
korktum hoplayıp zıplamaktan açıkçasıı
aman caNım dikkat et bize bebiş lazım spor cok önmli değil.. bi öğrenelim sonucu öncelikle.. ee perşembeye mi yaptırıcaksın tahlili.??
hadi bakalım canım senden de inşallah mayısta güzel haberler alırız :):)
diyet spor kendini çok yorma canım :):)
aslında ben 1 martta yaptırmak istiyorum tahlili ama yarın sabah da gidebilirim kararsızım canım kan testi ne kadar sürede doğru sonuç veriyoo?:26:
ay inşallah yyaaaa.. tabi ki şuda var şimdi sıfırdan baslamamk için bi ilaçta kullanıyorum bnde birde pko var ya onun için ama bu ilacı kullanırkende hamiş kalabilirmişim ve kilo vermek pkoyu ortadan kaldırıyo ((vermeyide zorlaştırıyo tabikide)) kilo verdikçede normal yolla olabilirmiş.. bunları duymak bni ayrı bi mutlu etti..
aslında ben 1 martta yaptırmak istiyorum tahlili ama yarın sabah da gidebilirim kararsızım canım kan testi ne kadar sürede doğru sonuç veriyoo?:26:
ay inşallah yyaaaa.. tabi ki şuda var şimdi sıfırdan baslamamk için bi ilaçta kullanıyorum bnde birde pko var ya onun için ama bu ilacı kullanırkende hamiş kalabilirmişim ve kilo vermek pkoyu ortadan kaldırıyo ((vermeyide zorlaştırıyo tabikide)) kilo verdikçede normal yolla olabilirmiş.. bunları duymak bni ayrı bi mutlu etti..
benim en yakın arkadaşım bebek düşünmeye başladıklarında genel kontrol amaçlı doktora gitmişti
muayenede 2-3 cmlik kistler ve pkolu olduğu ortaya çıktı 3-4 ay diyet ve spor yaptı tabiki korundular o dönem gerçi kilosu yoktu ama yine de doktor önermiş
morali nasıl bozulmuştu anlatamam o 3-4 aylık dönem bile yetti ona kistleri küçüldü korunmayı bıraktıkları ilk ay hamiş kaldı inşallah sende bu güzelliği tadacaksın canımcım
bakalım nasıl haberler vereceksin bize...
bende heryeri beyaz görünce moralim bozulur dışarı çıkasım gelmez
günaydınnn canımm ne güzel beyaz bi güne uyandın yine desene burda biraz kar esintisi var öyle lapa lapa yağmıyor ama çok soğukkkk bırrr
günadyın ışıl ışıl hatunum benimmm seni görünce keyfim yerine geliyo
bu arada bende gelen giden yok hala ara ara kasık ağrılarım oluyo regl ağrısı gibi 10-15 dakika sürüyo sonra geçiyo :44:
göğüs uçlarım acıyo ve belim hafif ağrıyo regl olsaydım bu gün son günüm olacaktı ama yok :44:
gelmezse 1 martta kana gitmeyi düşünüyorum reglim 1 hafta geçmiş olacak
iş arkadaşlarım tutturdu idrar testi yap die başımın etini yiyolar inatla yapmıyorum yaşasın kötülük
Nasılsınız kızlar? Ben pek uğramıyorum bu ara , çok kötüyüm, bulantıdan ölecek gibiyim. İlaçtanmı neden anlamadım yarın doktor günüm zaten. Gelişmeleri bildiririm size
hehehhehehheheh
evet biliyorum farkındayım onca heyecan yapan seviinen coşan hadi test yapın dien ben şimdi kabuğuma çekilip bekleme moduna geçtim nedense yaa kızıyorum kendime aslında
tamam sabahtan kan aldırıcam öle gelicem işe eşim de her gün soruyor regl oldunmu die
kızz hadii herkesi geçtim kocana nasıl kıyıyorsun ( havada gaz kokusu var )
günaydınnnnn hanımlar....nasılsınız.????
ya ewt ha perşembe ha çarsamba nolurrr yarın yaptırrrr...suanda bile öğrenebilirsin.. kan tahlili eğerki normalde hiç gecikmen olmuyo kendini biliyorsan 1 gün bile gectiğinde yaptırsan sonuc verir..
benim pek umudum yok neşecim ama sen nie bekliyosunnnnnnnnnnnnn bugün 5. günüm benimde hala gelmedi
canım 2-3 yıldır takvim tutuyorum ben bana göre 4 gün gecikti bu gün 5. gün böylesi hiç olmadı
neyse sabahtan gibip kanı aldırayım bakalım ne çıkıcak bahtımıza hem yarın nadide gün 29 şubatt
kızlar idrarda negatif kanda pozitif sonuç alınır mı yani evdeki testler güvenilir mi yada netten alınanlar ne kadar güvenli
eweeettttt mutlaka yarın yaptır..canım 2-3 yıldır takvim tutuyorum ben bana göre 4 gün gecikti bu gün 5. gün böylesi hiç olmadı
neyse sabahtan gibip kanı aldırayım bakalım ne çıkıcak bahtımıza hem yarın nadide gün 29 şubatt
kızlar idrarda negatif kanda pozitif sonuç alınır mı yani evdeki testler güvenilir mi yada netten alınanlar ne kadar güvenli
inşallahhhhhhhh... o kadar uğrastım o kadar moralim bozuldu bunların üstüne bi süpriz süper olur..
benim pek umudum yok neşecim ama sen nie bekliyosunnnnnnnnnnnnn bugün 5. günüm benimde hala gelmedi
ben senin yerinde olsam öğlen ggibi izin alıp gidip kan verirdim 1 2 saate sonucu veriyorlar zaten 1 2 gün sonrada yeniliyorlar sanırım değer yükseliyormu diye öleymiydi ışıl ya öyle bişe hatırlıyorum ama ..:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?